For the better or worse

Apr 18, 2013


Obrázek č. 1 jsou moje milované Toni&Guy stylingové produkty, bez kterých už snad ani nemůžu existovat.
Obrázek 2. jsou velmi podobné stylingové produkty, také z DMka (popř. jakékoliv jiné běžné sítě drogerií), které jsem si koupila trochu v panice když mi moje oblíbené Toni&Guy zabavili na letišti a já si připoměla, proč ty první tak miluju. Povím vám proč.

Toni&Guy Glamour Firm Hold Hairspray - Nemám ráda laky se silným chemickým oparem, který vám zaplní koupelnu a dlouho jsem z toho důvodu používala lak na vlasy od Bed Head. Toni&Guy Glamour lak na vlasy perfektně drží a má příjemnou nevtíravou vůni, stejně jako můj předchozí oblíbenec.
Toni&Guy Cleanse Dry Shampoo - suché šampony jsem objevila minulý rok a od té doby je používám denně. Pokud máte jemné a/nebo rychle se mastící vlasy, které potřebují načechrat/osvěžit tenhle produkt bude vaším nejlepším přítelem. Složení těhle produktů není žádná magie a tak by člověk předpokládal, že i ty do stovky budou fungovat dobře. Bohužel problém s těmi běžnými je, že po nich ve vlasech zůstavá bílý prášek, kterého se špatne zbavuje a navíc, z nějakého neznámého důvodu, smrdí jako osvěžovač vzduchu na záchodě.
Toni&Guy Casual Sea Salt Spray - další skvělá stylingová vychytávka na vytvoření nedbalého plážového rozcuchu. Používat se dá různě já ho nejraději nastříkám do vlhkých vlasů a zamotám do drdolu nebo zapletu do copu a počkám až uschne. Opět běžná verze má zvláštní záchodovou vůni.
Mojí poslední láskou je Toni&Guy Casual Sculpting Powder - tuhle věc používám, když toužím po opravdu dramatické hřívě. Napudruju do vlasů a pořádně rozcuchám, prostě to funguje.

Všechny prodkty jsou dostupné v DM. Kompletní seznam produktů najdete na hairmeetwardrobe.com.

9 comments:

Unknown said...

ja si zivot bez sucheho samponu neviem predstavit uz roky... :)

www.perlaoreneta.blogspot.om

Coco said...

I have always loved Toni&Guy and always will!!
xoxo
Coco et La vie en rose
Coco et La vie en rose on Bloglovin
Coco et La vie en rose on Facebook

Unknown said...

Toni&Guy je super značka! :) mám od nich teď sérum pro vlnité vlasy ;)

www.lorietta.cz

Jana said...

Pouzivam tie pripravky od T&G, ale z pudru mam zmiesane pocity .. vlasy vyzeraju perfektne rano, ale uz okolo obeda mam pocit ako zmoknute kura-vlasy sa mi zdaju polepene :(

jul said...

hej suchy sampon som do nasej kupelne doniesla ja!:D

Mirka said...

aaa asi idem okamzite vyliat svoj salt spray od got2be do zachoda a bezim si kupit toni&guy!!! normalne sa hanbim za to, ze som rovno neoplieskala 10€ za kvalitku t&g ale kupila si taky shit od schwarzkopf fuuj!

Martina said...

DeerOhMyDear: co ty hejty najednou?:) nemyslím si ze je schwarzkopf na nic. Mají super stylingovy pudr ale got2be mi nepřijde jako nejaka sláva. Ale tak jestli se ti můj blog uz nelíbí tak sem nemusíš chodit:)

Mirka said...

Nehejtujem ale mozem sa predsa vyjadrit k niecomu aj kriticky, nie? A odmietam sa skryvat za anonyma, to fakt nemam rada! A chodim sem, lebo sa mi pacia tvoje outfity, ale za nazorom na fejky si stojim. Pisala som to aj vecku, nie len tebe. A druha vec co sa mi nepaci, tento toni&guy, uz sa objavil asi na kazdom blogu a vsetci ho zrazu musia mat. Neber to osobne, nebola to kritika k tvojmu blogu. Skor som sa chcela globalne vyjadrit k tymto dvom zalezitostiam.

Vanda said...

S tím suchým šamónem od Toni&Guy nemám bohužel dobrou zkušenost. Zdá se mi, jakoby maz neabsorboval dostatečně. Za sebe mohu doporučit ten od Klorane(se zeleným víčkem), zatím mezi všemi vítězí.

Post a Comment

ShareThis