A Couple

May 3, 2010

Dneska pro změnu česky, nakonec anglicky mluvím denně, tak je příjemné si od toho občas odpočinout a užít si rodný jazyk:).


Tentokrát bych ráda zmíníla, jak může být praktické a hlavně ekonomicky výhodné, mít partnera. Zejména pokud se jedná o módu, ta současná tomu dost přeje. Něvěřte těm, kteří se snaží tvrdit opak. 
K tématu mě přivedl můj ůlovek z H&M z minulého týdne. Užasný šedý svetr z dětské sekce (což je obecně výhodná strategie, protože tam lze nalézt celou řadu úplně skvělých věcí za polovinu). 
Tak kromě toho, že byl ve slevě za dvě stovky, ho můžeme s mým drahým nosit oba.





Dalším případem je jedna z fotek z mých dřivějších příspěvků, kdy mám na sobě jeho košili.

Věcí, které nosíme oba je však víc. Značka Ammerican Apparel je k tomu přímo stvořená a my od nich máme taky tenhle cardigan.


Ale i když zrovna nevyrážíte do zemí kde se tahle značka prodává (což je téměř všude jen ne u nás), tak se dá i v českých obchodech najít spoustu věcí, co můžete nosit oba (kromě toho se dá vždy sehnat na ebay:), ostatné vyjde tam o moc levněji).

Příště speciál o ebay, mece levných nákupů.

PS: Pro ty co se chcou pobavit doporučuju stránku Failbook, aneb čeho se na facebooku vyvarovat.






14 comments:

Lole said...

Škoda, že momentálně nikoho nemám....:D Ale můj gay-friend po mě dědí kalhoty...:D

L.A.N.Y said...

Jestli se můžu zeptat kde vlastně bydlíš? Nějak mám z článků pocit, že se v Česku moc nezdržuješ... A taky to používání angličtiny... A přítel hádám Čech nebude?!:)

M. said...

krásný svetr:) Mrknu po něm snad ho ještě ulovím:)

Loli said...

jojo, to znam...uz leta vsem svym muzum kradu obleceni, patri to k mym nejlepsim ulovkum a zaroven je to dobra vzpominka :)
http://requirespassion.blogspot.com/

Kaaa said...

Ten svetr z H&Mka je skvělej...taky jsem si ho koupila :)

Anonymous said...

superpár :)

Alice said...

tak ten svetr je dokonalej! miluju Star Wars takže mě to fákt dostává :) a jste dobrá dvojka :)

Veronica said...

to je super..to máte fakt dobré...že bych to taky zkusila..u nás bych se jen bála velikosti...:D

terka said...

ten svetr je super...ale já bych musela nakupovat v sekci pro "silnější" děti :D a to je dobry, že s přítelem nosíte stejné věci :)

Anonymous said...

ta mikina je AMAZING!

cassidy said...

s přítelem si oblečení sice oblečení půjčovat nemůžeme, ale absolutně souhlasím s dětskýma kolekcema, zejména v H&M - rozdíly v cenách jsou vážně celkem nezanedbatelný a často mají velikosti na "běžnýho dospělýho" :))

PookeBoop♥ said...

ano to je super. Já to zeda praktikuji s kamarády , když si můžu půjčovat věci od kamarádek, tak proč ne od kamarádu(?):))
Hodně to tak dělám/e ze svetry,tričky a cardigany . Ale i kalhoty už jsme si popůjčovali :D:)

L.A.N.Y said...

Abych pravdu řekla, mít vztah s cizincem tak bych si ho nakonec z praktických důvodů vzala také. A proč jste se rozhodli žít v Praze: Ve Státech se ti nelíbilo? A cestujete z pracovních důvodů nebo jakých? Promiň, že sem tak vtíravá, ale opravdu mě to velice zajímá:)

Alice said...

heh tak to u mě fakt nehrozí...teda né že bych odolávala všem vnějším tlakům (to skro nikdo) ale když potisk tak pro mě musí mít nějakej smysl :) ale fakt mě mrzí že tenhle by mi asi fakt nebyl...nehledě na to že nevim kdy se dostanu do h&m...

Post a Comment

ShareThis