Fisherman's wife

Jan 18, 2011

Svetr Genesis Thrift store, Dallas / Sweater Genesis Thrift store, Dallas
Pásek Vintage / Belt Vintage
Tílko HM / HM Tank top
Jeans Mango




I didn't tell you yet but Im very disorganized and forgetful person. I think it's mainly because there is always something more important on my mind then remembering those simple yet essential things one should remember. Things like do i have my bag with my wallet my cell phone my keys notebook and other very important stuff in it when Im leaving for the airport.
I really wanted to make a post about what I carry in my bag all the time and can't live without but instead i actually have to face how it is to live without them. Well honestly at first the thing i missed the least was my cell phone but Im starting to realize it makes my life quite difficult. For example i never got the text saying we are meeting on sunday at 11 for inventory check  so i showed up at 8 because that is what my co-worker told me on friday. Yeah...well all my stuff is on the way so hopefully it will be here before i will go insane.

 /

Zatím jsem se o tom s vámi ještě nepodělila ale jsem velmi roztržitý a zapomětlivý člověk. Myslím, že je to způsobeno tím, že se neustále zaobírám mnohem hlubšími myšlenkami než abych měla čas na to si pamatovat ty obyčejné ale naprosto základní věci. Například, že bych si měla vzít na letiště kabelku ve které mám peněženku, klíče, telefon, diář a další veledůležité věci.
Říkám vám to hlavně proto, že jsem měla v úmyslu napsat příspěvek o všech těch věcech, bez kterých se nemůžu obejít, a místo toho jsem nucena si vyzkoušet, jaké je to žít bez nich. Nejdřív jsem byla přesvědčená, že mi ze všech těch věcí nejméně chybí telefon, ale bohužel jsem se šeredně mýlila. Například mi nikdy nepřišla zpráva o tom, že se na nedělní inventuru sejdeme v 11 a místo toho jsem přišla v 8, jak mi kolegyně řekla v pátek. No každopádně jsou moje věci už na cestě, tak doufám, že mi přijdou předtím, než se úplně zblázním.

17 comments:

Ag. said...

skvely! slusi moc:)

▲Tyna said...

úžasný! chci tě domů!!

Anonymous said...

ten svetr vypadá fakt užasně..ale asi nebude moct pohodlnej,že?

Flabgee said...

Ježiš, bez telefonu jsem jak bez ruky :D Ale super outfit :)

Unknown said...

Ja chci ten tvuj klobouk!! BTW: Mas krasny nohy!!!

jolena-vonava.blogspot.com

Martina said...

Cookies with milk: Vubec ne:)

Michelle said...

Sekne ti to!:)

Linda said...

Krásný svetr! A mně právě přijde hrozně pohodlnej už od pohledu ty jo :D

Martina said...

Linda: Tak jsem to prave myslela, ze je pohohodlnej:)

Alice said...

svetr je skvělej! viděla jsi Ondine? uplně mi to připomnělo :) a ať kabelka dobře dorazí!

Foly D. Sante said...

ty si neskutočne sexy!!!awr!

Luci in Disguise said...

Mně stačí když zapomenu mobil/foťák/peněženku jen doma a už se cejtím celý den hrozně nejistá a nervozní.

Pauline said...

oooo!!
ano nohy!!

Anonymous said...

wow..ten svetr je parádní :-)

czech foreigner said...

jsi jako panenka! mám panenky ráda :)

Eva Schön said...

Chcem tvoj svetrík a nohy!! Úplne, že de luxe!! Pred každým odchodom niekde si hovor.. peňaženka? Check! Kľúče? Check! Mobil? Check! Mne to pomáha.)

bambica said...

skvelaaa si ty aj svetrik!

Post a Comment

ShareThis