Happy People

Sep 12, 2010




Nejenom důkaz toho, že nenosím pořád černou, ale hlavně toho, že se i já dokážu občas proměnit v romantičku.





Nemohla jsem vynechat tuhle fotku jež se pojí s hláškou, kterou B pronesla, cpoucí se tvarohovým dortem a horkou čokoládou: "Já si myslím, že vyvážená strava je obecně dost přeceňovaná".


Showroom jsme si opravdu užily, ale asi vás opět odkážu na blog Abny, na vyprávění o tom, jak to všechno proběhlo. Jenom bych tímto chtěla poděkovat Kátě a Kátě za pozvání, bylo to nadmíru kouzelné odpoledne. Odnášely jsme si plné tašky pokladů, které tady postupně budu zveřejňovat. 

Snad, už mi taky brzy dorazí nabíječka k foťáku... Mám teď spoustu fotografických nápadů, které už se nemůžu dočkat zrealizovat.

Mnozí asi očekávali, že kolekce Lanvin for H&M, bude překypovat černými a šedými odstíny. Já jsem v to dokonce doufala, však mě znáte já a černá, máme spolu velmi intimní vztah.
Jsem, ale přesvědčená, že tohle video naznačuje pravý opak:





Nakonec si říkám, že je to tak asi lépe, zimu je třeba trochu rozjasnit. A já mám poslední dobou mám čím dál tím víc pomyšlení na kobaltově modrou, rudou a syťe žlutou. Moje dlouholetá temná láska mi tyhle zálety zatím toleruje, všechno je tedy vlastně v pořádku.

5 comments:

Adri said...

Bylo to perfektní odpoledne, ta fotka, kde se mazlíš s pončem je boží :) Musíme realizovat ten nápad ohledně "secondhandového dne" :)

terka said...

skvělé fotky..to pončo vypadá úžasně :)

Lole said...

Jé, vypadáš moc krásně. A strašně moc ti závidím ten showroom, co já bych za takovou příležitost dala....:)
Nicméně píšu hlavně proto, abych ti dala vědět, že jsem se ti ozvala na mail. Odjíždím zítra ráno v 5, takže ocením, když si ho všimneš ještě dneska. Omlouvám se, vždycky všechno řeším na poslední chvíli. :D

Anit, fashionbook said...

hrozne moc mi tady pripominas christinu ricci! a to je kompliment

Tánička said...

uf, na tej prvej fotke by som ťa absolútne nespoznala :) ofina dokáže zmeniť človeka

Post a Comment

ShareThis