Blessed

Mar 15, 2015

top American Apparel, skirt H&M, bomber borrowed from A fake artist

I have to admit that I hate my hair. It is fine always frizzy it doesn't hold any hair style for more then an hour and they get greasy really fast. It had been years and I couldn't come up with a solution to get my hair to an acceptable state. Not even my failed attempt with the "no poo" method. 
I am really glad I finally decided to buy a curling wand this month and even though I made the purchase expecting I would be returning in it within a week I was really surprised how well it worked for me. I would even dare to say I find the state of my hair more bearable;). It last full two days (before I have to wash it) so that is a great thing too.
PS: I am still using my old Toni&Guy Sea Salt spray but I found some great DIY recipes I am really looking forward to try.
/
Musím se přiznat, že nenávidím svoje vlasy. Jsou jemné, nikdy nevypadají uhlazeně, jakýkoliv účes na nich vydrží tak hodinu a rychle se mastí. Léta jsem nebyla schopná vymyslet co s nimi dělat aby se moje nespokojenost s nimi dostala na nějakou přijatelnou úroveň. Ani moje pokusy s nemytím vlasů nic nezměnily (brzy tomu věnuji vlastní článek). 
Jsem proto ráda, že jsem se tento měsíc konečně rozhodla vyzkoušet kónickou kulmu a i přesto, že jsem si ji kupovala s tím, že ji pravděpodobně budu do týdne vracet, jsem zatím velmi spokojená a dokonce bych se dovolila tvrdit, že mi mé vlasy přijdou o něco snesitelnější;). Jo a taky mi výsledek vydrží do dalšího mytí (2 dny).
PS: Zatím mám stále zbytek svého Toni&Guy Sea Salt spreje ale našla jsem několik skvělých receptů na jeho eko domací verzi, takže už se nemůžu dočkat až ho vypatlám.

3 comments:

Alice said...

vždycky si říkám že u týhle plechový věci musej vzniknout super fotky takže děkuju za potvrzení! :) a na fotkách máš vlasy super!

jur. said...

za toto si blessed? :D to som cakal nieco hlbsie :P

l said...

Martina vyzeráš skvele! Aký recept si našla na tú eko bio verziu sea salt spray? Mne sa míňa tony&guy tiež a chcem niečo viac eko... Aký typ kulmy si si kúpila? Hľadám pre seba niečo blbuvzdorné :D rovno s tou rukavicou na kulmovanie (:

Post a Comment

ShareThis