Ballsy

Aug 31, 2013

clothes H&M, shoes Topshop

Tady máte slibovaných dalších pár fotek z Bratislavy od Ivana Kašši.
Ta sukně je vážne kousek sama o sobě a myslím, že bude vypadak skvěle i jen tak s tričkem.

and the pant goes to...

Aug 28, 2013


Dost jste mě se svými odpovědmi potrápili. Spousta z vás měla opravdu skvělé nápady jak tyhle kalhoty nosit.  Chvíli jsem dokonce i přemýšlela nad Janem z klukjeanovej.blogspot.cz, ale nakonec jsem se rozhodla pro Adelu Chloe a už si úplně živě představuji, jak dobře asi budou vypadat s converskama.

a vás snad aspoň brzy potěším dalšíma fotkama od Ivana, ještě jsem je neviděla ale tuším, že budou skvělé.

2 kilos

Aug 25, 2013

kk
all H&M

See how dedicated I am to wake up early even on a vacation to take photos for my blog. However it was more than pleasant to run around an empty beach during the sunrise. I envy the people who live in coastal areas and have the chance to see these beautiful sights as much as they like. 
Anyways, going on vacation doesn't mean to take vacation from my lifestyle but why sould I? I love the way I live and workout on the beach is the best!
Well, I have one more even bigger vacation ahead with my partner in crime, Juraj. Can't wait.
/
Vidíte tu míru oddadanosti k blogu, že jsem dokonce i na dovolené vstala brzy a šla fotit. Ale musím přiznat, že bylo víc než příjemné běhat za východu slunce po prázdné pláži. Závidím lidem kteří žiji na pobřeží.
Každopádně pro mě dovolená neznamená dovolenou od mého životního stylu a nevím proč by měla? Baví mě jak žiju a cvičení na pláži je nejlepší.
Ještě jedna fakt velká dovolená mě čeká s mojí drahou polovičkou. Už se nemůžu dočkat.


Naturally

Aug 21, 2013

shirt and shorts Zara, shoes urbanlux.cz

Tady je par dalších fotek které jsem nafotila během dovolené ve Španělsku. Bylo skvělé všude chodit s mokrými vlasy a bez makeupu.
/
There are few more photos from my vacation in Spain. It really felt great to just walk around with my hair wet and no make up.

The Pant

Aug 19, 2013

all H&M

photo @ Ivan Kassa

Sledovali jste přenos z podzimní modní přehlídky H&M? Tyhle kalhoty se na ní přesně objevily a jsou opravdu krásné, hrozně ve mě evokují zkapalněné stříbro. U nás se bohužel nebudou ani prodávat.
Jedna z vás je ale může vyhrát, stačí když mi do komentářů napíšete proč po nich toužíte a/nebo jak je budete nosit a připojíte svůj email.
(vel. 36)

To the Ocean floor

Aug 13, 2013

shirt Marks&Spencer, shorts Zara

Obviously I wear shirts even on vacations and I pack this one every time since this shirt never wrinkles. The shoes aren't birkenstocks but my old slippers I worn because my only sandals I brought were destroyed  on the beach. I feel like real hipster because I had them before they were cool!
PS: Tree hugging is for hippies I hug seas!
/
Košile samozřejmě neodkládádám ani na dovolené tuhle si navíc na cesty beru vždy, protože je absolutně nemačkavá. Boty nejsou birkenstock ale moje staré zdravotní sandály, protože jsem si na pláži jedny zničila. Cítím se jak pravý hipster - měla jsem je před tím než byly cool!
PS: Stromy objímají jenom hipíci ja objímám moře.

Spain away

Aug 10, 2013

shirt Marks&Spencer, bag and heels H&M, shorts choies.com

Právě jsem ve Španělsku a užívam si svoji první letošní (pořádnou) dovolenou a myslím, že opravdu zaslouženě.
Vlastně jsem u moře po víc než 10ti letech, jelikož jsem na dlouhou dobu na válecí dovolené zanevřela. Už mě to ale přešlo. Připadám si tak strašně odpočatě až je to neuvěřitelné a v kombinaci s nejlepším jídlem (viz. můj instagram) jsem opravdu ve stavu naprosté blaženosti.
Od teď až navždy minimálně jednou ročně.



Hairborn

Aug 8, 2013


Předminulý pátek jsem se byla podívat v nově otevřeném salonu Hairborn a nejen, že mají naprosto neotřele zařizený interiér, ale hlavně dokázali s mými jemnými vlasy něco, co se podaří je málo komu - vytvořit mi na hlavě pořádné vlny, které i přes strašné vedro vydržely celý další den (a noc;). Používají kosmetiku redken a musím říct, že mě dost nalákali něco z ní vyzkoušet. 
A pokud máte zájem naučí vás jak si třeba zaplést takový perfektní cop, jako na fotce. Příště se k nim musím zajít ostříhat a pochlubit se jak to dopadlo na instagramu.

6 - 9

Aug 2, 2013

H&M biker jacket and skirt, boyfriend's t-shirt

Půjčené Jurovo tričko a velká sukně easy. Příští týden letím do Španělska wohoo.

ShareThis