How to keep your face looking cool even in high temperatures

Jun 11, 2014


1. Méně je více a v létě to platí 10x tolik! Takže v létě i já přecházím na BB cream a nejlépe o stupínek tmavší. Teď používám MAC BB cream, který má body navíc za vysoký ochraný faktor.
2. Som fresh respektive nejsem, protože jestli v zimě je můj odpolední program nabitý tak v létě je ještě nabitější, chci si ho přece pořádně užít ne? Takže to aspoň předstírám s pomocí MAC CC creamu mají ho v různých verzích (například neutralizující zarudnutí) ale já momentálně používám odstín Illuminate na rozjasnění a občas ho aplikuji i na závěr jako rozjasňovač.
3. Zafixuju ho pudrem. Měla jsem období, kdy jsem se na pudr ani nepodívala ze špatné zkušenosti, že mi vysušoval pleť ale tenhle minerální je úplně zázračný. Za prvé s pudrem moje pleť vypadá upraveněji a BB cream mi déle vydrží i když se potím.
4. Nebuďte létající hlava světlého odstínu na jinak opáleném tělě a pořiďte si pudr o odstín nebo dva tmavší podle toho jak moc se normálně opálíte.

7 comments:

Sju said...

Ja v lete vynechavam BB uplne a pouzivam len krem s vyssim faktorom a puder. No a korektor a tvarenku samozrejme :))

Unknown said...

V létě používám korektor, pudr a tvářenku nebo bronzer..a někdy si ani řasenku nedávám.

Dakota Adams said...

Jsi jako panenka, ty se líčit nemusíš :-)

sa.rybova@gmail.comm said...

také preferuji na léto jemný makeup, ale musím říct, že berevné a šílené linky mě baví také. jinak ta první fotka je překrásná!!!

http://speakingafashionlanguage.blogspot.cz

Paula Fleur said...

Prvá fotka je krásna!
Inspiration Point by Paula Fleur

Unknown said...

Krásná fotka, miluju ofiny!

Fifiiinka said...

Super tipy :))) Vdaka

Post a Comment

ShareThis