Phillipines, at last

Jul 2, 2014


This is my last post from our vacation and honestly I expected to have a lot more photos from Philippines but as usual my expectations didn't match the reality this time in best way imaginable. Either way it was a dream come true for me and I wish you all to make all your summer dreams for you to come true and to have lot amazing memories wether it's jumping from a cliff, feeding fish, meeting new people or matching your swimsuit with happy plugs headphones haha.

PS: I am looking for creative photographers to work with so I can keep supplying you with more awesome photos. If you are interested and live in Prague let me know at dannyrosefashion@gmail.com with a link to your work and I am sure we will come up with something cool!

/

Tohle je můj poslední příspěvek z dovolené a když nad tím tak přemýšlím, tak jsem očekávala, že budu mít z Filipín mnohem více fotek, ale jak už to obvykle bývá očekávání a realita se často dost liší ale v tomhle případe to bylo opravdu jen tím nejlepším způsobem. Navíc brát si sebou foťák na malou loď, když se chcete koupat několikrát denně se nezdálo bezpečné. Každopádně to pro mě byl splněný sen a doufám, že si i vy letos v léťe nějaký splníte a budete mít spoustu skvělých zážitků a budete skákat do vody z 10m můstků, krmit rybičky, poznávat nové lidi a až se budete válet někde u vody, sladíte si plavky s happy plugs haha.

PS: Hledám kreativní fotografy abych vás mohla stále více zásobovat skvělými fotkami. Pokud máte zájem se mnou něco nafotit ozvěte se mi prosím na dannyrosefashion@gmail.com s odkazem na své portfolio a něco vymyslíme!



7 comments:

Paula Fleur said...

Posledná foto je super, ten odraz paliem v okuliaroch :)
Inspiration Point by Paula Fleur

Juli said...

ty fotky jsou perfektní! doufám, že se na filipíny taky jednou podívám :)

Magdalena Sobeck said...

Oj! ty jsi kráska!

Bridge of Memories said...

krasne fotky, posledni nejvic!

Czech Blondýn said...

super fotky, je jich málo, ale to vůbec nevadí :)

ScarJo said...

Uff, co takhle vytrhat si oboci a oholit podpazi?

Unknown said...

ty fotky jsou perfektní! doufám, že se na Beautiful filipíny taky jednou podívám...

Post a Comment

ShareThis