The Bare Necessities: Hair

Feb 22, 2011





I have decided to do weekly series about my favorite beauty products and in the first one i have chosen to focus on the hair products i use.
It is Bed Head Self Absorbed Shampoo, Conditioner and Bed Head Hard Head Hairspray.
I have been using Bed Head for over a year now and i couldn't have been more satisfied. The shampoo and conditioner combo makes my hair healthy and shiny like no other i have tried before to the point that even strangers compliment it.
I tried other Tigi hairsprays but this one definitely holds my hair the best and it doesn't have strong chemical smell like some other ones.
/
Rozhodla jsem se začít týdenní sérii o svých oblíbených kosmetických produktech a jako první jsem si vybrala ty na vlasy.
Jsou to Bed Head Self Absorbed šampón, kondicionér a lak na vlasy Bed Head Hard Head.
Bead Head produkty používám už asi rok a nemohla bych s nimi spokojenější. Díky téhle užasné dvojce šampónu a kondicionéru mám opravdu zdravé a lesklé vlasy jako nikdy předtím. Vůbec se to nedá srovnávat s žádnými, které jsem používala v minulosti.
Kromě Hard Head jsem od Bed Head vyzkoušela i jiné laky na vlasy, ale tenhle drží rozhodně nejlíp a co je nejlepší je, že nemá takový ten nepříjemný chemický zápach.

PS: Pro ty, kteří by snad pochybovali, ne, opravdu se nejedná o placenou reklamu sponzorovanou Tigi...nebo spíš kéž by! ;)


PPS: Thanks to all old and new readers I am happy to see your numbers are growing and please if you have any suggestions regarding my blog don't hesitate to share them with me.
/
Moc děkuji všem starým i novým čtenářům! Jsem ráda, že se vaše počty tak rozrůstají. Nezapomeňte prosím, pokud máte jakékoliv připomínky či přání ohledně mého blogu, nebojte se o ně se mnou podělit, ráda je uslyším.

18 comments:

Natali Nanny Dufkova said...

Tak to moc díky za TIP:)!

Šárka P. said...

super, neco takoveho mi tu u tebe jeste chybelo a kde jsou k sehnani, jeste jsem s nima neprisla do styku

czech foreigner said...

prosím prosím kde se dají koupit?

Martina said...

evzena: U nas jsou k sehnani hlavne v kadernictvich. Napriklad Hair Gods prodava dvojbaleni BED HEAD samponu a kondicioneru (kazdy 750ml) za necelou tisicovku, coz mi prijde opravdu extremne vyhodne vzhledem k tomu ze mi to vydrzi dobreho pul roku a pak samozrejme taky Ebay tam se daji sehnat vyhodne i mensi baleni.

Eva ▲ said...

juuu děkuju za tip, hned si pujdu něco od Red Head koupit! hodně jsem o tom slyšela!
jo a máš super blog! :)

Joll Burr said...

mmm díky za tip, mrknu!:)

Pauline said...

skvelééé!

leny one said...

bed head je super, mam stejny zkusenosti

Agnes and Luke said...

Něco z nich prodává i jahoda: http://cz.strawberrynet.com/haircare/tigi/ (poštovné zdarma).

Anonymous said...

=D to věřím, že by si byla ráda, kdyby to byl sponzorovaný post =)

TerinaBekina said...

Naprostá pravda :) mám šampon na blond vlasy a je nejlepší! Pěkný den všem :)

http://terinabekina.blogspot.com

Unknown said...

Já taky používám bed head a šampon od loreal prof. a jsem nejspokojenější. Teď jsem si před nedávnem pořídila modré krystaly od Black, psala o nich jednou S.Leopardová..jsou skoro zadara a vlasy mám pak jak samet..fakt sem čuměla.

Unknown said...

hmmm o tejto kozmetike som uz pocula...asi preskumam :)

Rossella said...

lovely post
let me know your thoughts on my new blog entry and follow me at:

My Couture Diaries
My Couture Diaries
My Couture Diaries

Sandra Kisić said...

mně tigi vůbec nevyhovuje.. jako jasně, mají i věci na moje vlasy, tojo, ale nějak mě to neoslovilo. ale vim, že je tigi kvalitní, to ano. mně vždycky něco vyhovuje, po chvíli zas ne. achjo

Bambi said...

Já mám od Tigi šampon pro brunety, tuším Brunette Goddess, a žádný lepší jsem taky zatím neměla (Nic proti Kérastase, který momentálně stojí na poličce, ale...) Objednávám přes Jahodu, takže těch 400ml vyjde levně...a voní po karamelu a milujue ho i můj muž:D

Katie said...

vyrobky od tigi jsou skvele, pouzivala jsem Dumb Blonde a vlastne nevim proc jsem prestala :))

Martina Navrátilová said...

Děkuju za tip, jestli na ně někde na netu narazím, určitě vyzkouším:)

Post a Comment

ShareThis