Liquid

Jul 30, 2014

top French Connection, kraťasy vintage Levi's, sluchátka happy plugs

  Dostala jsem na vyzkoušení Acer Liquid E3 a hned mě příjemně překvapilo, jak je ultra lehký a tenký, vlastně mi přijde, že by se mi vešel i do peněženky (ideální psaníčková záležitost). Nejdůležitější jsou ale pro mě moje oblíbené mobilní aplikace - instagram, whitagram a vsco, které na velkém displeji vypadají skvěle! No a pak taky samozřejmě facebook, snapchat a pinterest haha znáte to a proto je super, že si můžu organizovat aplikace do složek. Taky má foťák z obou stran a přední blesk navíc, což si myslím, že je pro naši instagramovou generaci základ, že? #selfietime :) Takže myslim, že v poměru cena/výkon je tenhle telefon určitě na jedničku.
A co vy? Jaký máte telefon a jste spokojení?

PS: Pro techničtěji zaměřené informace se můžete podívat například sem na recenzi telefonu nebo tady na jinou technickou recenzi.


Somebody else

Jul 22, 2014

all H&M

Wearing shirt as a dress is as comfortable as it gets in these hot temperatures however I must say I didn't quite feel myself in this outfit. I don't even know why. This time I worked with Martina Svobodova and I think we really used this location to its full potential but you will see more of that next time.
PS: Yes, I stopped dying my hair on purpose. 
/
Být oblečená jen v košili je v horkých dnech obrovská výhoda a zvlášťe pak v super lehké, jako je tahle. Trochu jsem si ale připadala jako někdo jiný ...ani nevím proč. Tentokrát mě fotila Martina Svobodová a myslím, že jsme opravdu plně využili potenciál téhle lokality ale to uvidíte zase příště. Kdo uhádne kde to je? 
PS: Vlasy si nebarvím schválně:))) 

 follow Martina on facebook.com

Eggs&Sausage

Jul 17, 2014

top Zara, pants H&M

Slíbila jsem si, že sem budu víc přispívat a budu fotit věci co me baví a psát o věcech které mě zajímají (místo jen těch pár vět), tak doufám, že jste tuhle pozitivní změnu zaregistrovali taky:). Cítím se na sebe 2x tak pyšná, vzhledem k tomu, že poslední měsíce bojuji s chronickou nespavostí.
Velká součást toho je i fotit s jinými lidmi (a moje výzva stále platí! jestli se mnou chcete něco fotit, ozvěte se!).
Tentokrát jsem fotila s Adélou Jaloveckou. Měly jsme původně úplně jiné plány ale nakonec z toho vyšly barevné zdi (což je vždycky super) a tenhle trochu american apparel a trochu 90s nádech a velmi nás to bavilo.
Wohoo! Těšte se brzy na další.
 
/
 
I promised to myself to post here more often and shoot photos that I trully like and also write articles about topics I honestly care about. This is me delivering and hoping you noticed it as well.
I feel twice as proud for keeping my promise considering that last few months I have been struggling with insomnia so functioning on every day basis just became that much harder.
Big part of my goal was shoot with other people (and my offer still stands...if you want to shoot with me please contact me).
This time I worked with Adéla Jalovecka and we had completely different plans but we ended up with bright walls (which are always awesome) and this american apparel 90s wibe which we both enjoyed.
Wohoo! More coming up soon.





4 simple ways how to live more sustainably (and one how to tastefully show a nipple)

Jul 12, 2014

all clothes imreczeova.com except for crop top and black pencil skirt
photography by Bethany Grace

Here I present you with the second part of my post with clothes from czech designer Imreczeova. She has her new collection out now so make sure you go check it out.

/

Tady vám přináším druhou část fotek s věcmi od Imreczeova, která má teď novou letní kolekci, tak se na ni určitě mrkněte. 

Přemýšlela jsem nad tím, jak složité je v naší společnosti žít zodpovědně a ekologicky, když většina věcí, které děláme má přesně opačný efekt. Rozhodla jsem se proto vám dát aspoň pár tipů, které nevyžadují žadnou velkou námahu a může je zkusit úplně každý.

1. Nekupujte balenou vodu - balená voda je jeden z nejhloupějších vynálezů naší společnosti. Lidé jsou přesvědčeni, že je zdravější a kvalitnější než voda z kohoutku ale přesný opak je pravdou. Často obsahuje chemikálie a bakterie (například díky nevhodnému skladování) které v kohoutkové nanajdete (srovnání kvality vod např tady).  
Plast je ropný produkt, takže těžíme ropu abychom mohli vyrábět plastové lahve, do kterých pak stáčíme vodu, kterou rozvážíme dlouhé vzdálenosti (často mezi státy), což znamená že spotřebováváme další ropu, abychom si ji pak mohli draze koupit někde v supermarketu místo toho abychom dali nějakých 5haléřů za litr za mnohem kvalitnější vodu z kohoutku. Takže doporučuji pořídit si kvalitní lahev, bez ftalátů kterou si můžete vzít kamkoliv sebou a přestat utrácet za nekvalitní balenou vodu.

