The waist talk

Dec 23, 2013

jeans Levi's, gelové linky MAC - Blitz&Glitz

How do you feel about these, ladies? Do you like pants with hight waist or do you see them just as asexual as granny pannies in XXL. Most men will say that they more like the second one but I simply can't see what is so sexy about muffin tops and you know we all have them no matter if size 36 or 44. Also somebody might want to explain what is so awful  about having your waist insinuated. 
Even Miley with her tongue out all the time licking imaginary vaginas wears most if not all her bottoms high waisted and that's got to mean something.
/
Jak jste na tom dámy? Kamarádíte se s kalhotami s vysokým pasem nebo je to pro vás něco stejně tak asexálního jako babičiny vytahané bombarďáky velikosti XXL. Většina (českých/slovenských) mužů jistě bude tvrdit, že jsou rozhodně to druhé ale já prostě nedokážu porozumět tomu, co je sexy na zaříznutých špíčcích na bocích, které máme všechny nezávisle na tom jestli nosíme velikost 36 nebo 44 a taky chci aby mi někdo vysvětlil, co je tak strašné na tom, mít krásně zvýrazněný pas?!
Miley možná rádá vyplazuje jazyk a olizuje pomyslné vagíny ale i všechny (fajn, většina) jejích spodních dílů ji zakrývají pupík a to přece něco znamená, ne?!

PS: Byla bych ráda kdyby tenhle článek byl osvětou pro všechny ženy a pořídily si alespoň jeden pár...jen na zkoušku! Prosím!

23 comments:

Bonnit-S said...

ja mám skoro všetky s vyšším pásom a odmietam nosiť iné, presne pre to čo si napísala, plus krásne maskujú širšie boky, takže amen!
a robia ti megasexy zadok

Nika Chic said...

Vysoký pas!!

Eva said...

Máš úplnou pravdu Marti, já si pořád říkám , že zhubnu a až pak levisky s vysokým pasem. sukně, kraťasy u mě ani jiné nenajdeš. No a s těmi chlapy.. líbí se to Jurovi? mi už je totiž poslední dobou dost jedno, co se jim líbí :D

Martina said...

maya fox: měl ze zacatku výhrady ale myslim ze uz ho to přešlo a tyhle mi zrovna vybral on! :)

Becca said...

Mne sa tiež viac páčia tieto s vysokým pásom a k tebe úplne sedia :). A ako píše Maya, aj mne je už jedno, čo si myslia o obliekaní muži :D.

I. said...

Lidem, co mají nevýrazný pas, to ale nesluší...jinak bych je nosila hned:)

lennibe said...

jedině s vysoký pasem <3

markéta said...

pro někoho s většíma bokama jako já je vysoký pas naprostá nezbytnost... ovšem něco takového sehnat je docela problém, dokonce i sehnat kalhoty s normálním, nesníženým sedem je nadlidský úkol!!

Unknown said...

Vysoké pasy mám strašně ráda, ale odkryté je většinu nosím jen u pouzdrovek, u kalhot si pak často připadám disproporčně, takže tričko/cardigan přes ně jsou nutností. Každopádně jsou ale pohodlnější, příjemnější, lépe sedí a netáhne mi na záda. Veronika

babô said...

ja už dlho hľadám tie správne čierne s vysokým ale neviem v nijakých sa si nepáčim :-P

Lusu said...

jedine s vysokým pásom :D
človek v nich má takú istotu, žiadne holé kríže (keď boli všade v obchodoch len bedrové, úplne som trpela a nosila dlhé svetre :D), žiadne muffin špeky a hlavne komplet v tom človek vyzerá lepšie /lepšie sa cíti :)
a košela v nich zastrčená, nie je o čom ;)

mag said...

- mnam !
a za me jedine vysokej ,)

Martina said...

babo: cheap monday! ja mam hned dvoje :)

Tess Kratochvilova said...

momentálně čekám na černý skinny high waisted, žádný nemám, tak jsem zvedavá…

babô said...

tak to musím hodiť oblúkom nejaký berlín po ceste do lisabonu :-D bez skúšania nekupujem!

Petra said...

Když tobě sluší všechno :-)

Barb said...

jsou super 100x lepší něž daké bokovky !

Teresa said...

Nechápu co se na tom klukom nelíbí, asi závidí že nemůžou mít takový božšký zadek jako ty!

Markét Marg Chérie said...
This comment has been removed by the author.
Markét Marg Chérie said...

mám jedny + troje kraťase do pasu a když si kupuju legíny, tak jedině vyšší. navíc nesnáším když mi táhne klidně jen malinko na záda, takže vysoký pas + zastrčené tričko = to nejlepší co pro mě existuje. ikdyž můj pas v poměru k mým bokům...pak to vypadá, že mám obrovské boky. ale stejně to nic nezměnilo.

Edie said...

tak mi teď došlo, že bokovky mám vlastně jen staré džíny a ty už skoro nenosím. sice mám trochu větší boky ale stejně většinou nosim džíny s vysokým pasem a zastrčenou košili/triko. je to pohodlnější, když se ohnu nekouká mi zadek a o případným muffin topu ani nemluvě

Unknown said...

dokonalosť!!

mishade said...

to sa ti podarilo:) ja som tento clanok citala uz davnejsie, a nejak sa mi vryl do pamati.. a preto som 2 tyzdne zhanala vhodne dziny s vysokym pasom a som velmi spokojna:) neznasam tuctovost a bedrove dziny!!! a aj mojmu priatelovi sa to paci:) takze vdaka!

Post a Comment

ShareThis