Crash course in life

Apr 9, 2015

jeans Levis, men's shirt Marks Spencer, men's H&M jacket

Mám dvě výrazné charakterové vlastnosti. První je, že mě všechno lehce vynervuje, to mám prostě po tátovi. Druhá je moje neustálá potřeba v sebezlepšování se. Což do mě rozhodně natlačila máma. Výsledek občas bývá, že mám tendenci se soudit přílíš přísně a nedostatečně doceňovat svoje úspěchy, ale díky té touze po sebezlepšování se věřím, že i na tomhle se dá pracovat. 
Rozhodla jsem se, že by bylo fajn se zkusit trochu zklidnit meditací (ehm já? nejnetrpělivější člověk světa). Stáhla jsem si dvě aplikace které by mi s tím mohli pomoc - Balanced (je to jako organizátor na život - můžete si v ní vytvořit seznam aktivit, které by jste chtěli pravidelně dělat a zadat a nastavit si frekvenci a pak už vás jen bude upozorňovat, že jste dnes vynechali protahování se na šňůru a zároveň máte pocit uspokojení, když si můžete odškrtnout, že jste váš úkol/cíl splnili) Headspace ( je desetidenní meditační trénink, který má jen 10min), díky bohu za technologii. Zatím mě dost baví. Jak jste na to vy a "self help"?

4 comments:

Eliza said...

Tyjo stáhnou si na to aplikace me teda nenapadlo:D hlavně ta odkrtavaci me spis nervuje, ze jsem to nesplnila...ale se sebezklidnovanim chci taky něco dělat. Pristi týden mam v planu hot jogu, tak uvidim;) jinak outfit se mi moc libi!!

czech foreigner said...

beh, pilates a joga :) to mam na zklidneni, ale nejvic ucinkuje byt chvili osamote.

mag said...

- bozi fotky !
me zklidni jen skakani pres svihadlo a buseni do polstare :D

ester said...

první fotka úplně umělecká,číší z ní energie

Post a Comment

ShareThis