The night is the darkest before the dawn

Apr 21, 2014


I must admit that one of the reasons why I have been posting so rarely lately is that I have been quite dissatisfied with my photos. I am not sure if it is because I feel uninspired and I don't know what to wear apart from jeans and biker jacket or I am bored with my own photos. Might be little bit of both so it definitely helps when I have my pictures taken by somebody else with distinctly different style. Like in this case by my friend Bethany. Come back to Prague, plz!
Well anyways I will do my best to post more and not to be lazy to write in English. I have an interesting two weeks coming up so that will reflect positively on my blog for sure. 
/
Musím se přiznat, že jeden z důvodů proč sem v poslední době přispívala tak málo, je moje věčná nespokojenost s kvalitou mých fotek. Nevím jestli je to nedostatkem inspirace a tím, že si ted většinu času vystačím s džínama a křivákem nebo, že me prostě už nudí můj styl fotek sám osobě. Asi je to kombinace obojího ale alespoň jedno dokážu zlepšit, když mě fotí Bethany. 
Budu se snažit vám to ale snažit vynahradit. Čekají me teď dva zajímavé týdny, tak by to nemělo být nijak těžké.

Backstage with MAC: Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend Teaser

Apr 20, 2014


Díky MACu jsem měla příležitost ve středu nahlédnout do zákulisí přípravy přehlídky MBPFW Teaseru, kde svoje kolekce představili Ernesto Naranjo a Denisa Nová a pozorovat práci mezinárodního týmu MACu v akci a dozvěděla jsem se třeba, že nejnovější trend v líčení kouřových stínů je použití pouze jedné barvy.
 Celé mě to upřímně přesvědčilo, že mi na tohle léto chybí několik důležitých produktů. Třeba Prep and Prime Colour Correcting Cream ...ten prostě POTŘEBUJI!

Outfit zítra.

Užívejte si velikonoční víkend a těšte se na to, že teď už budu fakt přispívat pravidelněji:).

Glasshouse effect

Apr 7, 2014

jacket French Connection, pants Zara

Těžko si představit lepší místo pro představení ekologické H&M Conscious a Conscious exclusive kolekce než skleník na Albertově.

Taky si občas připadáte ztracení na sociálních sítích a říkáte si jake všichni ostatní vedou dokonalé životy? Že nemůžete dosáhnout stavu naprostého zenu v podobě dokonalých selfies, načančaných pokrmů a snových zážitků? Netrapte se, všichni z nás podrobujeme naše veřejné já autocenzuře a na to nesmíte nikdy zapomínat!

PS: kdo chce eko příspěvek?!



ShareThis