The skirt question

Dec 26, 2013

sweater and skirt H&M, jeans Levi's

Premýšlíte nad tím jak to ty holky jako Paulina nebo Melisa dělají, že nosí sukně i v zimě s tělovými sítovanými punčochami a nemrznou? Podezříváte je, že se takhle oblečou jen na fotku a pak si rychle natáhnou džíny?
Nijak… fakt, to tak nosí a mrznou, nebo možná mají větší snášenlivost k minusovým teplotám, ale to lze těžko objektivně změřit a můj odhad spíš je, že je hřeje to, že vypadají celý rok úchvatně.
Nejsem Slovenka aby mě netrápilo to, že se nechladím a nejsem ani Newyorčanka abych všude jezdila taxíkem, takže sukně v zimě nosím spíš příležitostně (tzn. na večírky).
Ale džíny se sukní se mi zdají jako dobré řešení, co vy na to?

28 comments:

Dakota Adams said...

Já si myslím, že je to takhle fajn :D

Z. said...

Tahle sukně se mi na tobě hrozně líbí. Ale v kombinaci s džínama ji nějak..nejsem schopna pobrat. Pro mrznoucí slovenky mám ale pochopení asi ještě méně. To bude ale asi tim, ze jsem deformovana MS krajem - když je venku -20 a huste snezi, tak se moc na modu nehraje.:/

Unknown said...

tvl :O

Anonymous said...

hahaha vtipne :)

zdravi prednostni!!!!!! Ano, my v Praze chodime... ono nejen v New Yorku lide se mohou oblekat i v zime tak jakov modnim editorialu, protoze proste jsou venku jen na ,,prebehnuti,, od auta do budovy...
jinak resenim jsou nejen jeany ale i kvalitni puncochace s merino vlnou ;) zadny polyamid ci bavlna na zimu :)))

martina said...

ta sukne je uzasna, ale kombinace s dzinama teda za me absolutne ne ,D radsi bych si pockala na to teplo ,)

I. said...

Existují termopunčochy a kozačky, pak ti bude tepleji než v džínách:)

Czech Blondýn said...

Vtip? Bezpochyby, tohle nemůžeš myslet vážně :))

Zika Vica said...

Dvoje silnější punčochy a je tepleji než v džínách. ;)

Bonnit-S said...

dúfam, že to je len z recesie :D

paja said...

Ta sukně je super, ale s těmi džínami...fakt příšerný. :O

Martina said...

haha no to jsem netušila ze to bude takova kontroverze! zádný vtip, man repeller approved tak nevím kde je problem

PS: to jsem ji nekopirovals jen jsem googlila pants over skirt a věděla jsem ze u ni neco skvělého jistě bude vzhledem k tomu jak miluje vrstveni:)

http://www.manrepeller.com/2013/10/culled-from-paris-pt-ii.html

http://www.manrepeller.com/2012/06/skirt-on-pant-on-leg.html

http://www.manrepeller.com/2011/10/skirts-over-pants-are-happening.html

Caterina said...

Každej kousek zvlášť ano, ale takhle dohromady se mi to moc nelíbí

luckapucka said...

Kdyby byly ty dziny sede tak by to bylo super! Ale to je jen muj nazor, i tak dziny a sukne ( jeste lip saty) je fajn oziveni, takze proc ne? :)

Unknown said...

ja len nerozumiem, ako bolo myslené to so Slovenkami :D explain please :))

Camomille said...

nádherné :) a ten výstrih svetra je úžasne ženský :)

Zastav sa aj u mňa, čakám ťa: http://camomille-sign.blogspot.sk/

dievča v čiernej košeli said...

asi by sa k tomu viac hodili nejaké lodičky...lebo keď som si pozrela tie linky, ktoré si hodila, že kde si videla tento trend, tak všetky tie baby majú nejaké lodičky alebo otvorenú špičku...a je zjavné, že vo svete to celkom fičí, takže môžeš byť prvá, ktorá tento, pre niekoho úlet, zavedie :)

Unknown said...

divne

Nika said...

děvčata klid, tohle nemůže být myšleno vážně. copak si fakt myslíte, že by se nějaký příčetný jedinec takto oblékl :))) recese dobrá no, ale příště asi budu raději za ty skutečné outfity

véčko said...

Leandra nosí také kombinácie, ktoré vyzeraju dobre mozno na nej, aj to casto nie ale viem jej to zožrať pretoze leandra :) to so slovenkami je asi zle napisane, ak si myslela, ze nie je ti jedno, ze sa nachladis tak to nie je jedno väčšine z nas, paulina a mel su iny pripad, paulina ma mega znasanlivost rovnako kaa a mel neviem ako to robi :) no a tato kombinacia fakt nie, s čiernymi silonkami kludne hrubšimi by to bolo o dost lepsie .)

Martina said...

vecko: "protože leandra" je strašná ale uplne strašná hovadina to by znamenalo ze se vždy musíme oblikas nejak a nesmíme experimentovat abych zapadla do škatulky?

to s tema slovenkama neni špatně napsané to zobecnuji...ne všechny slovenky se málo oblikaji ale určitě víc než česky a to ze to neplatí zrovna na tebe (obviously :D) neznamená ze to neni obecně pravda...tod definice zobecnovani

jur. said...

i like it... tiez premyslam ze zacnem nosit suknu na nohavice :p seriouslaio

Unknown said...

Krásné:-) Moc ti to sluší:-)

véčko said...

ty si sa ohanala leandrou preto som to tak napisala :)
samozrejme ja som to takto nemyslela, kombinacia sukna a gate moze vyzerat dobre ale mne sa nepaci ta tvoja - biela sukna do Acka a modre rifle plus tie topanky, neber to v zlom to je moj nazor:) a zle napisane som myslela slovo "nechladim" :)

MY MAGIC FASHION said...

Já nevím...mně se to líbí! Moc! Je to jiné, originální a zajímavé :)
Každopádně umírám z toho svetru, je dokonalý<3

DeeDenisa said...

Mně se tento nápad moc líbí, poprvé jsem ho viděla u Andy ze stylescrapbook. Osobně bych volila sukni a džíny v podobném odstínu. Třeba tmavě modrá :-))

ScarJo said...

Uplne suhlasim,aj s tym, ze nam slovenkam nie je jedno, ze sa nachladneme,ako aj s tymi ciernymi pancuskami,co je moja naj kombinacia v zime
Dokonca v lete sukne temer nenosim :)

Unknown said...

to spomenutie sloveniek aj new yorcanok mi prislo trochu zbytocne lebo ani jedno ani druhe nie je postavene na faktoch. Nevyzera to zle ale je to na von celkom nenositelne, podla mna je fajn ze si sa s tym pohrala ale bud by som vymenila farbu sukne alebo farbu/styl topanok:)

Beautiful Connection Group said...

Your above products are really gorgeous !! To start a business with these items you have to know how to get a wholesale clothing license. So let’s discuss...

1. You have to register your business. For this contact the IRS to apply for an EIN which is also known as a federal tax identification number. This is very important. Because unless you ensure doing these, you will not be able to conduct your business and also to hire employees.
2. Get a sales tax license. You can get help from your state’s tax office. The application and fees will differ from state to sate.
3. Next you have to apply for a state tax ID number. It will allow you to charge taxes from your retail buyer, for paying your state taxes, for paying your employees.
4. Finally it is time you can get your wholesale license. For applying, contact your state’s tax or revenue office. Now it will again vary in terms of the applying and fees from state to state.

For details, please visit how to get wholesale clothing license

Post a Comment

ShareThis