Dream on

Jun 29, 2012


all H&M except for shoes
/
vše H&M kromě bot

In a perfect world I would be sitting in a rocking chair drinking whiskey and sweet ice tea in New Orleans. What would your perfect summer be like?
/
Kdych žila v dokonalém světě, tak bych teď seděla v houpacím křesle a popíjela whiskey a sladký ledový čaj někde v New Orleans. Jaké by bylo vaše perfektní léto?

photo by Paulina

Swing or Sink

Jun 26, 2012

blazer, shorts and necklase H&M; shirt American Apparel; heels and purse Zara
Today just breakdown in points:
- my number one task lately is to try not to panic and keep a positive attitude...which is really hard
- this blazer was my favourite last summer and now I fell in love with it again
- what do you say about the amount of photos? is it too much? should i cool it down?
/
Dneska v bodech:
- mým úkolem číslo 1. posledních dní je nepropadat panice a snažit si udržet pozitvní přístup...je to fakt makačka
- tohle sako byl můj favorit minulého léta a teď je to taková moje znovu objevená láska
- proč se mě pořád ptáte co jím? :D
- jo a co říkáte na množství fotek? je to moc? měla bych se trochu uklidnit? 

PS: Doufám, že si tohodle všimne někdo z hospodářek a dájí mi za to roční předplatné zdarma! Nemůžu furt utrácet za noviny.

Summer Gear

Jun 25, 2012

bikini Calzedonia / bikiny Calzedonia

I really needed new pair of bikini so I got two just in case. One pair more pin-up style and the other white and delicate. What your summer gear looks like?
/
Potřebovala jsem nějaké nové bikiny a tak jsem si pro jistotu pořídila dvoje. Jedny pinupkovské a jedny nežné sněhobílé. A jak vypadá vaše letní výbava?

Try not to

Jun 22, 2012

skirt, clutch and glasess H&M; shoes and top Zara
/
sukně, psaníčko a brýle H&M; top a boty Zara

It seems like I have had this skirt forever but I really didn't have a clue what to wear it with (plus I had to had it cut shorter since it was way too long for me) well this thin knit I bought few days ago seemed perfect and turns out I was right.
Anyways it seem like the world is driven by emotions lately and everyone is just taking it out on each other. We shall all man up and try not to.
/
Přijde mi, že tuhle sukni už mám doma věčnost ale nějak jsem si nebyla jistá s čím ji vlastně nosit (a taky jsem si jí vlastně musela nechat zkátit, protože byla na mě fakt dlouhá). Pak jsem si před pár dny koupila tenhle lehký pletený top a problém byl vyřešen.
Jinak si mi poslední dobou zdá, že svět ovládají emoce a všichni si je na sobě navzájem vybíjejí. Měli bychom se hromadně pochlapit a zkusit to nedělat.

Frankly, my dear, I don't give a damn

Jun 19, 2012

vintage shirt, Asos shorts, H&M heels and Zara purse
/
vintage košile, Asos kraťasy, H&M boty a Zara kabelka

Last friday was quite cool. We went to airport with Veronika because her boyfriend  was going on vacation to Australia. After that we went to Origami shopping night and then the 2nd floor...and things went downhill for me there. Oh well, little bit of Friday night mayhem didn't kill anyone.
For more photos check svartsvanur.
PS: Yes, I am a statue violator.
/
Minulý pátek byl super. Jeli jsme s Véčkem na letiště vyprovodit jejího přítele, který letěl do Austrálie. Pak jsem se stavili do Origami na nákupní večírek a nakonec jsme zkončili v Druhém patře...kde se to pro mě dost zvrtlo. Ale co, trocha pátečního šílenství jestě nikoho nezabilo.
Pro více fotek se podívejte k svartsvanur.
PS: Ano, jsem znásilňovačka soch.

Zoot Giveaway

Jun 18, 2012


Zoot.cz ma nové vylepšené a krásně přehledné stránky a já vám díky nim přináším giveaway o tohle zlaté psaníčko. 
Pravidla jsou jednoduchá být mým followerem, "likovat" jejich stránky na facebooku a napsat mi, proč zrovna vy byste ho měli mít. Výherce s nejzajimavější nebo nejzábavnější odpovědí vyhlásím příští týden.

/

Sorry guys, this one is for czech followers only.

