Versace for H&M Giveaway

Nov 10, 2011


After I attended the Versace for H&M collection launch event in New York this week, H&M sent me an exclusive item from the runway show. The collection isnʼt in stores yet, but Iʼm giving away this item to one lucky reader!

Want to win this? Simply tell me in the comments below how you would style these items?

The more creative the answer, the better! Iʼll pick my favorite styling suggestion after the contest ends on Wednesday, November 16th.
The only condition is that you have to be my follower and also please include your email so I can contact you.
Make sure you check out the entire Versace for H&M collection for inspiration: hm.com/versace.


/


Po oficiálním zveřejnění kolekce Versace for H&M na přehlídce, kterou jsem měla to úžasné potěšení vidět v New Yorku, mi z H&M poslali dva exkluzivní kousky z přehlídky. Zatím ještě není nic z kolekce k dostání v obchodech, ale jedna z vás má šanci tyhle kousky získat v mojí giveaway.


Jak vyhrát? Jednodušše mi v komentářích napište jak byste tyhle kousky zkombinovaly.


Čím kreativnější tím lepší. 16. listopadu pak vyberu výherce na základě vašich odpovědí.
Jediná podmínka je, že musíte být mým followerem a samozřejmě nezapomeňte připojit váš email abych vás mohla kontaktovat.
Podívejte se na zbytek kolekce na hm.com/versace pro inspiraci.

186 comments:

stylish fox said...

Neuveritelne krásne boty! pekný den

Jeannette said...

Ty botičky! Nosila bych je z uzkým černým kalhotům,červené halence s průsvitnými rukávy a zlatými doplňky..
wr55@centrum.cz

Viktória said...

oooh, tie lodičky by som si hneď obula na školský ples k čiernym dlhým šatám a doladila by som to zlatými doplnkami + malou červenou kabelkou do ruky ! oh... a nesmiem zabudnúť na červený rúž a čiernu linku

Dendula said...

krásne topánočky :)

Dajana said...

Ja by som tie topánočky skombinovala s niečim bielim, alebo krémovým...sukňa alebo blúzka...a podla toho či by bol vrch alebo spodok kremový...by som vybrala inú výraznú farbu na druhú kus oblečenia.

A tu modru sukňu s niečim bielim na vrch aj topánky biele aby vyznel!

dajanosik@gmail.com

Lucy said...

ách, tak teď se budu modlit, abych měla štěstí! :)
K sukni bych si vzala bílou košili a kožené prvky se zlatými doplňky. No a ty boty, ty už bych asi nikdy nesundala z nohy! :D

acupofstyle@gmail.com

anna said...

pane bože! to jsou nejhezčí věci, které jsem kdy viděla :) Pochybuju že moje odpověď bude vtipná nebo originální ale prostě napsat jsem musela :))
Hlavně na ty botky se nemůžu vynadívat nejspíš bych si k nim vzala černou skládanou sukni ke kolenům a nějákou bílou košili. Už vidím jak by mi je všichni na ulici záviděli :). Jee mě by vlastně stačila vyhrát ta krabice od těch bot :D :))
annabrtnikova@gmail.com
achjo nemůžu se na ty věci vynadívat :))

Ady said...

k botám bych zvolila černou/červenou průsvitnou košili a černou pouzdrovou sukni a nějaké cvočkované psaníčko...
sukně by byla skvělá na léto...s jednoduchým růžovým tílkem/košilí a růžové maxi psaníčko :)

ady.ter@seznam.cz

Unknown said...

tu skvělou růžovou věc bych nosila v podpaždí,když bych bežela na autobus a étericky bych s ní zamávala,aby mi zas neujel autobus(řidič si nevšímá), sukňi bych šupla na boky aby se krásně vyjímala při mém ,,ladném běhu (najednou zpoznorní) a lodičky na laní nožky,abych panu řidiči ukázala,že opravdu nemohu bežet,takže ať mi laskavě zastaví!(nakonec zastaví) :D

adele said...

Sukňu bych vzala určitě s černýmy silonkami, a nejspíš s barevným, ružovým svrškem. Nebo naopak?
A s těma botkama si nejsem uplně jistá jestli by se k tomu hodily. I když růžová a červená jsou teďkonct HOT ne? :D :D :D

Unknown said...

až jsem z toho zapoměla svůj mail :D
yellyahodova@email.cz

Unknown said...

v jednoduchosti je krása a preto by som si topánky vzala k čiernym obtiahnutým šatám s kabelkou v rovnakej farbe alebo skinny a ľahký svetrík v podobnej farbe a to modré neviem síce čo je, ale určite s niečím bielym nie veľmi výrazným, nech vynikne to modré, ale zase mohla by som k tomu vziať aj niečo tmavo modré, ružové alebo zelené, ale to už podľa nálady

Unknown said...

denisa.falisova@gmail.com ešte toto som zabudla :D

Gabriela and Veronika said...

červený páskový botičky jak pro panenku k červeným šatům se zlatými potisky, stejně bláznivý jako má Versace pro H&M a nebo jednoduše tečkovaný zlatě nebo tyto: http://images.esellerpro.com/2240/I/351/44/scaleb3.jpg či http://www.promdressshop.com/Prom-Dress-MacDuggal-2590B.aspx samozřejmě červeno-zlaté jako botky a černým psaníčkem, doplnit to černým prstenem a náušnicemi a k tomu rovně vyžehlený vlasy, ach ano:)

a sukni bych dala díky jejímu vzoru se vzorovanými punčochami jako H&M neustále nabízí, černé přesně tyhle:http://lookbook.nu/look/2660639-Autumn-Leicester a k tomu bílou vzdušnou, jednoduchou halenku, aby vynikly vzory na spodní části těla:) k tomu prstýnek s růžovou kytkou aby se nám to hodilo k sukni a náhrdelník či náušnice v tyrkysový. Botky obyčejný černý lodičky ebo balerínky, nejradši matný, aby se nám to netlouklo:))
úplně už se v tom vidim:))

julianna said...

och tie boty!!a nosila by som ich k čiernym šatom nad kolená z nejakého jemného materiálu a také ľahké...a sukňu určite s ružovou košeľou, nejakým hrubým zlatým opaskom a zlatými botičkami.

phiphi@centrum.sk

Gabriela and Veronika said...

email: gsilova@tiscali.cz
v celém tom sepisování jsem úplně zapoměla:D


http://www.jordantdd.blogspot.com

Teruna said...

boty bych si nazula k metalickym leginam, pres leginy bodycko neco v tomhle stylu:

http://www.youtube.com/watch?v=ST04DzjLmpA

balzu said...

než se začnu psychicky vyčerpávat, copak je to za číslo bot? vypadaj docela ohromně (a nepohodlně, ale kdo ví:D)

díky

jinak se mi líbí tenhle způsob soutěže i hodnocení

Suzzzannne said...

ty červené krásky bych si určitě vzala na ples nebo něco takového :) s klasickými černými koktejlkami, s psaníčkem ve stejném odstínu bot, do uší bych dala zlaté pecky jako na botách, červenou rtěnku a po tom všem bych to doplnila nadějí, že se na těch kráskách nezabiju a okouzlím nějakého toho krasavce! který by ovšem stejně nepřekonal krásu bot :D
suzzzannne@centrum.cz

Foly D. Sante said...

topánky by som skombinovala s mojou žltou sukňou a k tomu už len obyčajné čierne tričko a pár doplnkov vo farbe topánok.

Alebo by som si tie boty dala kľudne aj k tejto modrej sukni a k tomu biele jednoduché tielko:)


FolyD.Sante3@gmail.com

Klara Findrova said...

topánky, sukňa, koralová priesvitná blúzka, čierny "křivák" a modré "psaníčko". A to nie som fan colorblockingu.

larablueberry@gmail.com

Barbara said...

sukni ke stříbru, boty ke zlatu! a růžový lookbook??) jen tak, aby nikdo nevěděl, proč ho mám vlastně v podpaží ;)

barbora.skoumalova@gmail.com

Anonymous said...

Uuuuuuuuuuuuu! To je skvělé.

Sukni bych zkombinovala s bílou košilí s velkým pevným límcem a k tomu sáčko + punčochy!

A boty s černou sukní, opět bílou košilí, zlatým rovným náhrdelníkem, který je teď k dostání v H&M a sáčkem v barvě bot.

bernakovabarbora@seznam.cz

Veronika F. said...

boty bych nosila k vzdušné černé sukni nebo korálové sukni , bílému volnému tílku s velkým zlatým masivním náhrdelníkem :) a sukni k "bandage" černému nebo tyrkysovému topu bez ramínek bez doplňků , maximálně nějaký nevýrazný prstýnek s nude lodičkami :D :) zamilovala jsem se do těch bot!:DD

Veronika said...

Sukni bych zkombinovala s obyčejnou bílou košilí a k tomu velký stříbrný náramek, něco malého stříbrného na krk a decentní náušnice, rovněž stříbrné. Botky bych zkombinovala s úzkými černými kalhotami a hořejšek k tomu buď černý nebo bílý, do ruky červené psaníčko a a zlaté doplňky k tomu zlaté barvy.
Opravdu nádherné věci!!!

veronikasiklova(at)seznam.cz

dominika said...

viem viem! vidim sa v tej sukni, k tomu napriklad biele tricko/bluzu s ciernymi pasikmi, nejake skvele cierne kotnikove sandale na opatku a moju ruzovu kabelu do ruky! Prosim, presne pre toto si prosim tu suknu! :)
dominika.valkova@gmail.com

Nikol said...

uáá pro ty boty bych zabíjela!!!
nosila bych je k černým mini klasika, která nikdy nezklame a navíc by i krásně vynikli:) a všichni by mi je záviděli :D

nikik.hochmannova@gmail.com

Sabina said...

Nevím proč, ale ta barva červených botiček mi připomíná červenou karkulku :D Takže inspirace by byla u ní...:) bílá blůza, bílé šaty, bílý blazer, červený blazer, černé úzké džíny, černá pouzdrová sukně, červená stuhu kolem krku, černá fedora, zlaté doplňky...cokoli z toho...:)

Becca said...

