Hello, Fall!

Jul 25, 2010

Mnohým z vás se to bude zdát rouhačské, ale já už se opravdu nemůžu dočkat podzimu. Vedra snáším špatně, nerada se opaluji a slunci se obecně snažím vyhýbat jak je to jen možné, takže mě euforie z příchodu léta obvykle opuští už po dvou týdnech prázdnin. Krom toho tento rok přišlo s HM s obdivuhodnou podzimní kolekcí plnou skvělých kousků, takže je opravdu na co se těšit první kousky, už najdete v obchodech.





Zdroj: H&M

Jinak se omlouvám za dlouhou prodlevu od minulého blogu. Manžílkovi se podařilo rozbít můj foťák ještě před tím než odjel a tak nemám ani fotografa ani foťák. Už jsme si ovšem jako náhradu vybrali jednu digitální zrcadlovku, takže mě to ani tak nebolí. Budeme si ji ovšem nechávat poslat z USA tak to chvíli potrvá a do té doby si budu muset půjčit náhradní.

PS: Děkuji všem čtenářkám a čtenářům, vážím si vaší přízně. Pokud máte k blogu jakékoliv připomínky či nápady na témata, které byste si přáli abych v některém ze svých budoucívh blogů zmínila, prosím neostýchejte se a dejte mi o tom vědět.


Good night and good luck.

5 comments:

Hráč said...

Jéé, to vypadá opravdu lákavě, už se taky těším :)

Anonymous said...

už sem si koupila jedny šaty z podzimní kolekce..a možná k nim ještě další přibydou:)

Unknown said...

Taky se nemůžu dočkat!! jaro a podzim jsou stejně nejlepší... :)

terka said...

parka na poslední fotce vypadá úžasně a stejně ty šaty. Taky se už těším na podzim, já slunce vyloženě nenávidím..teda moje pokožka ho nenávidí. ale nejradši bych byla, kdyby bylo celoročně jaro :))

Unknown said...

Podzim je nejkrásnější..a řekla bych, že oblečení v tomto měsíci taky :)) http://martinakleinblog.blogspot.com/

Post a Comment

ShareThis