Purple haze

Feb 11, 2015

 turtleneck Local Icons, shoes Nike, rest H&M

For my birthday we went to London for the weekend and so my 27th just went by like an ordinary day in which I did nothing special (or everything special?). We ate tons of delicious meals drank plenty of ciders and went to a friends bachelor party which almost ended up in kidnapping someone. Just regular shenanigans. One of those weekends which should be immediately followed by another weekend to give yourself chance to rest a little.
/
Na moje narozeniny jsme se rozhodli s Jurem vyrazit do Londýna a bylo to fajn, protože mých 27 prostě proběhlo jako úplně obyčejný den (nebo úplně neobyčejný?). Měli jsme spoustu užásných jídel , vypili jsme nemalé množství cideru a šli na rozlučku se svobodou Jurova kámoše, která téměř skončila únosem. Takové běžné výtržnosti. Rozhodně to byl jeden z těch víkendů co by potřeboval aby za ním následoval hned další na vyléčení se z toho prvního.

8 comments:

margotbrande said...

Wow, zni jako super vylet, ale co jsem chtela rict je, ze se mi na tobe strasne libi sukne (a ze takove delky/strihy preci jen neslusi kazdemu). Skvely!

Unknown said...

I know some really special ppl born this month. I hope you have a great month. coupon store offer codes

Unknown said...

takto vyzeras super!

perlaoreneta

INSTAGRAM: dominikamr

Michael said...

Takové krátké nárazové výlety jsou nej..
Super bombera a rolák..
Michael
www.ontheleaf.net

realistontherainbow said...

Vyrazit na narozky do Londýna zní super. :) Outift je super, nejvíc se mi líbí ta mikina.

Daška said...
This comment has been removed by the author.
MY MAGIC FASHION said...

Proč tohle vidím až teď?! Úžasný

n said...

Tak tohle je vážně super! Mám jedinou výhradu a tou jsou ty černé silonky/punčocháče. Nahradila bych je transparentnější verzí. Jinak jsi outfit sladila skvěle! :)

Nikola
http://nicolsview.blogspot.cz/

Post a Comment

ShareThis