Bare Necessities: Make up - new in

May 31, 2011


I have decided to invest in cosmetics this month since I haven't bought any in more then a half a year. I got Dior Diorshow - Black out mascara. I think like it even more then my previous one and it was also little cheaper. It's easy to apply it enhances the eyelashes but the looks stays natural and most importantly stays on all day and all night and thats really what is most important for me. 
I also ordered bareMinerals - Hydrating Mineral Veil. I think this powder is perfect for the summer it adds nice light and soft finish. It does not have much of a color which is exactly what I was looking for.

/

Po dlouhé době jsem se zase rozhodla investovat trochu do kosmetiky, protože můj poslední nákup kosmetiky se už tak půl roku zpátky bude a mě dlouho v kosmetičce chyběl pudr a nová řeasenka.
Rozhodla jsem se změnit značku a vyzkoušet Dior Diorshow - Black out a jsem s ní snad ještě více spokojená, než s tou předchozí. Prodlouží řasy ale vypadá přirozeně a co je nejdůležitější, vydrží celý den a celou noc.
Taky jsem si od bareMinerals objednala Hydrating Mineral Veil a myslím, že na léto je naprosto bezkonkurenční. Je velmi lehký, nemá téměř žádnou barvu a jen dodá pokožce hezký hladký vzhled.

9 comments:

INA T. said...

ta řasenka by mě moc zajímala..vždy když jsem do někajé dražší investovala, byla jsem akorát zklamaná..řasenka Calvin Klein byla katastrofa, Lancome daleko lepší ale stále to neodpovídalo ceně..tak Dior by mě fakt zajímala:)

http://ina-tina.blogspot.com/

. said...

Doporučila bys ten make up i pro světlou lehce se mastící pleť? Vypadá totiž jako něco, co nejspíš budu muset mít.)

slečna Upocená said...

wow vypadají luxusně..jaká je cena?

karlos.s said...

moc by mě zajímalo jak to vypadá, uděláš recenze? :-) byla bych moc ráda!

Theresa Matejicna said...

s diorem jsi udelala dobre :-) je to ma nejoblibenejsi rasenka.

Martina said...

karlos: myslíš jako jak to vypadá na mě?

moi: pudr jsem pořídila na ebay za něco málo přes 300 a řasenku mi koupila máma za něco přes 600 na letišti

Martina said...

Zu: Pudr, který jsem si pořídila já jen téměř nekryje. Takže záleží co hledáš mají celou řadu variant některé jsou krycí jiné téméř vůbec ne. Jinak značku obecně bych ti rozhodně doporučila.

Anna said...

Ta řasenka.. chci ji ! :D

Rida said...

Necessarily products. Strange this post is totally unrelated to what I was searching google for, but it was listed on the first page. https://www.carlmontpharmacy.com/quinine.html

Post a Comment

ShareThis