The kind of girl you like

Mar 3, 2014

David Beckham H&M Bodywear

Vím, vzala jsem si takové blogovové volno...ale o to více budu blogovat z té opravdové dovolené, slibuji!
Minule jste u Juraje hlasovali za to, ať se ukážu taky ve spodkách od Backhama, když tvrdil, že mu je pořád nosím. Občas dost přehání, ale v tomhle teda nekecal ani trochu.

V sobotu jsme se ocitli ve společnosti několika žen, což byla perfektní příležitostí pro mě vznést vztahovou otázku, o které jsem měla podezření, že řešíme úplně všechny: Připadá vám, že s přítelem trávíte málo času i přesto, že spolu bydlíte? 
A Juraj byl kruťe převalcován nářky přítomných žen, které všechny tvrdily to samé - existovat vedle sebe nestačí! Ptám se tedy i vás. Jsme prostě jenom trochu rozmazlené a naše mozky jsou na misi věčné nespokojenosti, protože věci nejsou perfektní? Nebo máme  pravdu my a aktivně spolu trávit čas je ve vztahu veledůležité?
Těším se na vaše komentáře!



19 comments:

Nika Chic said...

Jo máte pravdu, my celej tejden fungujeme vedle sebe (i když děláme oba z domova) a opravdu spolu jsme jenom o víkendu - a kdybychom nebyli ani tehdy, asi by to byla dost depka.

jur. said...

picovina :D ste moc needy

Jan said...

hmmm, to by šlo

Fifiiinka said...

U mna je to byt na rovnakej vlnovej dlzke a tvarit cas kvalitne :) Staci byt s priatelom len 2 x do tyzdna, ale ak je ten cas vyuzity tak, ze obaja partneri dostavaju to, co potrebuju, tie 2 dni mozu znamenat viac ako u niekoho tyzden. Ako vsade, aj tu plati magnum in parvo. :) Ja zijem vo Vancouveri a priatela som nevidela 2 roky :) volavali sme si, pozerali naraz filmy cez Netflix. Nebolo to casto, ale vzdy to stalo za to. Bodka.

TheNewLifeBeginning said...

Je to hodne individualni a ja osobne vim, ze jsem rozmazlena princezna, ktera to nekdy trochu prehani :) Kazdopadne me tak rozmazlil on, takze uplne moje chyba to neni. Co se snazim aplikovat ve vztahu ja je jedenkrat tydne jit nekam na veceri a jedenkrat nejaka aktivita - kino, party, vystava, drink, piknik, whatever. A pak tak jednou za mesic nekam na vylet. Citim, ze zkouset nove veci a navstevovat nova mista a tim si vytvaret spolecne zazitky, je ve vztahu dulezite.

Klára said...

Taky to tak občas mám, že mi přijde, že vedle sebe jenom žijeme, ale nedávno jsme se zase dostali do to fáze,že jsem byli furt spolu a něco dělali, že jsme pak nestíhali každý dělat ty svoje věci :D Takže zase opačný extrém...ale návrh Simply MeMe se mi moc líbí :)

Pauline said...

juro vyzerá uplne že sa nechcel fotiť
a môj názor poznáte :D

Martina said...

Pau: haha vypada no...Moc nechtel ale je to I vyberem fotek...na těch jeho vypada víc přítomně:D

Ale komenare me bavi! Pokracujte:)

Eva said...

Taky si myslím, že je potřeba alespoň některé aktivity dělat spolu a trávit spolu čas aktivně, nebýt jen spolubydlící..

czech foreigner said...

ja musim teda rict, ze v tomhle mam asi stesti, my fungujeme vedle sebe i spolu. Kazdy den spolu travime cas, bud si vecer zahrajeme hru, podivame se na film, nebo jen tak povidame. A to presto ze mame male dite, ktere nam vastne skoro veskere cas bere pro sebe :)) ono je to opravdu asi hodne individualni a take asi i o kompromisu :)

Lucie said...

Poslední vztah, kdy jsem s chlapem bydlela, byl přesně o tom žití jen vedle sebe... každý na své půlce postele koukal do svého notebooku, mě rozčilovalo, že musí celý den běžet televize, on zase nesnášel mé oblíbené muzikálové skladby... Milovala jsem sport, ale on byl lenoch, takže i ten volný čas na bruslích či kole jsem trávila sama...
U dalšího mi přišlo, že se vidíme příliš málo - cca 2x týdně, a teď mám přítele, který mě chce vidět každý den a to je pro mě další extrém, protože už mám svůj režim a práci a studium ošidit nemůžu a fitka 4x týdně se taky nechci vzdát, tak já už nevím, kde brát čas :) Asi ze spánku.

Anonymous said...

imho zalezi hlavne na tom, co spolu delate (asi jako zadna otazka jestli vubec). nevim, jestli ze me mluvi poznani reality nebo tropicka deprese, ale cokoliv jinyho je spousta soulozi a hezkych snidani, ktere se zapomenou a pak se clovek probudi a je mu sedesat

Martina said...

Ja si myslim ze u nas je pravda nekde trochu mezi. Obvykle spolu vecer varime a pak se treba na neco podivame nebo si neco zahrajeme a taky si spolu kazdy den pres den piseme a to je skvele. Posledni dobou ale bud chodi pozdeji z gymu nez ja nebo vytrvale pari Guitar Hero od ktereho je nemozne ho odtrhnout a to uz je pak komplikovane se sladit...

Alice said...

skvělý fotky!
a společnou aktivitu to určitě chce ale taky čas pro sebe - my třeba často sedíme každej u svýho počítače a klikáme si ale na druhou stranu máme spoustu společnejch věcí a činností :)

Potetovaná Bábovka said...

S pritelem jsme se nastehovali hodne brzy, travili spolu hodne casu. ted si otevrel vlastni kavarnu a najednou nemame na nic cas. Je to ale tak, ze kdyz mam volno, jdu za nim, nasadim zasteru a pomaham. Nebo prijdu vecer uklidit. Casto chodime i treba v 10 hodin na veceri, nebo debatujeme v baru. Zit vedle sebe nam proste nestaci. Nikomu by to nemlěo stacit.

thepinkmateproject said...

hot photos! ;)

Vanessa

http://thepinkmateproject.blogspot.com/

Just dare to cook said...

Ad1. Skvelé fotky!! Tiež som kradla frajerovi spodky, tak mi začal kupovať vlastné, ak na nejaké zaujímavé niekde narazil. :D
Ad2. Vo vzťahu každý potrebuje niečo iné, takže najdôležitejšie, je vedieť robiť kompromisy. My to máme tak, že aj keď obaja študujeme a pracujeme a máme kadejaké vlastné záujmy, vždy si naplánujeme aspoň 2-3 spoločné aktivity do týždňa, či už je to obed niekde vonku alebo nejaké spoločné DIY alebo výlet. A keď sme extra lenivý, tak si aspoň zahráme karty. ;D

Anonymous said...

I like a lot this nice job of us.
bubblegum casting

Anonymous said...

You are a very beautiful couple!

Post a Comment

ShareThis