Consciously timeless

Mar 23, 2013


April 4th is H&M coming with new eco friendly collection Conscious Exclusive. They did one last year when they added to the regular Conscious collection a line of party wear which was quite amazing but this year they upped their game! Elegant white suit fulfills the idea of a perfect outfit for me on a several levels - first of all it is timeless (therefore perfect investment), the pieces can be worn separately (therefore perfect investment), i love pant suits, it is white and has the added value of being made from organic cotton. I mean I am drooling on my keyboard and I am worried I will ruin my laptop.
There is also beautiful long dress with open back (and for great price) or light grey princess dress.
See for yourself here.
/
H&M přichází 4. dubna (u nás k dostání pouze v Praze, Na Příkopech) s novou kolekcí šetrnou k životnímu prostředí Conscious Exclusive. Už minulý rok přidalo k běžné H&M Conscious kolekci ještě party edici, která byla opravdu nádherná ale tenhle rok si myslím, že ji ještě o něco překonali. Elegantní dámský bílý oblek pro mě naplňuje představy o perfektním outfitu hned v několika rovinách - jednak je to naprosto nadčasová záležitost (tudíž skvělá investice), kousky se dají perfektně kombinovat i zvlášť (tudíž skvělá investice), miluju kalhotové kostýmky, je bílý a navíc má tu přidanou hodnotu, že je vyrobený s biobavlny. Slintám si tady nad ním na klávesnici a bojím se, že si zkratuju počítač.
Jinak má kolekce taky krásné dlouhé šaty s otevřenými zády jak na červený koberec (a ještě za dobrou cenu), světle šedé šaty jako pro princeznu nebo třeba snové bílé krajkové. 
O pánské se ani nezmiňuji!
Podívejte se sami, třeba tady.


7 comments:

babô said...

pánska je top!

Czech Blondýn said...

I mě se moc líbí, jak dámská tak pánská..

Moni said...

skvelá to kolekcia.. celá ako je :)

Anonymous said...

Ten kostýmek je jako usity pro tebe!)))

Delicate PUNX: said...

Jsou už známy ceny? Já ten kostýmek strašně potřebuju!

Tez said...

aaach ano tiez ho strasne chcem!! dufam, ze ked sa vratim zo slovenska tak ho este vychytam...
btw ceny som sa pozerala na nejakej UK stranke a prislo mi to sialene lacne v librach, tak som zvedava co tu....

appelezmoiisaline said...

ohhh j'ai vraiment hate !

Post a Comment

ShareThis