Sukňu by som si vzala k čiernym neprehľadným silonkám, k tomu čierne kotníkové čižmy s napríklad ružovými saténovými šnúrkami. Biele voľnejšie tričko, ktoré padá a odhaľuje rameno a cez to huňatú chlpatú ružovú/zelenú vestu. A krikľavo ružový rúž.

Topánky by som doplnila úzkymi čiernymi nohavicami - spodok by som jemne vyhrnula. K nim zlatý voľný pletený sveter zastrčený spredu do nohavíc. K tomu koralové nechty a rúž rovnakej farby. A veľa náramkov.

Becca said...

a mail je styleofbecca@gmail.com

Linda said...

Ta sukně je sama o sobě tak "wow", že bych si k ní snad nevzala vůbec nic. Jeden výrazný prvek stačí, ne?

k.lindovska@gmail.com

Anonymous said...

*ty boty třeba s úzkýma (bíločerně) pruhovanýma kalhotama plus s šedym volnějším (ne zas moc dlouhym) trikem...(a rozcuchanej ledabylej drdol)

*sukni(šaty)nebo co to je(:S:D?)-nevim jak je dlouhy-vzala bych do ní třpytivý svetr/triko+boty na podpatku+max.tělový silonky-trochu kýče..

(jediny co me prave napada)
"fandim" si ale je to super nápad vybirat vítěze podle nápadů,))
Peťa...
(zampionovapolivka@centrum.cz)

Sabina said...

smilesabie@yahoo.com

Denisa said...

ty nejúžasnější boty bych nosila úplně ke všemu dokud by se nerozpadli...a to druhé by mělo být podle stránek šaty,takže ty bych určitě nosila s nude lodičkama,čím vyšší podpatek tím líp a třeba se sakem:)
denishenka@seznam.cz

Anonymous said...

Zdravím, sem s mým nápadem. Botičky by se hodily jak k šatům, tak třeba ke kostýmu nebo jen tak do města. Já osobně mám dnes náladu si je vzít k bílým nebo béžovým, skvělé střiženým kalhotám. Nezapomněla bych na tenký zlatý pásek, nejlépe imitace luxusního řetězu. Dále bych zvolila jednoduchý top. K bílým kalhotám v barvě hnědé, k béžovým v šedé a nakonec bych vše podtrhla sáčkem přesně v barvě bot. Na hlavu slušivý klobouček, jako kabelku lesklé psaníčko v přírodních barvách + zlaté šperky, ale spíše méně než více. K modré sukni bych si vzala černé lakované lodičky nejlépe Louboutin.Zářivý žlutý top a černé sáčko. Vše bych doplnila Tyrkysovou obrovskou kabelkou od Hermés a divoce na žluto namalovanýma nehtama. Možná bych se nebála i šátku do hlavy. Tak bych přátelé vyrazila já!
Gabriella
kontakt: G.Krocilova@seznam.cz

Marie said...

boty bych zkombinovala s http://29.media.tumblr.com/tumblr_luglymcfNf1qdfstno1_500.jpg - dokonalost!
k šatům bych si vzala černé botičky http://www.hm.com/cz/versace#collection/acc/6101_webb_72 a zlaté metalické psaníčko a v téhle zimě nejspíš i nějaký huňatý kožíšek :-)

masik.v@centrum.cz

Bara. said...

tyhle kousky bych zkombinovala s černou chlapeckou kosili a křivákem se zlatymi prvky,na hlavu bych si dala tmave modry nebo cerveny klobouk- podle pleti a barve vlasu :) a bizuterii bych vynechala,mozna neco nenapadneho jako zlate tezky do usi a tenky náramek nebo řetízek. A make-up ve stylu Dity Von Teese.
tak snad se ti to bude líbit,mšj se hezky a neučti se při čtení všech komentaru
bara.opletalova@gmail.com

Veronika T. said...

ježiši ty boty ♥
dlouhý černý slimky/nebo kožený šortky/ a černá průhledná košile, podprsenka v barvě bot, uaaaa :) letos maturuju, ne to by maturitní komisi jistě oslnilo, už teď to vidim v kapse!!! xD

šaty absolutně od bot až po hlavu všechno černé, aby vynikla pořádně :) nebo taková barevnější divočejší verze, což mě láká víc...punčocháče buď v růžové nebo v té tmavší modré, přesně jak na sukni, (pokud jsou to šaty, tak triko či košili barvy opačné)...boty ve stejné tyrkysové jako sukně. A vyrážím!!!

Alice Glass said...

K botičkám bych zkusila buď punkovo-uvolněný look a nebo naopak něco velmi jednoduchého, nebo vlastně, je toho strašná spousta :) Například botičky, černé (možná šedé) kalhoty ze vzdušného materiálu, ženského střihu, perfektně padnoucí s délkou ke kotníků a k tomu zajímavé červené sáčko, nebo klasiku šedé či blankytně modré, nebo tmavě modré skinny jeans, obyčejné bílé tílko a zajímavý doplněk, či botičky, černé tepláky se sníženým sedem, ale přesto dobrým tvarem, nějaký zajímavý top a třeba černou, koženou kovanou bundičku.
A sukně :) .. k té to chce něco jednoduchého, když je sukně sama o sobě divoká a nebo naopak jako kontrast něco stejně divokého :) například tyrkysové boty na platformě se stužkovým zavazováním, černé silonky, bílý korzetek s řasením nahoře ...snad jsem myšlenky dobře napsala a né zmateně :D

Jokinka@email.cz

slečna Upocená said...

k sukni bych si vyrobila obojek z růžových umělých růží na krk a jeden na kotník a brutálně průhlednou krémovou košili

boty k černým koktejlkám s peřím na ramenou

růžovou knížku(?jestli to není knížka ale krabička na nějaký nahrdelník tak to kompletně ničí moji vizi:D) bych samozřejmě hrdě nosila jako módní intelektuál jen tak místo psaníčka

petra.skrbkova@gmail.com

PookeBoop♥ said...

Sukýnku bych sladila s jemně křiklavým růžovím tričkem jemnějšího materiálu,tím nejklasičtějším křivákem z pravé kůže v černé barvě, a jako botičky nějáké http://data.whicdn.com/images/12747031/tumblr_lnwjommC3K1qczmajo1_500_large.jpg TAKOVÉ, ale v černé barvě.
Líčení bych určitě nepřeháněla a vlasy rozpuštěné.
Jako kabelku, nejlépe malou černou chanel nebo miu miu :)
K botkám bych dala lolitkovské šaty v černé barvě se spodničkou, zahalila bych se do dlouhé kožešinky,bud taky černé nebo leopardí a jako doplněk bych si dala malé zlaté kruhy do uší. Na tvář trochu růže a na oči řasenku, nebo linky, určitě ne oboji :))

P.S :Promin za ten odkaz, ale nebyla jsem schopná to nějak dobře slovy sformulovat .D:))

AgnoranceQPeople@seznam.cz

Anonymous said...

wooow ty boty!!! Jsou samy o sobě tak výrazné, že bych je nosila klasicky - černé skiny, košile s mašlí, sako, klobouk, nebo k jednoduchým černým šatům + zlaté doplňky a nějakou šílenou kabelku.

spionka13@seznam.cz

Martina said...

Jen pro upřesnění jedná se o sukni stejného střihu jako je ta černá nebo s palmovým vzorem, ale v úplně jiné barevné kombinaci. Oba tyto kousky se nebudou vůbec prodávat a budou výherci zaslány přímo H&M.

Blonde said...

Pokud bych měla to štěstí v těchto krásných botech vyrazit večer na nějakou akci, určitě bych si k nim vzala krémové, krajkové koktejlky s holými zády. Náhrdelník by byl zlatý s růžovými kamínky ve tvaru slz a nehty na nohou bych měla lososové. :D + psaníčko - zlaté.
Ve dne, bych boty zkombinovala s tou parádní sukní, lehkou košilí v lasturovo-růžové barvě. A kdybych mohla popadla bych šátek od Hermés. + kabelka v nějakém světlém odstínu.

Ufff... Dost snění! :D

dominikauhlirova@centrum.cz( co kdyby, žejo?)

Martina said...

PS: Kdo si myslel, ze se jedna o saty muze zmenit odpoved a tu prvni nebudu brat v potaz.

véčko said...

Tak k botkam, nakoľko dufam, že su veľkosti 37 tak k nim bielu milú blúzku s peter pan collarom so zlatou retiazkou okolo krku a červenú skladanú suknu, ktorú realne vlastnim a nemam ju kde vyuzit :D a nejaké zlaté doplnky, velký pletený svetrík na gombíky a cambridge satchelku menšiu zlatú (neviem ci taka je ale mohla by byt) a k sukničke pletený sveter a pod neho modrú koselu (limček aj spodok košele by trčali) a keby vlastnim tak take tie famous cut out lodičky zo zary a tu moju proenza look a like kabelku.) v.bernathova@gmail.com

véčko said...

doplnenie: este som zabudla ze ten svetrik k sukni by bol urcite v nejakej farbe, ktora sa nachadza na tej sukni :)

Anonymous said...

k botám bych si vzala třeba tmavě zelenou košili s bílým límečkem , černou sukni( takovu tu tube skirt ) , černé silonky a třeba hnědou cmabridge satchel nebo obyčejné psaníčko ( hnědé )

a k šatům růžové punčochy( přesně ta růžová jako na šatech ) a k tomu asi nějáké boty a psaníčko v tmavě zelené

Anonymous said...

linhchi.dana@gmail.com

.∆∆∆∆∆. said...

boticky!!su uzastne!!pure lines..less is more....takze boticky k ciernym nohaviciam a nejakej tej halenke(black/white)s originalnym detailom.k tomu psanicko,velke,velke,farebne farebne:Djuj:Dk tomu krasne zlate hodinôčky a jemny zlaty nahrednik.:)asi tak.
a suknu k najlepsie ruzovej koseli alebo tielku.
petrova.timea@gmail.com

Michèle said...

Boty bych obula k černým semišovým skinny kalhotám, a zastrčila do nich jednoduché bílé tričko. A přes to bych asi dala sako. Úplně nejlíp kdyby bylo zlaté.

