Im hooked

Feb 22, 2012

image source parkandcube.com

...on Pinterest which is by far the best way to organize awesome and inspiring photos (like the one above) you like without ever having to save them on your computer again. Kudos to their team for creating such an useful platform!
You can follow my pinterest here and if you don't have an account feel free to request an invitation from me. I also started using Instagram which is now linked to my facebook fan page  so they are more updates then ever for those hungering for new updates!
Im doing two photo shoots on analog tomorrow so new post coming up soon until then enjoy all the other social platforms I am using.
PS: also check out  parkandcube.com it is my new blog love
/
Stala jsem se závislá na Pinterestu, je to naprosto nejlepší způsob jak si zorganizovat fotky které vás baví (jako třeba tuhle) bez toho, aniž byste je kdy museli ukládat na počítači. Takže sláva jejich týmu, že vymysleli takovou skvělou stránku.
Muj pinterest můžete sledovat tady a pokud nemáte na pinterestu účet klidně mě můžete požádat o invite přes email. Taky jsem začala používat Instagram, který jsem propojila se svojí fan page na facebooku, takže teď na něm mám víc příspěvků než kdykoliv předtím pro ty, co stále touží po nových příspěvcích.
Zítra mám taky konečně naplánované focení na analog, takže brzy přidám i nový příspěvek sem.
PS: mrkněte taky na parkandcube.com je to moje nová blogová láska


9 comments:

Czech Blondýn said...

Tak jak Pinterest tak úžasnou stránku parkandcube velmi dobře už nějaký ten čas znám. Narozdíl ale od parkandcube mě osobně Pinterest ničím nezaujal.Ovšem parkandcube je i pro mě obrovskou láskou,tak dobré webové stránky s fotografiemi a stylem se tak často nevidí..

www.czechblondyn-blogspot.com

Eva said...

Pinterest is awesome

Veronika said...

Mrknu na obě stránky. :)

Simone ♥ said...

Já jsem na Pinterestu už od doby, kdy o něm ještě skoro nikdo nevěděl a miluju to, trávím tam víc času než čtením blogů...

Shaki said...

Díky za inspiraci, kouknu na obě :-)

Veronika said...

Nejsem ani na jednom :D Ale něco bych měla zkusit, to je fakt ;)

Anonymous said...

Zbožňuju pinterest ! :) Je to skvělý způsob jak objevit zajímavé stránky a nápady :)

Lena Čerge said...

Jdu na to mrknout, děkuju za tip :)

fashionheaven said...

so so beautiful!!

Post a Comment

ShareThis