The accident prone

Nov 25, 2012

sweatshirt and sneakers Nike, skirt H&M, svartsvanur bag

These are photos from the H&M's spring collection presentation. Which is so awesome perfect its hard to believe but that I will show you next time. Originally I was wearing heels and stockings with this outfit but in the morning when I was trying to catch the early bus I tripped, fell, broke my knees and of coarse torn my stockings so at work I changed to my workout sneakers. Although now that I am looking at the photos I am starting to wonder if it isn't a waste wear them only at a gym since they look really amazing.
/
Tady jsou fotky ze čtvrteční prezentace jarní kolekce H&M a že je naprosto dokonalá, že je to téměř neuvěřitelné vám ukážu příště. Původně jsem ten den měla na sobě punčochy a podpatky ale ráno jsem se snažila stihnout autobus jsem zakopla, rozbila kolena a samozřejmě jsem si roztrhla punčochy. V práci jsem se proto radši přezula do tenisek na cvičení. Když se dívam na tyhle fotky, začínám si říkat jestli jich není na cvičení škoda...vypadají totiž vážně dobře a samozřejmě pohodlnější boty neexistují.

PS: Druhá fotka je ultimatni blogofotka no ne? :D

13 comments:

véčko said...

a nasa spolocna je kde? tsaaa :D ale ne super, najviac ta skupinova! :D

dievča v čiernej košeli said...

niekto, kto iba pozerá fotky a nečíta si pomyslí, že tie náplaste sú nový blogerský doplnok a ulice ovládnu "telové pásiky" :D

jude said...

Má pravdu to Véčko! ;)

Dakota Adams said...

Já taky málem spadla na podpatkách, když jsem běžela po kostkách. Naštěstí jsem se jen tak 4x zakymácela, jako modelka na molu ;D A ty boty jsou úžasné !! :-))

Martina said...

Vecko: nebyla dobra, ver mi. Jinak tu samozrejme je :D

Sandra Kisić said...

ta vaše společná je naprosto nejlepší!

Bonnit-S said...

nad tou športovou eleganciou som stále krútila hlavou, ale čím viac sa to tu u teba objavuje tým viac sa mi to páči a je to super :)

véčko said...

verim ti :D

MeowNEKI NEKO said...

ultimaatna blogofotka :-)
very cute si mala tie leukoplasty!

Monika said...

Společná je parádní!

Nathalie said...

tie zalepené kolená sú naj! :D vážne ako módny doplnok

Hazel Castle said...

Great use of leather. Love it.

Alice said...

super! ta "čtyři husťačky" je nej :D

Post a Comment

ShareThis