Liquid

Jul 30, 2014

top French Connection, kraťasy vintage Levi's, sluchátka happy plugs

  Dostala jsem na vyzkoušení Acer Liquid E3 a hned mě příjemně překvapilo, jak je ultra lehký a tenký, vlastně mi přijde, že by se mi vešel i do peněženky (ideální psaníčková záležitost). Nejdůležitější jsou ale pro mě moje oblíbené mobilní aplikace - instagram, whitagram a vsco, které na velkém displeji vypadají skvěle! No a pak taky samozřejmě facebook, snapchat a pinterest haha znáte to a proto je super, že si můžu organizovat aplikace do složek. Taky má foťák z obou stran a přední blesk navíc, což si myslím, že je pro naši instagramovou generaci základ, že? #selfietime :) Takže myslim, že v poměru cena/výkon je tenhle telefon určitě na jedničku.
A co vy? Jaký máte telefon a jste spokojení?

PS: Pro techničtěji zaměřené informace se můžete podívat například sem na recenzi telefonu nebo tady na jinou technickou recenzi.


7 comments:

Barb said...

super fotky, ale mobil mě nezaujal

Czech Blondýn said...

zajímalo by mě, jestli je to skutečně tvůj názor nebo jestli je zkreslený tím, že jsi telefon dostala na vyzkoušení. nic ve zlém.

TH. said...

tohle mě trochu mrzí - jsi už třetí blogger, kterej během posledních tří dnů propaguje značku acer. chápu, že dostat věci na vyzkoušení/zadarmo/whatever je báječný, ale tohle? :-/ až ti budou dávat zubní pastu nebo kondomy zadarmo, taky si to sem prskneš? :-/ ach jo.

Paula Fleur said...

Z kade je deka? Je super!
Inspiration Point by Paula Fleur

Martina said...

TH (a Blondýn): ach jo:D no nemůžu říct, že se v ČR tyhle komentáře nedají čekat ale nevím jak dlouho mě tedy sleduješ ale myslim že zrovna ja patřím mezi bloggerky, které si vybírají komerční spolupráce jen velmi obezřetně. Neberu si nic od čínských eshopu, nepropaguji snídanove cerealie a nikdy bych sem nedala článek o kosmetice, kterou bych si sama nekoupila. Nabídky mi přicházejí opravdu různé takže nemuzes vedet, co vse se sem nedostane:). Vyzkoušela jsem Acer a nečekala jsem nic, jsem na apple ale byla jsem příjemně překvapena, nejdriv me trochu matl, protoze na nej nejsem zvykla ale po pul dni jsem ho pochopila. Nebudu ho srovnávat s iPhone za 17000 protoze to neni stejna kategorie, ale ne každy ma na iPhone nebo Samsung Galaxy a pro ty si myslim ze tohle je kvalita za malé peníze. takže ano za svým názorem si stojím a ne, neni to proto ze je to zadarmo proboha :D ostatne mrkni na ty recenze. Ok?

PS: a argumenty typu "omg ted telefon potom kondomy" na me nezkousej tyhle demagogické poznamky nech americkým politikům, jo? "omg ted gay svatby, potom svatby se želvami?!" :)))

Unknown said...

krásne fotky! :)

http://lifebyteenboy.blogspot.sk/

Fx Pips Guru said...

Your fashion items are awesome. Your blog is very helpful for fashion lovers. We want updates from your blog regularly.
Best Regards,
Stylepick - Wholesale Clothing

Post a Comment

ShareThis