Hairborn

Aug 8, 2013


Předminulý pátek jsem se byla podívat v nově otevřeném salonu Hairborn a nejen, že mají naprosto neotřele zařizený interiér, ale hlavně dokázali s mými jemnými vlasy něco, co se podaří je málo komu - vytvořit mi na hlavě pořádné vlny, které i přes strašné vedro vydržely celý další den (a noc;). Používají kosmetiku redken a musím říct, že mě dost nalákali něco z ní vyzkoušet. 
A pokud máte zájem naučí vás jak si třeba zaplést takový perfektní cop, jako na fotce. Příště se k nim musím zajít ostříhat a pochlubit se jak to dopadlo na instagramu.

16 comments:

Esther - myconfashions.nl said...

Your hair looks amazing :)
X Esther
CONFASHIONS

donaldtrump said...

Slusi ti to!)

Unknown said...

Skvelé fotky! :) kučeravé vlasy ti veľmi pristanú
http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

Dakota Adams said...

taky se chystám na kvalitní kadeřnickou kosmetiku. Hlavně barvy z drogerie se mi hned vymyjí... nevím, čím to je, barvím černou a po pár umytí mám tmavě hnědé vlasy :( čím barvíš ty a jak budeš zkracovat ? Mě se moc líbí BoB jaký má nevěsta Rec 3, tak se můžeš inspirovat :-)

Dakota Adams said...

tady http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7lkg1LRJZ1qbcxudo2_500.jpg nebo tady : http://25.media.tumblr.com/tumblr_mai0z7rQ391qjvwt1o1_500.jpg :-)

Czech Blondýn said...

je to sice už několikátá recenzce, kterou na tento salon čtu, a už je to trochu otravné, ale nemůžu si neodpustit napsat, že se účes povedl a sluší ti!

Veronika said...

Vlny ti moc sluší a ten cop je úžasný. :)

lenka said...

S redkenem jsem spokojena uz naky ten patek a nemuzu si tuhle znacku vynachvalit.

mag said...

- ou je ,)
taky chci umet carovat !

Kejmy Tatranská said...

ten účes ti veľmi pristane!

Kejmy ♥.

Unknown said...

No tak to by se mi taky hodilo, protože mám jemné vlasy též a nevydrží na nich nic. Super účes! Zítra jdu šmiknout ofinu
Тнє ∂ιαяу σƒ ριєяєттє on WordPress
Тнє ∂ιαяу σƒ ριєяєттє on Blogger

paja said...

Bezva účes a Redken můžu jedině doporučit. Pořídila jsem si šampon a kondicioner, takové vlásky jsem nikdy před tím neměla.

Unknown said...

Ten cop je úžasný, já jsem na tyhle věci dost levá:( Super, že Ti ty vlny vydržely, ale stejně s emi víc líbíš s rovnýma. Veronika

danielle said...

that braided up do has been my go to this summer! love it!
http://www.indieelectronicalternative.com/

JANEE said...

Hey, I have started new blog and I'd like you and a lot of people to check it out, it is just at the begginig and I'd love to hear from you! :)
http://pictopictu.blogspot.cz/

Vítězslav said...

Také mají neotřelé jméno. Hairborn mi připomíná Lebensborn :D

Post a Comment

ShareThis