A sukni, sukni bych vytáhla do pasu, dala k ní úzký černý pásek, vzala bych si bílý svetr s véčkovým výstřihem a dlouhým rukávem. A boty bych si k tomu vzala vesmírné LITA od JC :)

Anonymous said...

Ty boty jsou jasný muchomůrky, co vyrostly u Donatelly za domem a schází jim jenom sněhobílé šaty s krajkovou sukýnkou! :)
A k sukni bych si vzala bílou košili a monstrózní křiklavě růžové papírové origami náušnice!! :))

kajiiina@email.cz

Anonymous said...

já bych si vzala černou tylovou sukni pár centimetrů pod kolena, zlatý top, TY BOTY a psaníčko v té samé barvě :)

terez.novak@seznam.cz

Nicola said...
This comment has been removed by the author.
Tereza said...

K botám i k sukni bych si jako doplněk vzala svého drahého manžela a sklenku vína.

t.stumpfova@seznam.cz

Reb said...

mat tie topanky chodim kludne aj naha. su totiz uplne fascinujuce. ale viem si ich predstavit aj s dakymi lahkymi/vzdusnymi letnymi satami. na pobrezi. s vetrom vo vlasoch. tak to je.

Nicola said...
This comment has been removed by the author.
Reb said...

ach. plne som sa sustredila na tu predstavu. moj mail je teda fresshion@gmail.com

Brokolice said...

asi boty =) černé kožené minikraťasy a košili kterou bych přepásala nějakou z mých oblíných kravat, na krk bych si pověsila jeden z mých dlouhých přívěsků a vyrazila do ulic =)

Hanysek.w@gmail.com

▲Tyna said...

Ty boty bych vzala k malým černým, které by měly takové odstáté rukávo-ramena, to se těžko popisuje...a na těch odstátých ramenorukávech by byly přesně takové "cvočky", co jsou na těch botách..někomu by se to asi zdálo kýčovité, ale já to úplně vidím, protože ty šaty by jinak měly úplně jednoduchý střih:) Anebo prostě k naprosto jednoduchým, ale dobře střiženým malým černým..černou k těmhle botkám prostě vidím:) co se týče doplňků, tak asi stříbrné šperky, ale ne moc, jenom prsten a velké červenostříbrné náušnice..no:))

A ta sukně je sama o sobě dost barevná a tak by asi předurčila celkový outfit..takže bych k ní vzala bílé boty..žádné silonky..a ty boty asi lodičky, takové ty plastové retro, nebo v podstatě jakékoliv bílé jednoduché podpadky:) a kabelku taktéž bílou:)) na krk bych nic nedávala, ale asi bych nějak ozdobila ruce, ale to už bych musela vidět ty konkrétní boty:D:D
a tmavě modrou košili s kratším rukávem hodně ženského střihu ale bez výstřihu, ale bílá by šla taky:))

to jsou tak nádherné kousky...:)

tynarose.s@gmail.com

K said...

:) ja by som si vzala tie topánky ku slabo žltej krátkej sukni s banánovým vzorom (ale museli by to byť také malé banániky). napufaný tvar, pod ňou ešte krémová spodnička.. hore by som zvolila tielko vo farbe topánok a cez to koženú bundičku - kratší krivák... do ruky veľké ružové lollipop a ide sa ! :D

K said...

zabudla som mail :) katarina.stanik@gmail.com

Anonymous said...

K te sukni bych si vzala neco zeleneho nebo fialoveho,rada nosim barvy a jeste radsi mam colorblocking:)
A boty? Ty bych nesundala z nohy uz nikdy!
kamillia@seznam.cz (mam tvuj blog rada uz dlouho,jen nemam nikde ucet,tak kdyztak pardoon)

Unknown said...

Ja by som to skombinovala tak, aby som si ich pretvorila do môjho sveta a dala im úplne iný pohľad.Aby sa stali mojím originálom :)
fendifoxeyladyhomolova@gmail.com

NL said...

Začneme botama na podpatku. K těm bych si vzala rozhodně černé oblečení (nejlépe uplé kožené kalhoty s jednoduchým topem, řekněme dlouhý lehce nad koleny, spíše bez rukávů)se zlatými masitými doplňky(výrazný náhrdelník nebo velké náramky na obou zápěstí). Plus lesklé černé psaníčko velikosti alespoň takových 30x20cm. Růžová pak bude krásně kontrastovat a to je hlavní.
Ke vzorované sukni bych si klidně vzala ty lodičky(jinou variantou jsou semišové boty na klínu), tmavě modrý chlupatý svetřík či černé body s tmavě růžovým(odstín lila) sáčkem. Nebo bych si pořídila top a legíny se stejným vzorem - zní to sice naplácaně, ale vypadá to naprosto úžasně.
Za pár let bych si nechala na pravou paži barevně vytetovat sakuru.

post scriptum: vlasy bych nechala rozpuštěné, malilinko rozcuchané.

s láskou,
NGA (nga.luongova@gmail.com)

Kristyna S. said...

Ahoj,
jsem trochu barvoslepá :D tak si nejsem jistá jestli jsou boty růžové anebo červené :D (já je vidím červeně). Vzala bych k nim úzkou mini koženou sukni do pasu a průhlednou červenou košili. Na límečku by byli cvočky jako na botech a zlatý náramek.

skokankova.k@seznam.cz

Anonymous said...

Sukňa - pod to ružová košeľa v odtieni ako sú kvety,na vrch čierny sveter strihu ako máš ten šedo čierny z H&M ( ale iný materiál ), čierne ponožky a zelené topánky ako je odtieň na sukni v štýle ako máš v poste grey,listová čierna kabelka a zlaté doplnky (minimum,náramok napríklad) a čierne okuliare mačacieho tvaru.

Topánky- dlhé čierne šaty po kotníky klasického strihu bez rukávov,hnedý trenchcoat po kolená len tak prehodený okolo ramien, listová kabelka čierna,opäť mačacie okuliare, zlatý náramok náhrdelník aj opasok a nechty nalakovať vo farbe topánok.

ivana.s.rocknroll@gmail.com

Lucie Šumová said...

Boty: Dala bych je jako dárek své sestře, která by se nad nimi asi rozplývala hodně dlouho. :) Tak to zkusím, se zúčastnit a když tak je pro ní vyhrát a udělat jí radost. Protože takové boty by udělaly radost snad komukoli! Jsou fakt nádherné, nejvíce se mi líbí ta barvička. :)
K botičkám bych dala asi nějakou sukni do pasu, přesně v barvě bot a k tomu bílou nadýchanou vyžehlenou košili a takový krátký zlatý náhrdelník a další zlatý doplňky a hlavně mega psaníčko. :) Nebo krajkovaný šatičky bílý až maliiliiiliiinko do žluta, zlatý pásek a hnědý velký psaníčko možná i do té lososové barvy klidně. A doplňky zlatý. :) Napadá mě tolik kombinací, že by je sestra určitě neměla na noze jen jednou. :)

luckasumova@seznam.cz

Moni said...

tyrkysovú suknu asi najskor k bielej alebo k ružovej košeli, k tomu žlté high heels, tie sú tam najpodstatnejšie k nej :) červené sandálky k skinny jeans, tmavomodrým alebo sivým, prípadne potrhaným, a k čiernej koženej bunde so zipsovými detailami.. krásne veci :)) čudujem sa ti že si ich nechceš nechať :DD :)
smiley.moni@gmail.com

Miki said...

Awesome goodies! :) I'd pair them with a black strapless jumpsuit!

Miki.

mikimiannetta(at)gmail(dot)com

My anh said...

Tu sukni bych si vzala nejakou bílou košili, zlatej obyčejnej kulatej náhrdelník a asi nejaky nude platformy :D a k botkam asi slim cerny kalhoty s oversized svetr a pod to kosili s limeckem ;)
myanh.tran@atlas.cz

Alzbeta Hajkova said...

k botám - čiernu skladanú sukňu tesne nad kolená, tmavšiu tyrkisovú ľahulinkú priesvitnú blúzku pod ňu čiernu podprsenku, masívne zlaté náušnice a malú čiernu listovú kabelku do ruky.
K sukni ľahkú béžovú/púdrovú blúzku s náprsnými vreckami tmavohnéde/gaštanové uncle boots na masívnom podpätku, tmavohnedá kabelka A4
listOVá á la matná koža a náušnice by som dala malé slzičkové diamantíky v modrom odtieni sukne.
Dufam že vyhráám! :)

alzbetka.haj@gmail.com

RuzovyBanan said...

Ahoj, k sukni bych si vzala tmave sede tilko, kozenou bundu, cernou pletenou cepici a poradne robustni boty bez podpatku, nejlepe pak v cerne. Paskove sandalky by si obula ke kratkym bilym kozenym satum s 3/4 rukavy, az ke krku, ale s hlubokym vystrihem na zadech. K prvnimu modelu rozcuchane vlasy a k druhemu sestrih a la Twiggy ;)

ruzovybanan@gmail.com

Martina said...

Moni: Tyhle jsou moje. Jedna z vas dostane svoje vlastni takze budeme mit stejne:)

Ashley Ågren said...

wow, this is amazing! you are so lucky to have gone to that event!

i would pair the heels with a pretty, girly skirt like the petticoat from american apparel. i would use a sweater and tuck part of it into the skirt. to top it all off, i'd wear a wide-brimmed hat, my favorite pair of 15 denier tights and some pretty necklaces. and i'd use my favorite mango bag.

ashleyagren@gmail.com

Barika said...

Teda, to jsou opravdu nádherné věci, ačkoliv sukně je trochu divoká, hrozně se mi líbí :)

Nejsem zrovna odborník na styling, ale asi bych zkombinovala ty nádherné červené botky s pouzdrovými šaty jednoduché barvy, aby vynikly právě ty botky a detaily na nich.

