All natural - hair goodies

Dec 3, 2012


Lush Blousey Šampón - Skvělý šampon, který moje vlasy pěkně vyživí a přijde mi, že je mám po něm o dost silnější a lesklejší a naprosto miluju fakt, že je úplně bez konzervantů. Jediná věc, která může překvapit je, že nevoní moc po banánech ale spíš po jalovci a proto mi vůně připadá spíš pánská ale tohle mi na něm vůbec nevadí.
Big tuhý kondicionér - Nejdřiv jsem trochu váhala, protože si člověk musí zvykat na jiný způsob aplikace ale pak jsem zjistila, že ho stačí jen párkrát přetřít po vlasech a ne je s ním zběsile drhnout, jako jsem se snažila ze začátku. Jinak splnil vše, co slibuje - mám po něm hutnější a jakoby těžsí ale zárověň načechranější vlasy, prostě jako od moře a nevíc tenhle efekt vydrží dva dny. Jo a neskutečně božsky voní. Prostě 100% láska.
No Drought suchý šampón - suché šampóny mám ráda na osvěžení a načechrání vlasů. U tohodle je třeba si dávat pozor při aplikaci, abyste to zbytečně nepřehnali ale jinak je skvělý. Má voňet po limetkách a grapefruitech ale mě ze všeho nejvíc připomíná coca colu.
Color&Soin - barva na vlasy s rostlinými výtažky a neobsahuje amoniak, resorcin ani parabeny takže u mě automaticky vyvrává jenom tím, protože si myslím, že bychom se měli vyhýbat stykům s chemikáliemi jak jen to možné. Je skvělé, že navíc nemá obvyklý nepříjemný zápach jako barvy mívají. Je vlastně úplně bez zápachu, což je příjemná změna, má ale o něco řidší konzistenci. Celkově jsem byla velmi spokojená a chystám se u téhle značky, už zůstat. Koupit ho můžete online tady kde mají i poštovné zdarma nebo v lékarnách.

O přírodní péči bez parabenů, ftalátu atd. na ruce jsem psala tady,

8 comments:

Martina said...

Bezva, díky za tipy! na přírodní péči o vlasy v poslední době dost dbám, takže určitě výrobky, které dosud neznám, ráda vyzkouším ;)

Unknown said...

hned jak mi dojde moje zasoba tak sahnu po tehle znacce a vyzkousim! DIky za radu:)

Veronika said...

Suchy šampon vonící jako coca-cola? To zní báječně!

Unknown said...

Zrovna jsem objednávala pár věcí z LUSH shopu (UK) a tenhle šampon nějak unikl mojí pozornosti... musím si zajít do kamennýho obchodu pro vzorek, myslím, že by mi mohl vyhovovat :)

refwer said...

Ten šampón od Lushe bych mohla vyzkoušet.. taky se mi hrozně líbí, že většina věcí od Lushe je bez konzervantů! :))

kreisa said...

pardni reklama, aneb nuda jako hadr :/ je spousta blogerek ktere o tom pisi zabavneji a nesala z toho to, ze to MUSIS zrecenzovat.k.

Unknown said...

Nejlepěí je Allure sensuelle v pozadí:) Taky ho má moc ráda. Lush věci jsem milovala, ale poslední cca rok mě po nich začala svědit hlava.. buď jsem čím dál tím přecitlivělejší nebo změnili např. u Trichomanie recepturu:( Veronika

Dakota Adams said...

Zrovna jsem se chtěla zeptat, jak to děláš, že máš vždycky tak krásný výrazný odstín černé ... já se nabarvím a vždycky se mi ta barva vymyje, výraznou barvu mám jen popár umytích :( Tak vyzkouším tuhle :-)

Post a Comment

ShareThis