2. Přestaňte shromažďovat igelitky a plastové obaly - ne, opravdu není potřeba mít na každý druh zeleniny zvláštní pytlík...úplně stačí jeden, nebo taky nula. Jo možná je to trochu víc námahy ale pytlíky prosím jen v nejnutnějších případech o zelenině zbytečně zabalené v plastových vaničkách ani nemluvě. Idální je si také na nákupy nosit vlastní pláťenou tašku, je to jen o zvyku. 

3. Uvažujte lokálně - jo, tohle jste již jistě slyšeli a ano, taky si nedokážu odepřít avokádo z druhé půlky planety ale vždy když mám na výběr, sáhnu po tom českém. Vzhledem k tomu, že naše ovoce a zelenina do našich supermaketů necestuje týdny a měsíce, je obvykle také mnohem chutnější. U produktů, které milujeme a u nás se běžně nepěstují kupujte alespoň výrobky certifikované rainforest alliance ty zaručují, že se kvůli vašemu banánu/ananasu/avokádu/kakau/kávě nekácely deštné pralesy.
Tohle se týká také kosmetiky a že máme opravdu kvalitní kosmetiku... vykoušjte například tuhle:

4. Mějte ekodomácnost - pro používání ekologických prostředků do domácnosti je hned několik dobrých důvodů. Kromě toho, že škodíme životnímu prostředí také všchny chemikálie kterými se doma obklopujeme zase absorbujeme do našeho těla. Chemické prášky na praní dráždí naši kůži a sliznice, zbytky prostředků na nádobí a mytí kuchyně každý den konzumujeme a aerosoly vdechujeme. Opět doporučuji vyzkoušet například ty české. Popřípadě si vyrobit vlastní! Nejlpší čističe doma už totiž máte, z vlastní zkušenosti vím, že ocet, sůl, jedlá soda nebo citron jsou ty nejlepší čističe. Návody najdete například tady a tady a články v češtině například tady a tady.

5. Jak na "tasteful nipple" fotka číslo 5 :)

Power

Jul 9, 2014

photos: Bethany Grace

Radá bych vám představila Zdeňku Imreczeovou. Jsem velmi ráda, že jsem si mohla půjčit a vyzkoušet její věci protože mi tenhle styl přijde velmi sympatický. Je to taková lenivá móda, protože jednak jsou velmi pohodlné, že si připadáte v i šatech jako v teplákovce ale hlavně jsou to výrazné kousky které se daji s lehkostí nosit k jednoduchým věcem, takže je to styl bez vyvinutého úsilí. Třeba kombinace bílého kimona a černých úzkých džinů mi přijde jako úplně božská.
A proto vzdávám hold Zdeňce a třeba vás inspiruji ke koupi českých designerů obecně, přece jen...je to ekologické! :)

Phillipines, at last

Jul 2, 2014


This is my last post from our vacation and honestly I expected to have a lot more photos from Philippines but as usual my expectations didn't match the reality this time in best way imaginable. Either way it was a dream come true for me and I wish you all to make all your summer dreams for you to come true and to have lot amazing memories wether it's jumping from a cliff, feeding fish, meeting new people or matching your swimsuit with happy plugs headphones haha.

PS: I am looking for creative photographers to work with so I can keep supplying you with more awesome photos. If you are interested and live in Prague let me know at dannyrosefashion@gmail.com with a link to your work and I am sure we will come up with something cool!

/

Tohle je můj poslední příspěvek z dovolené a když nad tím tak přemýšlím, tak jsem očekávala, že budu mít z Filipín mnohem více fotek, ale jak už to obvykle bývá očekávání a realita se často dost liší ale v tomhle případe to bylo opravdu jen tím nejlepším způsobem. Navíc brát si sebou foťák na malou loď, když se chcete koupat několikrát denně se nezdálo bezpečné. Každopádně to pro mě byl splněný sen a doufám, že si i vy letos v léťe nějaký splníte a budete mít spoustu skvělých zážitků a budete skákat do vody z 10m můstků, krmit rybičky, poznávat nové lidi a až se budete válet někde u vody, sladíte si plavky s happy plugs haha.

PS: Hledám kreativní fotografy abych vás mohla stále více zásobovat skvělými fotkami. Pokud máte zájem se mnou něco nafotit ozvěte se mi prosím na dannyrosefashion@gmail.com s odkazem na své portfolio a něco vymyslíme!



ShareThis