Suzhou

May 30, 2014

H&M shirt, Zara skort, Topshop sandals

China is a land of contradictionst. They demolish the historical monuments so they can build new tourist attractions elsewhere. Everything is new and modern but in the same time kind of dingy and dirty. Most of the meals taste after their typical combination of spices and they have every desert imaginable in green tea flavor. In Suzhou we also went to a gym which was funny since Chinese are not used to foreigners and kind of admire them so you get to feel like a celebrity no matter what you do especially if you're engaging make activity which is not typically Chinese which exercise definitely isn't.
/
Čína je země protikladů. Bourají památky aby místo nich stavěli megalomanské turistické atrakce. Všechno je nové a ultra moderní ale zároveň zašlé a špinavé. Většina jídla chutná po jejich typické kombinaci koření a mají jakýkoliv dezert světa ve verzi se zeleným čajem.
V Suzhou jsme si byli mimo jiné i zacvičit a bylo to vtipné protože vzhledem k tomu, že koncentrace cizinců v není v Číně nijak velká, jste automaticky něco jako celebrita. Speciálně když provozozujete aktivity, které nejsou pro Číňany úplně typické mezi které cvičení/posilování patří. Nebo tančíte v klubu a všichni vás obdivuji, fotí a chtějí se k vám přidat.

12 comments:

Veronika said...

Super fotky!

Czech Blondýn said...

ta zahrada vypadá úžasně! tam by se relaxovalo :)

lusi s said...

ach<3 perfektní fotky!

Helena said...

To je nádherné! <3

Paula Fleur said...

Krásne :)
Inspiration Point by Paula Fleur

Paula Fleur said...

Krásne!
Inspiration Point by Paula Fleur

Simone ♥ said...

Tohle jsme zažili na Bali, kdy jsme cestovali po památkách a speciálně lidé z Jávy se s námi pořád chtěli fotit, protože dva vysoký blond lidi asi nikdy na vlastní oči neviděli :-D

Unknown said...

Wow! super :)

LUHULKOVA said...

krásný článek a sluší ti to;)

Fifiiinka said...

Si krasna, report je super. Teraz viem co ocakavat, ked sa tam vyberiem :) A gym maju tiez taky klasicky ako vsade, alebo su tam nejake cinske vychytavky zo zeleneho caju mozno vyrobene :)

Sandra Kisić said...

Celebritko!

Kaa Glo said...

super fotky aaaa!!

Post a Comment

ShareThis