Within arm's reach

Aug 25, 2014

sweater H&M, pants and heels Zara

Cropped sweaters are not exactly practical thing and definitely not suitable for winter and also something like this can easily happen to you. Still somehow I find them irresistible and this wont be the last time you will see me wearing one. 
/
Krátké svetry nejsou rozhodně praktická záležitost, nejsou úplně vhodné na zimu a lehce se vám může stát něco jako Melise. Ale přesto mi přijdou naprosto neodelatelné, takže tohle jistě nebude poslední ve kterém mě uvidíte.






Hashtag Frenzy

Aug 19, 2014


Přiznávám, že jsem se trochu před odjezdem na společnou dovolenou ve 20ti lidech trochu obávala, že to bude jen opruz s dobrým PR. Opak byl ale pravdou. Ne, nebylo všechno dokonalé - jídlo nebylo zas tak dobré, párkát proběhla nějaká ta hádka, ubytování mohlo být lepší a bez majitele, divné obchody s jídlem, zácpy, dlouhá cesta po nejhorších "silnicích" světa a vlastně to celé bylo velmi unavující. Jenže dohromady to stejně byla nejvíc super dovolená plná skvělých zážitků bez možnosti se nudit. Opít se, sdílet kocoviny, hledat pláže, znovu a znovu zkoušet zkoordinovat 20 lidí, opilé koupání se v bazénu v oblečení i bez, stovky hlášek a spousta věcí, které se rozhodně nesmí dostat na veřejnost.

ŽIJEM!
#maniakalnystav

4,7,10,13 fotka od Melisy víc tady
poslední fotka od Aničky víc tady

Tired&Confused

Aug 13, 2014

dress Zara 

We got back from our vacation the day before yesterday but I still feel kind of confused. I definitely can't say I feel rested but it was that much more fun (as you might get a glimpse of on Instagram).
Before my mind will fully catch up with the reality you can enjoy another set of photos by Adela Jakovecka.
I buy a new dress maybe once in  blue moon but I just couldn't leave without this one. Next time I'll wear it I will ditch the panties as well.
/
Předevčírem jsem se vrátila z dovolené ale zatím mě neopustila taková lehká pomatenost. Rozhodně se nedá říct, že bych si na ní odpočinula ale o to větší to byla zábava (jak jste měli šanci pozorovat na instagramu). 
Než sevzpamatuji, můžete mrknout na další fotky od Adély Jalovecké.
Šaty si kupuji jen velmi zřídka, ale tyhle ze slev jsem tam prostě nemohla nechat. Příště si je ale vezmu radši úplně naostro.


ShareThis