FCUK me

Mar 23, 2014

top and skirt French Connection, shoes H&M 
  
Zaregistrovali jste, že v Praze na Pankráci otevřeli French Connection? Já teda vůbec, respektive až do minulého týdne, kdy jsem se tam zastavila, trochu se vyřádit a byla jsem mile překvapená nejen perfektním customer servicem ale i výběrem. Vlastně to bylo docela šokující, protože jistě víte, jak to obvykle dopadá, když na český trh někdo začne dovážet novou značku - vyjde vám obvykle jen velmi oklešťená verze z basicových kousků, protože "v Čechách by to nikdo nekupoval". Doufám, že jim tenhle super přístup vydrží! 

Serious Fashion

Mar 16, 2014

shirt and shoes Zara, coat Weekday, pants H&M

Tohle je tak prudce fashion outfit až se sama sobě musím smát. Kabát a sandály?! Počasí bylo ale minulý víkend skvělé takže mi rozhodně nohy nemrzly.

Historku z téhle lokace si můžete přečíst u Juraje.


Better late...

Mar 11, 2014

shirt H&M Spring Collection, coat and bag Zara

Tahle košile je ze super bohémské H&M jarní kolekce (u nás k dostání v Myslbeku a na Václaváku) a já se těším až ji budu nosit v létě jen tak s džínovýma krťasama.

PS: Tyhle fotky jsou už tak staré, že se mi ten kabát stihl sežmolkovat a já ho musela vrátit. Zara je známá pro svou kvalitu za příznivou cenu, co?


It is never just black and white

Mar 7, 2014

top and sports bra Nike, shorts H&M, shoes Zara
 
Nic se u mě nezměnilo, můj módní život se skládá z pyžamových outfitů, sportovního oblečení a páskových bot.

The kind of girl you like

Mar 3, 2014

David Beckham H&M Bodywear

Vím, vzala jsem si takové blogovové volno...ale o to více budu blogovat z té opravdové dovolené, slibuji!
Minule jste u Juraje hlasovali za to, ať se ukážu taky ve spodkách od Backhama, když tvrdil, že mu je pořád nosím. Občas dost přehání, ale v tomhle teda nekecal ani trochu.

V sobotu jsme se ocitli ve společnosti několika žen, což byla perfektní příležitostí pro mě vznést vztahovou otázku, o které jsem měla podezření, že řešíme úplně všechny: Připadá vám, že s přítelem trávíte málo času i přesto, že spolu bydlíte? 
A Juraj byl kruťe převalcován nářky přítomných žen, které všechny tvrdily to samé - existovat vedle sebe nestačí! Ptám se tedy i vás. Jsme prostě jenom trochu rozmazlené a naše mozky jsou na misi věčné nespokojenosti, protože věci nejsou perfektní? Nebo máme  pravdu my a aktivně spolu trávit čas je ve vztahu veledůležité?
Těším se na vaše komentáře!



ShareThis