Wangsters

Nov 4, 2014

dress ODIVI, sneakers Nike

Tady jsou fotky z prezentace kolekce Alexander Wang X H&M, která bude v prodeji už 6.11 na Myslbeku. Trochu jsem doufala, že vzhledem k sportovnímu tématu budou kousky trochu víc funkční/prakticé ale jedná se prostě hlavně o stylovou záležitost. Nejvíc se mi z kolekce líbí hlavně ty jednoduché nositelné kousky, protože se snažím o oblečení uvažvat střízlivěji a přemýšlet o tom jak často bych danou věc chtěla nosit. Proto u mě jednoznačně vítězí šedá mikina a šedá set crop topu s dlouhým rukávem a pouzdrovou sukní (protože, co je lepší než pouzdrová sukně!), samozřejmě taky sportovní podprsenky, které vypadají super ale asi nebudou úplně na sport a minimalistický kožený batoh (ještě, že se doplňky nepočítají do mých 5. kousků;).
Po mojí zkušenosti s T by Alexander Wang (čtěte na futruy.com) jsem ale z Wanga taková trochu zklamaná a tak doufám, že si H&M samotné dalo na téhle kolekci víc záležet.
Já jsem ale extra nadšená za tyhle šaty, které jsem si pořídila od Odivi. Které jsou naopak hlavně o jejich nositelnosti... více tady

Fotky všech produktů tady.

3 comments:

Unknown said...

Vypadá to zajímavě :)

Unknown said...

ty fotky jsou bezvadné :)

Anonymous said...

hezké a chic, prosímtě jsi v reklamě na oral b nebo máš dvojče :D

Post a Comment

ShareThis