15 wishes for 2015

Dec 31, 2014


 On New Years Eve I usually post my most favourite pictures of the year as a kind of a recap. This year though I feel more like looking forward. Maybe it is my new job which gave boost of optimism or maybe it is the plans we have with my boyfriend which make me excited but either way thats what I feel like so I thought why not write about what are my wishes for 2015. 
I believe it will be the best year ever.
/
Obvykle na Silvestra přidávám svoje nejoblíbenější fotky za uplynulý rok jako takovou rekapitulaci, ale tentokrát jsem se rozhodla se dívat spíš do budoucnosti. Myslím, že je to hlavně novou prací, díky níž jsem získala pořádnou dávku optimismu, ale i plány, které máme s Jurajem a na které se velmi těším. Proto mě napadlo, se s vámi podělit o to, co bych si v roce 2015 přála. 
Věřím že to bude #najrokever ;)


1. To swim in the sea - yeah, I love swimming in the sea! I don't understand how I could have lived for so long without it. Even if it is not going to be something so exotic like the Philippines we went to this year but hey, don't get me wrong. If i get to go to another tropical paradise I won't be complaining.
2. Have a great hair - I never had a great hair or at least I was never fully satisfied with them. So I hope that this year my hair will reward me for not using shampoo and dyeing them with being really fucking awesome.
3. To find one perfect perfume - I currently own 3 bottles of perfume and I have had them for a while but they all bother me now. I am hoping to find one amazing new fragrance which will feel like it was made just for me.
/
1. Zaplavat si v moři - jo jo miluju moře a nechápu, jak jsem bez něj mohla tak dlouho být! Když to nebude taková exotika jako Filipíny, kde jsme byli letos, nevadí, ale kdyby to náhodou vyšlo a ocitla bych se tento rok v nějakém tropickém ráji, rozhodně bych si nestěžovala.
2. Mít super vlasy - nikdy jsem neměla super vlasy, nebo fajn, nikdy jsem se svými vlasy nebyla úplně spokojená a vždycky pro mě byly velkým zdrojem frustrace. Doufám, že se mi tento rok odmění za nebarvení a nepoužívání šampónu a budou jen a jen krásnější.
3. Najít jeden dokonalý parfém - mám doma v současné době tři a už je mám pěkně dlouho. Střídám je mezi sebou, ale vlastně už mě nebaví žádný z nich. Potřebuju jeden nový perfektní parfém pro mě. 


4. Read at least 3 good books - some good fiction or interesting popular science book would be great!
5. To make my live more local and environmental - I wish for that every year but every year I try to challenge myself to do more and I hope to inspire people around me and of course you guys to do the same.
6. Black Nike Roche Run - well that is kind of an oxymoron to the point above but we all have material needs, right? Plus soon I will need a replacement for my Nike Free so those seem like the right choice.
/
4. Přečíst alespoň 3 dobré knihy - nějakou kvalitní beletrii nebo zajimavou naučnou literaturu - sem s nimi!
5. Žít lokálně a ekologicky - tohle je jeden z mých přání na každý rok ale každým rokem se svoje usilí prohlubovat a hlavně k tomu stejnému inspirovat lidi ve svém okolí a taky třeba vás. Doufám, že se mi to aspoň trochu daří.
6. černé Nike Roche Run - eh, no takový trochu protiklad k bodu výše, ale každý máme nějaké ty materiální potřeby, ne? Hlavně budu muset dát brzy sbohem svým Nike free takže tohle vypadá na jasnou volbu.

7. For you to still enjoy this blog! - and I want that a lot so if there is anything that you miss here or that bothers you or you absolutely love and want more of don't be afraid to say so anytime!
8. To learn a free handstand - and to keep exercising and get better at it. I am the kind of person who has not been born with natural talent for sports so every time I learn something more complicated it feels like a little miracle to me.
9. To travel the length and breadth of Iceland - maybe I should get some tracking shoes because this is going to be some serious hiking.
/
7. Aby vás tenhle blog bavil! - to si přeju fakt moc! Jestli vám tady něco chybí, něco vás štve nebo se vám naopak něco líbí a chtěli by jste toho více nebojte se mi to říct!
8. Naučit se stojku - a vůbec prostě stále chodit cvičit a zlepšovat se. Nejsem člověk, který by byl přirozeně nadaný na sporty, takže každá komplikovanější věc, kterou se naučím je pro mě něco jako malý zázrak a o to víc ji pak oslavuji. Navíc cvičení zpomaluje stárnutí a to je skvělá motivace.
9. Procestovat Island - ale hlavně prochodit! Asi bych si měla pořídit nějaké pořádné trekingové boty.


