The Bare Necessities: Eyes

Mar 9, 2011

I don't usually use much make-up when it comes to my eyes because I don't like to spend much time with it. I just use the easy-to-apply basics like mascara and sometimes eyeliner.
I have been using Lancome Hypnose mascara for few years and I am very satisfied with it. However i have never been disappointed before when i choose a quality brand.
Sometimes i start with Estee Lauder - Lash Primer Plus when i want want to give my eyes more a dramatic look.
I have a running love affair with MAC cosmetics. The first time i bought MAC was about 3 years ago in New York and i have tried many of their products since. 
The first is MAC - Penultimate eyeliner, it lasts very long and is prefect for thin and precise lines.
The second one is MAC - Liquid eyeliner which doesn't last as long but is the right choice for a bolder line.
/
Obvykle nepoužívám moc očního make-upu, protože mě moc nebaví tím trávit tolik času, takže si vystačím s řasenkou a tužkou na oči.
Řasenku Lancome Hypnose používám, s menšími přestávkami, už pár let a jsem s ní vemi spokojená. Na druhou stranu musím přiznat, že co se týče řasenek, jsem dobrou značkou nikdy nebyla zklamána.
Někdy jako podklad přidám Estee Lauder - Lash Primer Plus abych řasám dodala dramatičtější vzhled.
Kosmetika MAC je mojí dlouhodobou láskou. První věci od MACu jsem si pořídila už před třemi lety v New Yorku a od té doby jsem jich vyzkoušela celou řadu.
První linky jsou MAC - Penultimate eyeliner, které vydrží opravdu dlouho a skvěle se hodí pro precizní a užší linky.
Druhé jsou MAC - Liquid eyeliner, které sice nevydrží tak dlouho ale pro kreslení širší "kočičí" linky se jim nic nevyrovná.






7 comments:

Rachel said...

Lancome used to make a mascara that I loved with a funny triangle-shaped brush but they discontinued it. Thank god for MAC Studio Fix now! Chanel is also launching a new mascara in a month or so (maybe it's already out?) that I liked on the press day too. Both really separate my lashes and make them look super long. :-)

czech foreigner said...

Lancome a Estee ruleezzz!

Unknown said...

hm hm.... uz bych mela ten MAC taky vyzkouset. Vsichni o tom tak basni...

Sandra Kisić said...

MAC mam taky rada, je to proste kvalitni a vydrzi..yes

Blanche said...

MAC rulezz!

Marke said...

Já se taky s očima moc nehraju :D Já nepoužívám ani tužku... stydím se za to, ale neumím si udělat linky :D jsem strašné nemehlo! ale já si vystačím jen s řasenkou! :D

Čajová said...

Juu dobra volba! Vieš čo je dobré :-)

http://cajova.blogspot.com/

Post a Comment

ShareThis