OMG What do I put on my face now?! The natural make-up & care alternatives - VOL 1

May 10, 2015


Hledáním té pravé přírodní kosmetiky jsem začala v březnu a není to v žádném případě nic jednoduchého. Objevit kosmetiku, která mi vyhuvuje mi trvalo léta, takže logicky, když přidáte striktní kritéria pro hledání přírodních alternativ ocitli jste se zase na začátku a že, není všechno přírodní, co se zelenou třpytí, to jen stěžuje. Moje hledání není zadeleka u konce ale našla jsem pár dobrých alternativ, které stojí za vyzkoušení.

1. Lili Lolo fixační pudr odstín Translucent Silk z tohohle produktu jsem asi nejnadšenějších ze všech. Lehoučký pudr s jemným třpytem je ideální na zafixování makeupu na těch mastnějších místech, které jím zároveň rozjasníte - kořen nosu, střed čela, pod očima, vrch tváří a bradu. Nanáším ho eko štětcem z DMka. Třeba k němu ještě objevím tmavší odstín na orámování obličeje, ale jinak jsem s ním 100% spokojená. Dřívě jsem používala podobný světlý pudr od MACu a ani nemůžu trvdit, že by byl lepší.
2. Růžová voda Nobilis Tillia - používám k tonizaci nebo jako klasickou termální vodu ale využití má spoustu. Míchám si s ní taky svoji jílovou masku. Výhodou je, že naprosto božsky voní.
3. Tónovací krém 100% pure odstín Creme - tenhle tónovací krém má opravdu skvělé složení a s levnějšími variantami se opravdu moc nedá srovnávat. Navíc balení je velké, takže i dlouho vydrží. Má jemné krytí, které je vhodné na sjednocení tónu pleti. Mě zatím ale nesedí úplně odstín, který je o něco tmavší než bych potřebovala i v nejsvětlejší variantě na Paulíně ale vypadal dokonale, tak doufám, že v obličeji trochu ještě v létě stmavnu, protože jinak mě baví. Rozhodně od nich chci vyzkoušet taky laky na nehty nebo tvářenky.
4. Alverde báze pod makeup - používám ho místo rozjasňovače jehož funkci plní dokonale. Je konzervován alkoholem ale jinak je jeho složení docela příznivé.
5 a 6. Alverde korektor a Alverde duo na oči používám spíš proto, že jsem zatím neobjevila žádnou lepší alternativu. Původně jsem používala pod oči duo korektorů od Bobbi Brown, které mi vyhovovalo lépe. Na druhou stranu ho za tu cenu nemůžu příliš pomluvit a rozhodně bych vás nechtěla od zkoušení této značky odrazovat.

Tipů mám ještě zásobu, takže tohle bude rozhodně na pokračování. Pokud máte nějaké svoje,  ráda je v komenářích uvidím.

9 comments:

Bonnit-S said...

Konečne tvoje články nie sú iba o peknej tvári a dobrom módnom vkuse, ale aj o niečom menej povrchnom a poučnom a som za to neskutočne rada, tvoj blog ma za posledné roky baví teraz úplne najviac a čítam každý tvoj článok tu a aj na fashion map. Som rada, že vzdelávaš ľudí a rozširuješ im obzory, len tak ďalej :)

czech foreigner said...

Kosmetiku od Nobilis Tillia mam hodne rada, pouzivame hodne nosni olej pri ryme a pro Eli olej na prorezani zoubku :) take eukalyptovy balsam na kasel je super :)

VeronikaD said...

super, až dopoužívám pudr MAC, jdu pro tenhle :)

Michael said...

Ta růžová voda teď na léto..mmm..

Michael
www.ontheleaf.net

Pinky Sharma said...

Packers and movers bangalore
Like this service forMovers and packers affordable expert Packers and movers bangalore services @http://professionalmovers.in/

Unknown said...

A co Urban Decay má vegan výrobky :-)

Martina said...

Pavlina: Jak uz jsem zminovala muzes si zkontrolovat produkty na strance skindeep http://www.ewg.org/skindeep/browse.php?brand_id=340&&showmore=products&start=0

Oznaceni Vegan nerika o produktech vubec nic krome toho ze nepouziva ingredience ze zvirat. Dokonce to ani nezarucuje ze kosmetika nebyla na zviratech testovana. Takove produkty muzou byt vyrobene z jakyhkoliv chemikalii a neni to problem pokud neporosuji nalepku vegan. Urban decay jak se muzes podivat na skin deep ma radu produktu, ktere jsou relativne bezpecne (oznacene 1,2 a 3) ale taky spoustu produktu ktere jsou uz chemikalii a konzrvantu fakt narvane (cokoliv pres 3) takze stejne jako u vseho je treba byt maximalne obezretny a slepe neverit tvrzenim ktere o svych produktech spolecnosti maji.

Professional Logistics Packers and Movers in Bangalore said...


Packers and Movers in Noida@ http://packersservice.com/packers-and-movers-noida/
Packers and Movers in Delhi@ http://packersservice.com/packers-and-movers-delhi/
Packers and Movers in Chennai@ http://packersservice.com/packers-and-movers-chennai/

Professional Logistics Packers and Movers in Bangalore said...

nice post fallow backlinks link approves click link

Packers and Movers Gurgaon
Packers and Movers Hyderabad
Packers and Moversin Bangalore@ http://packersservice.com/packers-and-movers-bangalore/

Post a Comment

ShareThis