Vanity

Jun 14, 2012

pants H&M, shirt and heels Zara, jacket Bershka
/
kalhoty H&M, košile a boty Zara, bunda Bershka

When they ask bloggers in interviews if perhaps blogging isn't just about ego jerk off it always makes me laugh. Well, yes it is. What else would it be about? Which is also applicable for any other type of public self-presentation for that matter. Anyone who will try to convince you otherwise is full of shit. So there you have it my dear readers, the naked truth.
Go vanity! :)
PS: My Mel giveaway winner is kaczka333. Congrats! For those who haven't win there will be another giveaway soon so stay tuned.
/
Když se v rozhovorech ptají bloggerů na něco v tom smyslu, jestli není náhodou blogování prosté honění si ega, vždcky mě to hrozně pobaví. Ano, je.  Co jiného by to asi bylo? Každá veřejná sebeprezentace není o ničem jiném a kdo se vás bude snažit přesvědčit, že ho k tomu vedou nějaké hlubší pohnutky, si sere do huby. Nebo ok... to a taky touha, že nám blog usnadní cestu k naší vysněné kariéře. Takže tady to máte milí čtenáři pěkně bez obalu.
Slavá sebelásce! :)
PS: Výhercem Mel Giveaway se stává kaczka333. Gratuluju a taky jí přeju, aby jí lidi v gladách na fesťáku nepošlapali nohy. Jinak díky za skvělé odpovědi a už brzy se můžete těšit na další giveaway.

Crash&Burn

Jun 12, 2012

H&M top and clutch; Zara pants and heels
/
top a psaníčko H&M; kalhoty a boty Zara

You know how they say when it rains, it pours...well they are absolutely right. I feel like my last crisis was around this time last year which makes me think they come to me in cycles or maybe my problems are like strange psychidelic mushrooms which grow when its warm and rainy - which would definitely fit since it sure feels like I am having really bad trip.
Well long story short I am staying in Prague and currently looking for a job (lets get the job offers rolling!) since I cant take my notice back.
On the other hand I must say I am eternally happy for people who help me to make it more bearable.
/
Víte jak se říka, že když se sere, tak se sere...je to abslolutně pravdivé. Přijde mi, že moje poslední větší krize nastala minulý rok někdy touhle dobou, což mě nutí se domnívat, že buď moje velké krize přichází v ročních cyklech nebo jsou jako nějaké psychidelické houby, které potřebují déšť a teplo, a to by vlastně i sedělo vzhledem k tomu, že se to celé velmi podobá nějakému špatnému tripu.
Abych to zkrátila, zůstvám v Praze a navíc si teď i hledám práci (takže posílejte prosím nabídky), protože už nemůžu vzít zpět svoji výpověď.
Na druhou stranu musím zmínit, že jsem nekonečně vděčná všem, díky kterým je to všechno o něco snesitelnější.
PS: Tímto se také omlouvám za to, že jsem ještě stále nevyhlásila vítěze giveaway. Nebyla jsem totiž v provozu schopném rozpoložení. Ale slibuji, že to do konce týdne napravím.

To Fall For

Jun 7, 2012


H&M Fall 2012

i want it all

Not as it seems

Jun 4, 2012

Bershka jacket, H&M dress, Zara heels and purse
/
bunda Bershka, šaty H&M, boty a kabelka Zara

This denim jacket has become my most favorite piece in my wardrobe and I am pretty sure I worn it everyday during this last week and a half. Denim looks good with pretty much anything, right?
PS: This dress can be ripped open which makes for really dramatic striptease like undressing.
/
Tahle džínová bunda se stala poslední dobou mým kličovým kouskem v šatníku. Myslím si, že jsem jí za poslední týden a půl snad ani nesundala. Džínovina prostě vypadá dobře se vším, ne?
PS: Tyhle šaty se dají sundat na jedno trhnutí, což dělá svlékání opravdu dramatickým.

nezapomeňtě ma mojí giveaway

Mel Giveaway

Jun 3, 2012

One of you can win these cute Mel slippers size 37. The rules are simple: be my follower and tell me where would you like to wear them and don't forget to include your email. I will pick the most interesting answer 9th of june.
/
Pro některou vás čekají tyhle roztomilé Mel pantoflíčky vel. 37. Pravidla jsou jednoduchá buďte mým followerem, napište kam byste je chtěly nosit a připojte email. Nejzajimavější odpověd vyberu do 9.6. 

Pickles and Ice cream

Jun 2, 2012

H&M skirt and bracelet, shoes Zara, shirt American Apparel, necklace DIY 
/
H&M sukně a náramek, boty Zara, košile American Apparel, nahrdelník DIY 

Lately things make as much sense to me as eating pickles with ice cream.
/
Poslední dobou mi věci dávájí smysl asi tak jako kombinace okurek a zrmzliny.

ShareThis