Co se sukně týče, ta si říká vyloženě o nějaké barevné zkombinování, já osobně bych spíš volila černou nebo béžovou průhlednou košili, pod ni jen pěknou černou podprsenku a nějaké vzorované punčochy, třeba ty z Topshopu, po kterých už koukám delší dobu (http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=33057&storeId=12556&productId=2600079&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=208532&parent_categoryId=203984&pageSize=200)

barbora@ksoft.cz

http://barika-myextraordinarylife.blogspot.com/

dolcezuzka said...

tak tie topánky by som skombinovala s krémovými alebo bielymi šatami, niečo vzdušné, ľahké, jemné na štýl Marchesy približne po kolená, aby tam bol určitý kontrast a aby vynikli topánky... ešte k tomu nejaké výrazné zlaté náušnice, hrubý zlatý náramok a párty sa môže začať so šampanským v ruke ;)
olalá, no a tá sukňa, tá je prekrásna, takže s bezramienkovým ružovým topom v rovnakej ružovej, ako sú kvietky, zlatým cuff necklace, zlatými sandálkami a zlatou clutch, nejakou jednoduchou, aby opäť vynikla sukňa :)

zuzka.gacikova@gmail.com

Boulevard de Prague said...

Super soutěž!!! Zkombinovala bych oba kousky dohromady ve stylu Versace, takže sukni s bílou hedvábnou blůzou, zlatý tenký pásek, přes košili černý kožený křivák, tyhle vysněné botky a do ruky třeba tuhle kabelku z nejnovější kolekce:

http://www.style.com/fashionshows/detail/slideshow/S2012RTW-VERSACE?event=show2342&designer=design_house69&trend=&iphoto=22#slide=22

pavlovcovaj@seznam.cz

Unknown said...

;) K botám bych si zřejmě nevzala nic a udělala bych příteli překvápko :D Jsou totiž moc sexy.
Ale podruhé už by to nemělo efekt, takže bych si k nim určitě vzala tmavě modré džíny "roury", červený balónový saténový top a určitě zlaté doplňky.. :)

A k sukni určitě pořádně vypasovanou bílou košili a nude lodičky, doplňky opět zlaté a opět bych příteli udělala radost a šla bych naostro :D

Unknown said...

A mail: petka.vajova@gmail.com

adela chloe said...

klidně bych vzala oba kousky najednou a protože jsou výraznější, zkombinovala bych je jen s bílou nebo šedivou košilí/topem (miluju kombinaci tyrkysové a matné šedé!) na to svetřík v podobně tlumené barvě + nějaký výraznější červený náhrdelník, aby doladil boty.
a na ruce zlato! je to přece Versace :)

mazadla@gmail.com

chin soon eng said...

i will combined with leather jacket and the studded bag and legging to makes the whole looks funky and mystery . and add some gold bracelet to complete the whole looks... i will becoming the second dontella... fierce chic lady.....stevechin89@yahoo.com

Marčuska said...

Boty bych si vzala k černým šatům Baby Doll a k tomu naproto úžasnou malou barevnou kabelku a zlatý prsten.
NemcovaMartana@seznam.cz

∞ thao said...

The shoes I would wear with a dramatic gold sequinned bustier dress, with what I imagine to have an amazing cut out situated on the back. I'll break up the colour scheme by wear a black studded belt along with minimal accessories for instance an envelope clutch and eye-catching rings.

I'll wear the cute pleated dress with orange strappy sandals along with a statement gold necklace which should tie the look together. Finishing off with a few colourful friendship bracelets neatly stacked to not look over the top.

email: thao-thao@live.com.au

Anonymous said...

K botičkám bych si rozhodně vzala dlouhou černou skládanou sukni, jednoduchý vršek ve žluté barvě (materiál jakoby matné hedvábí) ber rukávů ve volnějším střihu (obdélníkový tvar) a rtěnku v barvě bot, nehty nalakované na zlatým lakem. Vlasy jednoduše upravené. Boty si zaslouží něco jednoduchého, elegantního.

Sukni bych pojala trochu bláznivěji. Punčochy ve stejné zelené, jaká se objevuje na sukni, boty tmavěji růžové se zlatým podpatkem, sukni zapnutou v pase, k tomu tmavěji modrý upnutý svetřík ustřižený nad lemem sukně (na rukávech přibližně od loktu k zápěstí drobný cop ze dvou), zlaté delší psaníčko, vlasy stažené nahladko do copu a na straně připnutý malý baretek ve stejné tmavší růžové, jako mají boty.



Erinayet@seznam.cz

Tita said...

Wow!!! Fantastic!

I'll wear with a white blouse button up and a biker jacket, with multi colors bracelets!
Thanks*

markéta said...

Tak já už mám taky konkrétní představu: botky bych nakombinovala s šaty ve stylu 50.let- červená barva, délka ke kolenům, bohatá sukně a úzký pas. A psaníčko do ruky.

No a sukně? Asi klasika s bílou košilí s ohrnutými rukávy. A k tomu boty na podpatku s kulatou špičkou.

jelinkova.marketa@email.cz

Unknown said...

Hi!

---------------- I would rock the skirt with a black chiffon blouse & some black wedges.

---------------- I would rock the shoes with black opaque tights, an lbd & a gold statement necklace.

---------------- saucy.baby21[at]gmail[dot][com]

Thank you for the chance! :D

--- Nicole

Martina Golightly said...

Boty ke světlým šifonovým minišatům, rozcuchanému účesu a malému černému psaníčku. A la Carrie.

A sukni bezpodmínečně s tank topem American Apparel v krémové barvě, triko zastrčit dovnitř a do pasu pásek typu lodní lano:D A k tomu buď balerínky nebo největší módní hřích a to žabky:D (nějaké jednoduché neplastové nekýčové a s dokonalou manikůrou:))

Martina.nav16@gmail.com

Vítězslav said...

Holka ležící na posteli v těch botách a s Chanel No. 5. Víc není třeba, ne? :)

Unknown said...

ahoji, to je skvělá Giveaway.))
ty boty bych si jednoznačně vzala k pozdrovým černým šatem a vycpanými rameny, na kterých by byly zlatý cvoky nebo piramidy a 100% rudý lak na nehty!
a tu sukni bych nechala vyniknout, myslím, že bílá košile a pár zlatých akcentů by stačilo, byla by hrozná škoda nenechat jí zazařit.)))
kataru@centrum.cz

p. said...

bud elegantne s cernym zbytkem, anebo na opak colourblocking a silene kombinace :)

Natalie S. said...

Pravděpodobně bych vyrazila jen v botách a spodním prádlem nude barvy.
itsillegaltokillyou@seznam.cz

Anonymous said...

boty budou vypadat skvěle ke všemu, dokážu si je představit k něčemu modrému,aby hezky kontrastovaly a šátek zase k něčemu jednoduchému nejspíš černému,aby vynikl

nicol.sedlackova@email.cz

Petra said...

ta sukně by vypadala skvěle s jednoduchým černým vrškem a boty s nějakými nude šaty :)
a to dé sukně jsem se zbláznila je to posle mě jedna z nejkrásnějších věcí v kolekci :)
petulka.cervikova@seznam.cz

Unknown said...

tak k botám bych volila stříbrné legíny a bílou delší košili s ohrnutými rukávy s růžovým tenkým páskem v pase a nejlépe nějakou koženou krátkou bundičku přes to a růžové psaníčko s cvočky a výrazné stříbrné náušnice díky nim bych už nechala volný krk bez šperku.

co se týče sukně? asi bych volila něco neobvyklého......sukni a černé punčochy a k tomu steel boty černé a asi bílou košili a u krku úzkou stuhu zavázanou na dlouhou mašli a modré sako

jinak skvělá giveaway :-)
efka.likarova@seznam.cz

Kristína said...

k topánkam by som si obliekla úzke krémové nohavice a červenú oversize košelu a suknu tiež s niakou oversize košelou alebo tričkom a na to možno niake sako tmavomodrej farby
kix.babulicova@gmail.com

Johanka said...

Sukně...K sukni bych připojila žluté zářivé triko. Výrazné musí být doplněno výrazným. Alespoň podle mého. Nebo bych si vzala modré triko a zeleno-mentolový svetr. A k tomu všemu černé lodičky nebo modré platformy. Ach.

johanka.klicova@gmail.com

Tamara said...

Topánky- 3/4 koženné skinny nohavice so zipsami na bokoch + zlatý oversided sveter ohrnuté ruhávy- z boku zakasany alebo jednoducha košela
Sukňa-k tomu asi len čierne silonky a vysoke boty + čierne obtiahnute triko s holym chrbatom a ružove pery-farby na sukni
(ja niesom mockreativna- skor prekticka- aj ked slo by to aj kreativne- ale tak by som to nenosila :D)
acupofblondelife@gmail.com

mz said...

Boty by vyzerali k uzasne k mojim plesovym satam- LBD... A suknu by som skombinovala k obycajnej oversized bielej koseli s kratsimi rukavmi a doplnila by som to cele satkou a vyraznymi doplnkami- zlate naramky a podobne :)
misaz@atlas.sk

janika said...

Boty bych nakombinovala s dokonalou pedikůrou a jutovým pytlem od brambor. Stejně by se mi všichni dívali na nohy. Snad možná na hlavu červený baret.
K sukni limetkovou košili a růžové páskové sandálky.
janika3110@gmail.com

kaczka333 said...

cervene botky + skinny jeany + barevene tricko + cerna kozena bunda + zlate hodinky. what do u think? :)

kaczka333@seznam.cz

Kajdule said...

Ahoj tak k sukni bych to pořešila tak, že bych k ní přidala zlatý top s šiřšíma ramínkama (ne moc velký výstřih)ve vzoru jaký je na té papírové tašce přinemž sukně by byla na vrchu-v pase. a boty bych zkombinovala s bílími áčkově střiženými šaty s límečkem :) díky za šanci, tvoje čtenářka K.

magnessss@seznam.cz

Anonymous said...

takže k topánkam dala by som čierne kožené šortky a do nich by som zapravila veľký voľný sveter v šedej farbe + oživila nejakým príveskom a hodinkami v zlatej farbe :)

a tu krásnu sukňu , ktorá je už sama o sebe dokonalá, by som zvolila school look, neviem ako vysoký je pás, ale zapravila by som do nej bielu košelu, prehodila čierny alebo veľmi tmavomodrý blazer , okolo krku by som dala šatku vo farbe tých ružových kvetiniek , ktoré sú na vzore a obuv by som volila čierne pravé oxford shoes + aktovka do ruky ;)

barbora.ova@gmail.com

Janie said...

