Lips&Cheeks

May 14, 2013


Pamatujete si příspěvek o make-upu? Tohle je další díl tentokrát zaměřený na rty a tváře podle stejně pojmenované lekce od Bobbi Brown, kterou jsem absolvovala před pár týdny.
Dlouhou dobu jsem používala Bobbi Brown Pot Rouge , ale tentokrát jsem si říkala, že to zase prostřídám a vyzkouším klasickou pudrovou tvářenku.
Základem lekce je výběr několika variant ladících tvářenek, protože podle Bobbi Brown každá žena může mít jakýkoliv tón tvářenky, pokud ji doplní vhodnou rtěnkou, a proto vám v lekci předvedou hned tři kombinace. Denní s neutrální rtěnkou, večerní s výraznou rtěnkou a jakýkoliv další odstín rtěnky, který vás zaujme a k němu vhodnou tvářenku. A taky vám samozřejmě ukážou, jak správně rty i tváře namalovat. Hlavním poznatkem pro mě bylo použití neutrální tvářenky k výrazné rtěnce. Byla jsem vždy zvyklá používat jeden odstín a  takhle jsem si uvědomila, jak velký rozdíl to je se správnou tvářenkou.

Takhle teď vypadá moje denní líčení:
Bobbi Brown Blush - Dessert Pink: Moc se mi na mně líbí tenhle odstín. Mám ráda tvářenky do růžova, ale tahle je tak akorát, aby to nebylo na den příliš.
Bobbi Brown Shimmer Brick - Rose: Je rozjasňovací pudr, který se aplikuje na vrch lícních kostí a není vůbec tak pigmentovaný, jak by se mohlo zdát (viz. 4. fotka), proto se dá použít i na ostatních místech, kde byste normálně aplikovali rozjasňovač (nos, pod obočí, apod.), ale ne na víc než dvou místech zároveň.
Bobbi Brown Lip Color - Nude Rose: Rrtěnka v perfektním nahém odstínu, která jen zvýrazní přirozenou barvu mých rtů. Tu teď používam opravdu denně, poslední dobou jsem nějak zanevřela na řasenky a díky téhle rtěnce se cítím stále upraveně.
Bobbi Brown Lip Balm: Kromě velmi sympatického obalu je v něm asi i trocha magie, protože asi minutu po nanesení mám vyhlazené hebké rty, na které můžu krásně nanášet rtěnku.

PS: na závěr pár nepoužitých(/telných) fotek:)

12 comments:

donaldtrump said...

Krasna s Bobbim i bez Bobbiho!

Unknown said...

Bobbi Brown rocks.

- Janine
http://theeoptimist.blogspot.com

Lucy L. said...

pekny jemny make up :)

Unknown said...

supr pleť:))

it's whimsy mint said...

I love Bobbi Brown cosmetics. Nice colors :)

Morrigan said...

super jazyyyk:)

http://yn-spire.blogspot.sk/

Dakota Adams said...

jej... mě to přijde dost výrazný :(

Zuu said...

Mazec fotky! :) Jsi krásná!

Blog de la Licorne. said...

Krásna kozmetika ♥ A ofinka tvoja sa mi páči :)

+ Pozývam Ťa k sebe na giveaway :) ↓
http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/05/giveaway-with-oasap.html

jur. said...

krasnulilililnka ..na tych outtakes dudefriend :D

Unknown said...

Krásnáááá!:)

gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

Unknown said...

ta tvarenka je super!
http://pilisstyle.blogspot.com/

Post a Comment

ShareThis