Mr. Danny Rose

Apr 15, 2010

So here is my first look. If you like it hype it on Lookbook. / Tak tady je muj prvni look. Pokud se vam to libi nezapomente dat "hype" na Lookbook.




PS: For those girls and boys that didn't get it yet duckface doesn't make you look good. It makes you look trashy, stupid and ridiculous. For those who already know about all of this have fun! :)


Pro ty dívky a chlapce co to ještě nepochopili - duckface (kačeří ksicht) nevypadá dobře. Spíš to vypadá lacině, hloupě a naproste směšně. A ti co už tohle davno ví se aspoň můžou zasmát.

13 comments:

Reb said...

no tak toto sa mi vazne paci...jednoduch e ale zaroven take pekne a ucelne...samozrejme bodkovane silonky nesmu chybat...no a ten duckface ma naozaj pobavil =))

Sabina said...

Amazing!

Lucy said...

Super outfit!! Hyped!! Hrozně se mi líbí ty silonky.

anni said...

This outfit is so cool ! :)

Biancaprincipessa said...

Super outfit, budem sa asi miliontypiaty krat opakovat ale tie bodkovane silonky su kraaasne!

PookeBoop♥ said...

Moc krásnej outfit!:)
duckface!:D, já znám tak ten "kačeří ksich" .))
PookeBoop

Lole said...

Wow, vypadá to úžasné! Krása..

Barb said...

tomuhle říkám dokonalý outtfit

Lasička said...

souhlas s tvým názorem na "duckface". Nevím, rpostě mi to připadá jako by se holky- nekdy celkem pěkné za svůj boličej styděly a místo toho dělaly xichty, taky někdy udělám xixht, většinou nechtěně a potom mně to mrzí :D mimochodem- pěkný outfit, moc ti to sluší, fandím tvým silonkám (mám je taky :D), máš v nich pěknou postavu :)

Foly D. Sante said...

krasny opasok!

Anonymous said...

jéé,mam stejny silonky(na kterejch se mi v patek udelala dira:/ )...i boty... a po brylich touzim,bohuzel mi moc neslusi:(
takze se mi tvuj outfit pochopitelne moc libi:P

Le Plee said...

super :)

Federico Panarello said...

great outfit, STRONG!!!

Post a Comment

ShareThis