Ahoj, jelikož se řídím heslem: v jednoduchosti je krása, k lodičkám bych si oblékla černé kožené kalhoty se stříbrnými zipy k tomu bílé delší tričko bez potisku, ale s kapsičkou a pokud možno černý kožený křivák se cvočky. A k sukni bych si zase vzala bílou košili s límečkem, na ni zelený světřík + botky od Prady s/s 2011(lodičky) se zelenými ponožkami a do ruky bych si vzala lesklé žluté psaníčko.

beauty.look@seznam.cz

Anonymous said...

k sukni nejakej chlupatej svetrik a cerny boty na klinku :D k botum pansky kalhoty a nejakej korzet zlutej a cerveny doplnky D:
emailofsue@seznam.cz

Bara said...

Moc gratuluju k pozvání! Nejsem úplně kreativní člověk, ale stejně to zkusím:
K botám bych si vzala saténovou halenku s dlouhým rukávem úplně klasického střihu, lehce porozepnutou v champagne barvě (nebo prostě té barvě co je na botách), krátké černé šortky, pevnou oválnou minikabelku do ruky a rty a nehty v barvě bot.
K sukni bych si vzala lehký volnější bílý top na široká ramínka nebo spíš jen bez rukávů s malým výstřihem a odhalenými zády (jakoby s hlubokým véčkovým výstřihem - postupně se rozšiřující ramínka co se dole zkříží)zastrčený do sukně. Masivní tmavě modro-světle zelený náhrdelník, tmavě modré boty na podpatku, růžové psaníčko, tm. modré nehty a růžové rty.
blubbe@seznam.cz

Niké said...

K sukni bílé tričko, hnědý pásek, světle růžové silonky, oxfordky; k botám zase černé džíny, průsvitnou halenku a nešetřit na doplňcích. A ani u jednoho nezapomenout na rtěnku!

musilova.nikol@gmail.com

Michaela said...

takove versace klasika po které každý touží.!
K botam bych dala jednu svoji řůžovou sukni,zlaté sáčko by to krásně rozzářilo.
Sukni k bílé halence jednoduchého střihu protože je moc výrazná na to aby byla s něčím příliš příliš,bílé boty na podpatku,červená rtěnka.ach krása.))
mischelle.vann@gmail.com

sabča said...

Jé!!.Ty botky by se mi ohromně hodily k mému psaníčku, které si vezmu k černé baletní sukni do pasu ,ve které budu mít zastrčené bílé obtáhlé tričko se světle růžovými puntíky, na párty ve stylu padesátých let:) Mimo tento ples bych je nosila k různým věcem, ale hlavně k mému černému overalu a růžovým korálkám na ruku:)
Ta sukně mi připomíná jaro,kdy kvetou krásné květiny.Vzala bych si ji v slunečný den k bílé v ní zastrčené košili,bílým lodičkám,květovanému šátku a k modrému velkému slaměnému klobouku.:)
sabik0@seznam.cz

Bonnit-S said...

k sukni by som si zobrala veľký huňatý overside sveter, pod to staroružovú košeľu, zakasanú do sukne a na to celé ešte krátku koženú bundu čiernej farby na nohy tiež niečo v neutrálnej farbe a na opätku, pretože tá sukňa je sama o sebe výrazná a ja sa riadim pravidlom, že niekedy je menej viac :)toť jesenný outfit, v lete by som ku tomu zobrala iba čiernu podprsenku a prechádzala sa bosá


k topánkam krémovú priesvitnú blúzku s minisukňu so zlatými flitrami a k tomu clutch v červenej farbe



tuszka117@gmail.com

Iv said...

Topánky by som si obula k čiernej baletnej sukni, ktorá by bola doplnená krátkou koženou bundou a pod bundou by bolo obyčajné biele tielko s potlačou nejakej rockovej skupiny. Do ruky listovú kabelku so vzorom Veľkej Británie a pripojila by som výrazné líčenie (čierne linky).
K sukni by som si dala čierne topánky na platforme a bielu pánsku košeľu.

Veronika F. said...

já zapomněla mail!:DD veronikamagazine@seznam.cz

Andy said...

já bych vzala k sukni klidně i ty boty, punčocháče ve stejné tmavěmodré barvě jaká je na vzorech na sukni a halenku v odstínu bot. Doplňky buďto žádné, protože tohle už by byla sama o sobě dost výrazná kombinace, anebo jen nějaké nenápadné - nějaké jemné naušnice, nejspíš pecky. :)
anna.holubarova@seznam.cz

Kaithlyn said...

The prints of Versace for H&M dress reminds me very much of the orientals. In order to spice up this look, I would pair this dress with a pair of black heels. The heels should be just plain black heels (http://strappyhighheels.blogetery.com/files/2011/03/Strappy-High-Heels.jpg) so that the whole look would not seem too complicated and overdone. To top that up, I would wear a chunky silver bracelet and a pair of red feather earrings. The Versace Black bag (http://cdn.purseblog.com/images/2011/10/Versace-x-HM-4.jpg) will make this whole look looked amazing.

On the other hand, in order for people to notice your gorgeous red studded heels, I will wear the heels with the Versace Silver Dress. Accessorise this look with the Versace Pink Studded bag (http://cdn.purseblog.com/images/2011/10/Versace-x-HM-1.jpg). Earrings are not necessary in this case because or else the whole look will be too much. Always bring along a note book (the pink versace note book) and a pen with you just in case you need to take note of something important. You will never know sometimes when you need your phone the most, it betrays you!

kaithlynlim7@gmail.com

Anonymous said...

ja by som tie boty skombinovala z uzkimi riflami a k tomu by som dala kozenu bundu tiez od versace for H and M a k tomu velku ciernu bag a nejake farbne teilko a k tej sukni ci bluzke by som dala nejake sako podobneho vzoru a doto uz iba nejaky jednoduchy jednofarbeny top :) je taszke si to predstavit ale keby sa ki to dostalo do ruk hned by som vedela ko na to janka.durnotova@gmail.com

M. said...

Ty botky bych nosila nahá. Každé boty vyniknou nejlíp když jsou perlou celého outfitu nebo jsou jedinou součástí outfitu. Chcete důkaz? Koukněte se na nějaké nemravné stránky (pro tipy prosím pište mému příteli).
marbulka@seznam.cz

Loui said...

já bych se, s dovolením vyjádřila obrázkem

k sukni - http://www.polyvore.com/versace_friendly/set?id=39349118

k botám - http://www.polyvore.com/versace_friendly_02/set?id=39349496

luciejetelinova@gmail.com

Lucia S. said...

nezavidim ti, citat vsetko:D ale krasne kusky, preto sa zapajam:D

k sukni jednoznacne svetlobezovu az bielu jemnu kosielku, cierne sandale s hrubymi kolikovymi opatkami

k topanockam asi jednoduche sive alebo zelene saty

limonaadka@gmail.com

Tlustoprdka said...

Ideálně bych je nekombinovala, ty boty jsou tak dokonalé že bych je nejlépe nosila jen tak - nahá.

tlustoprdka@gmail.com

Kejmy Tatranská said...

Ach, super giveaway!
A ako by som to skombinovala?
Boty -
Jednoduché čierne krátke ASOS šaty, červený prepletaný opasok, Casio zlaté hodinky, nejaké to čierne "pasníčko" so zlatým olemovaním + zlaté doplnky.
Sukňa -
Biela jednoduchá blúzka, nech vynikne vzor sukne, biele krajkované ponožky, jednoduché svetlomodré lodičky + nejaké výrazné doplny.

kejmy.do.it@gmail.com
Kejmy ♥.

Ivuš said...

sukní!!! nosila bych ji třeba k růžovůmu tílku nějakej žlutej kabátek a oxfordky..aby ta sukně vynikla..:)
lollipop11@seznam.cz

Mirka said...

K botám jednoznačne malé čierne nejakého zaujímavého strihu bez ozdôb, veľké zlaté náušnice a rúž vo farbe topánok.

K sukni bielu košelu zapnutú až po krk a k tomu nejaký náhrdelník s modrými príveskami, nech ladí :) a čierne lakované oxfordky.

deerohmydear@gmail.com

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Ty boty jsou naprosto dokonalé, nejde jim nic vytknout. Vzala bych si je s koženými legínami a oversize svetrem v barvě bot a ze svetru by vyčuhoval límeček od béžové košile, celý outfit bych doplnila ještě zlatým náhrdelníkem těsně u krku z H&M : http://www.hm.com/cz/product/93770?article=93770-A
K sukni by se mi nejvíc líbil černý top Versace for H&M http://www.hm.com/cz/product/96048?article=96048-A
E-fashion@seznam.cz

Lasička said...

Ta sukně! je kouzelná (a hedvábná, ohich)! Vzala bych si k ní tenhle pásek-http://www.hm.com/cz/product/96016?article=96016-B, do toho bych zastrčila šedý (spíš světle než tmavě) trochu vytahaný svetr ohrnutý k loktům a nějaké černé vysoké boty (nebo malé černé conversky , podle toho na jakou příležitost).

Ty botky bych zkombinovala s těmahle kráskama aby to bylo v jednom (versace) duchu http://www.hm.com/cz/product/96064?article=96064-A#cm_vc=SIMILAR_TO_PD k tomu velkým/malým (podle nálady) černým psaníčkem a pro odvážné černou rtěnkou. Jo, je to mírně šílené ale dokážu si to představit :)

anicka.hernikova@seznam.cz

Lenka said...