10. To dance a lot (and drink less)
11. To loose like 10kg and have my stomach shredded like her - and even after past two years of my constant effort that is probably still not going to happen but what do you know? Maybe there will be some sort of New Years magic happening tonight.
12. To shoot lot of great photos - like this one. Thank you, Paulina!
/
10. Hodně tančit (méně pít) - tohle snad ani nepotřebuje žadný další komentář.
11. Zhubnout aspoň 10kg a mít vyrýsované břicho jako Véčko - a asi se mi to i přes mé vytrvalé několikaleté snahy nikdy nesplní, ale kdo ví? Třeba se stane nějaká silvestrovská magie a v létě vás budu otravovat pouze fotkami v plavkách.
12. Nafotit spostu skvělých fotek na blog - třeba jako tahle. Díky, Pau!


13. To meet interesting people - because there is never enough of those in life and I could use someone to discuss american politics with.
14. Not to destroy anything - honestly this is like wishing for second coming of Jesus but I still secretly hope that I will be little less of a living disaster in 2015.
15. Health - for me and people around me so we can all enjoy life together.
/
13. Potkat zajimavé lidi - protože těch není v životě nikdy dost a já potřebuju někoho, kdo se se mnou bude chtít bavit o americké politice.
14. Nic nezničit - tohle přání je něco jako očekávat zmrtvýchvstání Krista, ale přesto tajně doufám, že budu trochu méně Camalmity Jane v roce 2015.
15. Zdráví - pro mě ale i pro lidi v mém okolí abychom si spolu mohli všechno užít!

What about you?
/
A co vy?

11 comments:

Alice said...

moc hezký přání a držim palce ať se vyplněj! aspoň 7. ti za sebe můžu zaručit protože mě tvůj blog pořád baví :) a vlastně si přeju dost podobný věci...

Bonnit-S said...

ten island si presne prajem aj ja
a potom dobre zoštátnicovať a presťahovať sa
a asi tak dva vagóny zdravia

držím palce nech ti všetko vyjde a keď nie tak aby si nevešala hlavu a išla ďalej :)

Adeline said...

Mám toho tolik, např. nebýt tak moc sebekritická a zdokonalovat se jen ve věcech, které mě baví a budou mi k užitku do budoucnosti
být méně sobecká
projet francii
začít víc psát do šuplíku
být zdravá a i všichni kolem
světový klid, bez nadsázky - měli by se všichni uklidnit
neřešit tolik svůj vzhled

Vítězslav said...

Tak na těch botách se shodneme, také bych je moc chtěl :)

mag said...

- secko bude ♥

Unknown said...

Hezké přání,taky jsem včera dělala podobný článek, jelikož mi přijde, že přání jsou lepší něž nějaká předsevzetí,které se stejně nikdy nedodrží. Držím palce ať se ti ty tvoje přání splní! :-)

Eva said...

Já Ti přeju, ať se Ti to všechno splní a ať je tvůj blog pořád jeden z nejlepších. Za sebe mám jedno velké přání...natrénovat a posléze uběhnout maraton v květnu a stejně jako ty, chci i jako městský člověk žít více v souladu s přírodou a lokálněji a vůbec používat rozum při vybírání čehokoliv :)

N. said...
This comment has been removed by the author.
babô said...

nech sa ti všetko splní!!

Unknown said...

Marti a na jar to chce vela vysokych ihliciciek, ktomu sukne, bluzky, crop topy, to na tebe milujem ! ♥

margotbrande said...

Ať se ti to všechno vyplní!
A inspiruješ hrozně moc, tedy alespoň mě, ve snaze o vštší sebereflexi vůči okolí a přírodě a jiné, fakt!

Post a Comment

ShareThis