Tyhle kousky jde zkombinovat maximálně s vlastním sex-appealem. Nelze je nějak zkrotit, žijí si samy pro sebe a je jen na nás, jestli se s jejich sebevědomím vypořádáme. Je to s nimi jako s ohněm - dobrý sluha, ale zlý pán. Jsou jako malá roztomilá koketa - mohou se na Vás sladce usmívat, ale za maskou nevinnosti se skrývá jasný cíl - dostat toho krásného surfaře za každou cenu! Proto bych jim pro vlahý tropický večer nechala volnou ruku, snad jen přidala to nejnutnější, co mladou dívku činí přitažlivou, ale ne vulgární: bikini top a do mořskou solí prodchnutých vlasů tropickou květinu v tyrkysové, růžové či fuchsiové - prostě v barvách, které zanechala milánská žena v domě na karibském ostorvě Antigua, který pak odkoupil místní atmosférou uchvácený Giorgio Armani. Do lesklých úst brčko, do opálené dlaně drink a do jiskrného pohledu vepsat vlastní hřejivý pocit, který říká, že dnes v noci bude Donatella tou nejlepší dohazovačkou! :)

ochwey said...

k těm botám černé punčošky, sukňu ve stejné barvě jak jsou ony (nebo pouzdrové šaty!) a košulu/halenku černou nebo bílou, zlaté doplňky (pokud josu ty puntíky zlaté teda)..to je teda slaďené až běda. nebo by k nim bylo hezké něco zelené (šaty?). a nebo černé šaty... nemůžu se rozhodnout!
a ta sukně je největší psychedelická šílenost... tu sladit tak s LSD nebo houbama, tak nějak bych to viděla. v tomhle případě by se k tomu daly dát snad i ty boty.

ochwey said...

mojarilla(zav)seznam.cz

Danyera said...

Boty nositi by chtěla,
i k čemu bych je měla.
Černé jeansy, sako bilé,
vypadalo by to mile.
Pod to triko červené,
mé vlasy sou však neměnné,
mahagonem se třpytí,
jako prošívané lesklou nití.
Tyto botky musím míti!

Dany.sli@seznam.cz

Bee said...

K tak pěkným botám bych si mohla vzít i pytel od brambor a stejně bych byla hottest girl in the town! A to jen díky zázračným botám
Ne, teď vážně. K botám nejspíš jen nějaké jednoduché černé šaty, nějaké větší náušnice v barvě bot a velký černý klobouk ve stylu Julie Roberts (a kdybych chtěla jó zapůsobit, dojdu si koupit takové ty úzké doutníčky, jak je kouřily dámy ve starých, černobílých filmech
jo a rtěnku! (vážně jsem si na ní vzpomněla až na konec?)
a k sukni
k sukni! vyšší, bílé ponožky, bílou nebo béžovou halenku a vyšší kotníčkové hnědé boty, hnědý tenčí pásek a klasický kabát velbloudí barvy! doufám, že přesně tak se budu líbit rodičům nejmilejšího (klid! nebuď tak nervózní, nebuď tak nervózní!)

Bee said...

blanka.pilatova@gmail.com

Anonymous said...

tú skvelú suknu by som si dala k hocičomu :D hlavné by bolo že je mám na sebe :D a myslím že by som ju už nikdy nevizliekla :D a tie boty :D júúú v tých by som doma chodila popred zrkadlo aspon pol dna, čo by som sa nemohla vinadívat na ne :D
nikolagrisnikova@centrum.sk

Laura* said...

Šatičky bych zkonbinovala do retro stylu, Skládané bílé šatičky a červený tenký pásek v pase. a červená mini kabelka nebo světle béžovou.. ;) a to druhý jsou šatičky? jestli jo tak třeba býlé sandálky na podpatku a třeba nějaký zelený klobouk.. a třeba bálou bundičku.. ;) laura.krejcova@seznam.cz

Veru said...

Botky bych si vzala s černýma kalhotama se zkrácenou délkou nad kotníky, bílou košilí, masivníma zlatejma hodinkama ve stylu Michaela Korse a metalickym psaníčkem.. Tu úžasnou sukni pro změnu :D s tmavě modrou košilí, na to křivák, s černejma punčocháčema, botama na klínku, neonově růžovym psaníčkem.
veronika.stockova@seznam.cz

Musa. said...

I would wear the skirt with shirt or knit in a bright color, like lemon yellow or a shocking pink / violet or even with a simple white shirt quiet thin, a little bit transparent. bare legs absolutely with a pair of sandals, in a soft color. the shoes are quiet posh and sexy and decorated, so I would simply wear it with a little black dress, in leather and a high waist belt in golden. a clutch to complete the outfit.

martina275@hotmail.it

Dominika said...

Vzala bych si černé triko, na něj masivní zlaté korále, triko bych zastrčila do sukně a nechala ho mírně nakasané. Navrch bych oblékla zlaté flitrované sako, které by bylo v délce do pasu. A nakonec, aby něco bylo i v barvě bot, vzala bych si jednoduché jahodové psaníčko.

domcavyskoc@seznam.cz

Anonymous said...

The heels (amazing btw.) 2 options. I would wear them with metallic legging (or galaxy print) and a black knitwear. I also would wear something with glitter. A sweater. Or with the dress from Versace (in the picture). The dress. I would match it with not much. Only golden jewelry and probably with pink pumps (Chiara Ferragni) or blue pumps.
xxxElke. (elkedesmit@hotmail.com)

Ann said...
This comment has been removed by the author.
Ann said...

K botám bych si vzala oversized tričko guns'n'roses rádoby hipsterský džínový kratasy , koženou bundu třeba něco na způsob té od Versace pro h&m a celé bych to sladila nějakou červenou či černou rtěnkou .

Naopak k sukni bych si vzala nějakou trochu volnější krémovou vintage košili a nasoukala bych jí do sukně , přes to všechno přehodila jeansovou bundou . K tomu bych si vzala zlaté doplňky , černé vyšší boty a do toho třeba růžové ponožky , nebo tak nějak .

Annie.kooks@seznam.cz

Cat said...

Ty boty jsou naprosto uzasny :)
Vzala bych si k nim zrejme cerne kalhoty do pasu se zkracenou delkou nad kotniky a k tomu bilou krajkovanou halenku :)

paulakroupova@seznam.cz

Tereza Š. said...

lepší je ukázat, než jen říct. Tedy, boty bych nosila nějak takhle - http://www.polyvore.com/cgi/set?id=39397651 (líbí se mi velmi světlé šaty, kabelka a výrazné boty. plus to ne moc viditelné je bodychain). Sukni bych doplnila o něco divočeji - http://www.polyvore.com/versace/set?id=39397595 (ale šetřila bych na špercích, aby to nebyl moc mišmaš). :)

therrix@centrum.cz

Skajka said...

myslim ze je lepsie, aby si presne videla jak to myslim a teda prikladam odkaz na moj blog, kde som si pridala 2 skice k tomu ako to chcem nosit
http://krpceakroj.blogspot.com/2011/11/my-way-how-to-win-in-giveaway.html

PS.: fakt by sa mi nechcelo citat vsetky tie komentare a rozhodovat sa co je lepsie :D

kjurcisinova@1sg.sk

Píp* said...

K botkám bych nosila úzké modré džíny a nějaký krémový volný top, k tomu červenou kabelku:)
piipinkaa@seznam.cz

Unknown said...

K botkám bych nosila úzké modré džíny a nějaký krémový volný top, k tomu červenou kabelku:)
piipinkaa@seznam.cz

eleni ntalaka said...

perfect,breathtaking giveway!i would wear this skirt with a pink top and nude charlotte olympia pumps..a piece of glod jewellery will be nice!i would wear the shoes with a little black dress and a skull ring from alexander mcqueen!simple is the best!
my email:elenaeleospia@yahoo.gr

CRYSTAL said...

Že se ti to chce všechno číst ! :D
- K sukni 100% koženou ,černou bundu s cvočkama a oranžový podpatky (nejlépe s peřím) . Mňam !

radka.radio@seznam.cz

ღ Mishella said...

tie topanocky su genialne :) krasne by sli k pin-up stylu. proste biela bluzka, nad bruskom zaviazana na uzol, vyhrnute rukavy, stojaci limcek. riflove sortky, take odstrihnute z nohavic so zvysenym pasom ;) k tomu tieto nadherne lodicky, cervena satka do vlasov, cerveny ruz na pery a nekonecne dlhe cierne mihalnice.

mishellaway@gmail.com

Martina said...

Botky mi přijdou takové vyhraněné.Vzala bych si je k černé tylové sukni (nebo tmavým úzkým džínám),v případě sukně pak buď bez silonek nebo silonky s jemným nádechem černé(případně jemňounké vzory jako např.srdíčka).To celé bych doplnila jednoduchým tílkem,buď černé barvy,bílé nebo v kombinaci černo-bílé(proužky,droblé bílé zdobení a nípisy).No a zakončila bych to lehkým,letním,rudým sáčkem,které jen tak ledabyle obléct.Šperk nejlépe nějaký visací v barvách cvočků na botkách a samozřejmě netypického vzhledu.Případně pár prstýnků z téhož materiálu jako šperk.A na rameno psaníčko červé barvy s kovovým nádechem.Naopak k druhému kousku,předpokládám,že sukni,bych volila jemnější kousky.Sukně je sama o sobě výrazná,navíc v úžasných barvách.Volila bych bílé tílko nebo tričko s krajkou,boty letní,platformy působící lehkým dojmem-nějaké látkové se slaměnou platformou nebo tak.A šperk z jemných prvkou černé barvy,uvázaný podél krku.Možná nějaký náramek nebo hodinky a v neposlední řadě pak psaníčko,který by bylo jemné jako tričko,ale zároveň nepůsobilo moc společensky.

Martina.Valchi@seznam.cz

Anonymous said...

k sukni bych si vazala takovou vestickoubolerkovou na zavazobani a k tomu zabky se slamaka a vyrazila bych na plaz :D k botum nejake bile koktejlky s cerveno- zlatymi doplnky :D
zuzanka.tmy@seznam.cz

Anonymous said...

Sukni bych si vazala sifonove-bile tilko k tomu balerinky a aktvku ;))) Boticky bych sladila s kozenymi sortky a cervenou kosilí a psanicku stylu chanel !
fashion.lover@atlas.cz

Ivana Klepáčová said...

waaaaaw
k cervenym sandálkam by som zvolila tieto šaty http://www.elle.co.za/versace-for-hm/ (tretia fotka) a k tomu kabelku bud v pohodbných vzoroch alebo jednofarebnu červenú (listovú) - farby topánok

a neviem či je to sukna alebo šaty ale ak sukna tak by som zvolila tieto ruzove sandale http://www.shoeblog.com/wp-content/uploads/2011/10/versace-x-HM-shoes.jpg k tomu bielu bluzku s mašlou na uvazovanie v predu a navrch sako podobne vzorované a ak su to šaty tak opäť tie isté topánky a navrch jednu zo šatiek takisto od versace pre H&M a sako

a najlepšie ak sú to šaty tak tieto dve veci dokopy čer.sandale, šaty z obrazku, k tomu červene naušnice, kabelka v štýle aké sú topánky (na plece) a na kabelku by som zavesila jednu zo šatiek z H&M.

makyy9 said...

Ty boty bych nosila klidně nahá :D jsou báječný.. a k sukničce asi něco jednoduchého, né tolik výrazného, protože je výrazná sama o sobě ... :)

Krásný den :)
email: makyy9@seznam.cz

courtneylaura said...

Courtney Hordyk
bebe_404@hotmail.com

Wow what amazing items!! And what an amazing giveaway :) Thank you!

I would style those gorgeous shoes with a flirty turquoise dress and tons of over sized gold jewelry, or a sexy pants suit in black so the shoes would be a great pop of colour and keep the rest of it really minimilistic.

That stunning skirt I would love to mix prints with! Maybe with the bustier also from the Versace for H&M line, that would be such a unique and cute look! Then pair it with some cute pink ballet flats for day or heels for night and keep the jewelery simple so the gorgeous clothes say it all :):)
xx

Markéta Dolečková said...

K těm botám úplně vidím černé skinny! A k tomu oranžové, růžové nebo červené tílko s krajkou kolem véčkového výstřihu. A k sukni by byly pěkné bílé lodičky a nějaké ne příliš přehnaný žlutý top. :) můj mail: market.doleckova@seznam.cz

Dianna said...

ku sukni kozenu vybijanu bundu z tejto kolekcie (alebo by stacila aj obycajna kozenna :) alebo bielu koselu s ciernou maslou v golieri (neviem ci vies co myslim) alebo bielu koselu bez masle a zlate sako
a k cervenym topankam napr tiez bielu bluzku s ciernou maslou, cierne sako, suknu so zvysenym pasom, pekne psanicko alebo 7/8 skinny, oversized sveter s peknym tenkym opaskom alebo saty v style merylin a cerveny ruz :)

diana.vazanova@gmail.com

Unknown said...

Rudá halenka, rudá rtěnka, sukně a boty. A ve vlasech drdol.

tuyka@seznam.cz

Monique said...

Hmm...krása!Sukni bych kombinovala s něčím jednoduchým,aby vynikla její barevnost,takže třeba bílá jednoduchá košile nebo tílko plus černé sáčko...co se týče bot " all in black " plus červené botky a nějaké metalické oversized psaníčko;)

BuriankovaMonika@seznam.cz

Vlasta said...

lahvově zelená plisovaná sukně, bílá pánská košile, šedý pánský klobouk,
zakova.vl@centrum.cz

Kaija. said...

Úžasná Giveaway..já bych kombinovala:

Sukénka je dokonalá má pestrou barvu, je plná barev, takže to chce něco na odlehčení, aby se barvy nepřebíjely a sukně mohla krásně vyniknout, tak nějaké černé či bílé tričko zastrčené do pasu s trošku širším páskem, ale takovým jemným aby to nekazilo ucelenost outfitu. Sáčko bych nepřidávala, možná jen nějaké bolerko, ale to by bylo přirozené a přinejhorším sáčko ve stejné barvě, mohl by vzniknout skvělý kontrast :) Působilo by to svěže a elegantně, tak nedbale a mělo by to dle mého názoru slušet úplně všem. Ještě mám jednu variantu a to i s červenými botičkami. Botičky jsou červené, proto bych vzala nějakou šálu na hlavu ve stejné barvě i s nějakým vzorem zavázanou na boku do mašle. Žluté, klidně i kontrastní košili s perleťovými knoflíčky či zlatými kulatými knoflíčky. K tomu bílé nebo černé jakoby harémové, jen nahoře a málo – jsou i takové, nebo jen černé skinny nebo nějaká pasová sukénka. Otfit bych obohatila psaníčkem úplně odlišné barvy aby vznikl úplně jiný kontrast a tak vznikl originální outfit. Prostě nějakou neobvyklou barvu.( zelená, fialová..) Klidně bych i dodala nějaký zlatavý, ale jednoduchý řetízek a i náramek.Je ale pravda, že toto se asi všem líbit nebude, ale je to originální :) A mně by se líbil, ráda si vyhrávám s různými kousky. Je to zábava a působí to svěže. Poslední outfit jsem vymyslela takový uvolněný, jen se sukní. Je taková tyrkysová. Zkusíme něco jemného. Nude lodičky na vyšší platformě, ve stejné barvě psaníčko a náušničky. K tomu trošinku rozpárané šortky a nějaké letinky jemné..Skombinovat se tyto kousky dají opravdu hodně..Je spoustu možností a myslím, že bych popsala asi hodně stránek. Fantazii se meze nekladou, snad jsem to popsala dobře a pochopí to tedy někdo :D Byla bych za to moc ráda, každopádně vymyslela si skvělou Giveaway. Jistě se ukáže, jaké mají lidé nápady, jsem zvědavá! Všem hodně štěstí 


Můj e-mail : eveline1@seznam.cz

Kaija. said...

PS: Tvůj blog veřejně sleduji, ale mám dva stejné účty, taky Cath a na jednom sleduji blogy, seznamy blogů, tam jsou co sleduji, je tam i tvůj a na tom druhém není ani jeden, tak snad to nějak spravím :D

Gabriela said...

Ty boty jsou nádherné samy o sobě. Kdybych měla tu možnost je vlastnit, vzala bych si pouze je a nějaké decentnější prádlo od Agent Provocateur ( http://www.agentprovocateur.com/images/dynamic/c2e194b2.jpg ), zabalila bych se do černého balícího papíru, nějakým kouzlem bych možná i ten papír převázala zlatou stuhou a uvázala mašli a nadělila bych se nějakému princovi 24.12. pod vánoční stromeček.
gee.petrikova@gmail.com

Alyssa said...

First of all Awesome giveaway!

Okay, after I saw the photo, there was so many thins the pop-up in my head how to style those pieces.

Skirt: since it's printed which is so in right now I thought of pairing it with a white sheer button up shirt or a white button up shirt with a white bow (and no, I'm not that obsess with white.. LOL) or just wear it a simple tank top or shirt top with a neon colored cardigan except blue and green.

Shoes: Those red shoes are so versatile I could wear it with all types and color (except red and blue and green) of jeans and maxi skirts. Also I could wear this with ANY LBD (little black dress) white dresses and shift dresses.

Bag: The bag is soOooo perfect for summer. It screams SUMMER! I could use it as my beach bag OR I could use it in school/ office just in case I will be stuck on those boring places this coming summer, at least, I will a have some summer vibe :)

Email: marialyssa[at]about.me

Aparajita said...

1) RED SHOES:
Styled with an origami cream top, textured tuape skirt, embellished skinny belt, matching angled miniaudiere.
Picture of styling : http://i39.tinypic.com/15wnmhf.png

2) BLUE DRESS:
Styled with white lace leggings, a white beret and pink shorts that match the flowers on the dress.
Picture of styling: http://i43.tinypic.com/154ya7p.png

zela said...

perfektna suuutaz! :)
ja by som si k topanockam obliekla ako saty iba kasmirovy boyfriend sveter s V vystrihom v kralovskej modrej. taky aky bol od jimmy choo for h and m 2009 : http://www.nitrolicious.com/blog/wp-content/uploads/2009/09/stillife_83_highres__b500.jpg
(ta farba je v skutocnosti lepsia a sytejsia)
mooooozno jemny tenucky opasok a pancusky, ale urcite takuto h and m cervenu kabelku : http://www.hm.com/us/product/94896?article=94896-A#article=94896-C


elena.senkova@gmail.com

Dej said...

I would go totally glam and wear the shoes and skirt together with a black sequined cropped bustier, ballerina bun, big gold earrings and a black leather envelope clutch. Thanks for the opportunity!

dpygott at hotmail dot co dot uk

Once upon a time said...

botičky bych zkombinovala s tímhle: http://www.google.cz/imgres?q=gold+thiny+dress&um=1&hl=cs&sa=N&biw=1024&bih=456&tbm=isch&tbnid=qMKVeCFCHRMA6M:&imgrefurl=http://www.polyvore.com/see_chlo%25C3%25A9_gold_pattern_bow/thing%3Fid%3D8326786&docid=mxvBTtH7iV4D8M&imgurl=http://www.polyvore.com/cgi/img-thing%253F.out%253Djpg%2526size%253Dl%2526tid%253D8326786&w=300&h=300&ei=GNLCTo-oHMjV4QTj59WSDQ&zoom=1
a tímhle: http://www.google.cz/imgres?q=golden+red+earrings&um=1&hl=cs&biw=1024&bih=456&tbm=isch&tbnid=Vc61re2sJOMoLM:&imgrefurl=http://www.aliexpress ....

ale nejraději bych je nekombinovala s ničím, obula si je na nohu a jen bych se nad nima rozplívala..♥♥

Anonymous said...

Zdravím dámy,
moc netuším, jak se správně kombinuje. Ale jsem si jistý, že moje kráska by si vzala lehkou bílou košili s kratšími rukávy, sukni posunula do pasu, který by navíc opásala červeným páskem. Celek by doplnila zlatými věcmi jako jsou náramky, náušnice či hodinky na dlouhém náhrdelníku. Vše by končilo klasickým černým elegantním blejzrem s ohrnutými rukávy.
Přeji hodně štěstí všem :)

Martin
martin@martinsimko.cz

Monika said...

Kombinovat dohromady oba kousky se neodvážím, možná by to pak působilo trochu kýčovitě. Takže:

1) BOTKY a malé černé se zlatými doplňky.
2) SUKNĚ a bílá průsvitná blůzka a květy do vlasů.

monika@fashioncabinet.cz

Tessy said...

Ok, mám víc možností protože se nemůžu rozhodnout, tak doufám že to nevadí :) Boty bych si vzala s tělovými šaty -buď maxi šaty nebo ve stylu Audrey Hepburn Ty maxi šaty s buřinkou, ty druhý s cylindrem. Nato křivák se zlatými prvky(hlavně né pyramidky) plus psaníčko v barvě šatů. Maximálně červenej prsten :D
Sukně je božíí :D vzala bych si ji s tmavě modrými oxforkami/v nich zelené ponožky jako barva na sukni/,černý tílkový body, tmavě modrej svetřík/propínací/, černý průhledný ray-bany, zelenou satchelku a drdol jak brno :D /Snad se ti to budě chtít číst :D / úplně super příležitost-krásný věci, obdivuj tě že to všechno chceš číst :D

Bambi said...

což o to, ty boty by vypadaly výborně pouze k luxusním punčoškám, ale taky by nebylo špatné si s nima trochu pohrát..:D takže..boty!

...vzhledem k tomu, že jsou samy o sobě hodně ženské a výrazné, vsadila bych na "mužský" look. vlasy bych si sčesala na stranu a co nejvíce je uhladila, vzadu učesala malý drdůlek nebo jedoduchý culík. make-up by byl velmi jednoduchý, pouze bych si zvýraznila obočí a rty bych namalovala rudě. na "nos" bych nasadila klasické černé raybany. oblíkla bych si průhlednou bílou košili, pod kterou bych si buď nevzala nic a nebo, a to bude asi pravděpodobnější varianta, bych si pod ní vzala jednoduchou, leč kvalitní černou podprsenku. kalhoty by byly tmavě modré skinny cheap monday do pasu - protože v nich vypadá každý zadek dokonale!a rezavě hnědý pásek s menším zlatým detailem. nehty by byly krátké a pravděpodobně černé nebo bez laku, na zápěstí zlaté pánské hodinky s hnědým páskem. v ruce bych držela kožené leopardí psaníčko (taková ta konina :D). no a na nohách bych měla ty božské boty!!! dokonce jsem si to i nakreslila..:D


k sukni bych volila dívčí a studentský styl - bílou košili bych dolnila tyrkysovým motýlkem, klasickým "trenčem" s nedbale ohrnutými rukávy, bílýma ponožkama a mými velkými tmavými dřeváky z topshopu :D a k tomu do ruky cambridge satchel v sytě růžové. a vlasy opět "ulíznout" na stranu a vzadu ohon.

nebo ještě varianta: bílá košile, černý křivák do pasu, sukně, bílé ponožky a černé martens polobotky. nebo pastelově růžové. a brašnu k tomu...


hahha, myslím, že můžu být ráda, když si ten můj momolog na versace vůbec přečteš :D

roekids@gmail.com

INA T. said...

No já bych si klidně oblékla sukýnku i střevíčky co jsou na obrázku, a k tomu bílý mohérový svetřík na tělo s lodičkovým výstřihem a krátkýma nabíranýma rukávkama( něco jako měla Marilyn Monroe). A k tomu pár zlatých náramků.

Mischel double W said...

k sukinke by som si obliekla nieco jednoduchesie kedze je sama o sebe uz vyrazna :) s ciernymi silonkami, topanky na platforme a moja oblubena kombinacia v poslednej dobe nejaky svetrik s kosielou s limcom navrchu :)

Lucia Petruchová said...

Ani neviem kde začat, k tým topánkam by mi šlo snáď skoro všetko...
pripravila som ti menšiu koláž, aké s nimi mám predstavy..

http://www.polyvore.com/collage_for_dannys_comptetition/set?id=39525108

http://www.polyvore.com/cgi/set?id=39525108

Sú strašne krásne a jednoduché, bola by som šťastná, kebyže ich mám.. Nasledujem už dlho :)

Lucia
luciapetruchova@gmail.com

Anonymous said...

peknééééé :)
slukova.dorota@zoznam.sk

Madelleine said...

Takovéhle boty vyniknou samy o sobě, takže nejlépe nic ;).
Nebo si k nim vzít zelené šaty, protože mi připomínají mé oblíbené ovoce- jahody :D.



madelleine.freedom@gmail.com

Tessy said...

Ok, mám víc možností protože se nemůžu rozhodnout, tak doufám že to nevadí :) Boty bych si vzala s tělovými šaty -buď maxi šaty nebo ve stylu Audrey Hepburn Ty maxi šaty s buřinkou, ty druhý s cylindrem. Nato křivák se zlatými prvky(hlavně né pyramidky) plus psaníčko v barvě šatů. Maximálně červenej prsten :D
Sukně je božíí :D vzala bych si ji s tmavě modrými oxforkami/v nich zelené ponožky jako barva na sukni/,černý tílkový body, tmavě modrej svetřík/propínací/, černý průhledný ray-bany, zelenou satchelku a drdol jak brno :D /Snad se ti to budě chtít číst :D / úplně super příležitost-krásný věci, obdivuj tě že to všechno chceš číst :D

vachova.tereza@seznam.cz

Anonymous said...

Boty bych nosilaasi nějak v pánském stylu : kalhoty co se pomalu trošku zužjí a sako. Pod to čerevnou košili a zlatej náhrdelník u límečků. K tomu nějaké psníčko na rameno. Se sukní je to docela těžká :// Třeba bílý tílko na jednom rameni a býlí platformy :D

Zuza.2006@seznam.cz

Anonymous said...

Sukně: bílý sako , pod to černý top s černými balerínky a psaníčko obdelníkové
Boty: nejaky stay z kolekce nebo cerveny kabatek s bílými punčochy a kostkovanou šálou :)
minnie.brandon@seznam.cz

Stella said...

K sukni bych dala fuchsiovou halenku, zelené korále, na hlavu hlavožroucí mašli a na nohy třeba Melissy, kdyby byla zima tak na nohy ještě nějaké černé fishnets a jednoduchý černý svetřík
Do bot bych dala bílé okrajkované fusekle, k tomu bych si vzala k bílé šaty s červenými puntíky se širší sukní nad kolena a spodničkou, k tomu červenou rtěnku a na hlavu klobouk ;)
bubacek91@seznam.cz

www.frozen-mammoth.blogspot.com

Dekri said...

Boty i šátek bych zkombinovala se svou sukní z F&F (kterou mám i na svém blogu http://ardianddekri.blogspot.com/) a vintage světle šedou košilí s kytičkami. A šátek si ležérně uvázala kolem krku.

KristofikovaD@seznam.cz

Anonymous said...

Saty bych mela k cerným silonkám a oxfordkám s bílou košilí H&M s tim zaltým na límečcích :D a psaníčko ve tvaru srdce taky H&M ;) Boty bych nosila k cerveny sukni , cerny silonky nebo puncochace a kosili bez rukavu a cernou stuhou ( masli ) u krku :D s nejakym sirokym paskem cernym :D a zlaty dopnky :D
dreamscametrue@seznam.cz

Nikky Coconutt said...

Dokopy! červený klobúk, bríle a červený rúž! :))
A hlavne k tomu úsmev !! Veľký !! A proč úsmev? Pre ten pocit šťastia a spokojnosti z tých šiat a topánok!! ♥

doomuclkaa@gmail.com

Mája Měníková said...

obojí spolu určitě vyvolá spoustu dojmů a hlavně názor ostatních, jací jste boháči, že máte na sobě hned dva módní výstřelky z nové kolekce od Versaceho pro H&M. Jelikož mám velmi ráda něžnou krémovou nebo v dnešní době často jmenovanou "nude", určitě bych outfity s těmito kousky přizpůsobila hlavně těmto barvám. Jsou něžné, ženské a nepřipadala bych si potom jako tanečníce od Dana Nekonečného.

Botičky bych obula ke své ve slevě koupené světlounce starorůžové velmi vzdušné a umělé sukýnce velikosti L, co sedí perfektně XS z New Yorkeru a aby vynikla ta vyjímečnost bot, vzala bych si k tomu jen bílé uplé jednoduché tílko koupené překvapivě také ve slevě a také v New Yorkeru. Abych doladila k botám, na ruku bych navlékla několik zlatých náramků zakoupených v H&M, klíče a telefon bych hodila do hnědé "Alexa bag" z Nextu a rty bych si nabarvila rudou rtěnkou od Oriflame odstín Marylin Monroe

Sukýnku bych dozapla na průsvitnou bílou jemně zdobenou košili za pár korun z Gatu tak, aby košile byla zastrčená a mírně převisovala (nedokážu to jinak popsat) ze sukně a konečně bych investovala do krémových lodiček, jinak úplně obyčejných z jednoho facebookového e-shopu. K tomu jak je mým zvykem zlaté náramky z H&M a rty si pořádně popatlat leskem na rty z H&M - Hello Kitty. Myslím, že ani v tomto případě nic nezkazím se svou oblíbenou hnědou kabelkou z Next.

Barbora said...

ahoj !

Takže ktým pekným červeným botám by som oliekla čierne kožené úzke ale nie príliš obtiahnuté nohavice ,ktoré majú dole pri členkoch zips.Na vrch bielu košelu pánskeho strihu troška zasunutú do nohavíc.Kabelka najlepšie listová ,čierna..s jemnej kože:) Nahé líčenie a nedbalý účes.

K sukni niejaka podprsena telovej faby a na nej priesvitne obtiahnute tielko.Na krku vyrazny nahrdelnik z geometrickymi tvarmi roznych farieb a tvarov .platformy telovej farby a strapaty drdol

Freder-ika said...

ahoj
fredyqa@azet.sk
aaaach :) s tymto mam 1000 napadov a najlepši asi krasne jednofarebne silonky k botičkám a k sukničke čokolvek od tielka po sveter :)

Post a Comment

ShareThis