In bed with Martina

Oct 30, 2013


Prodloužený víkend by měl být alespoň jednou měsíčně. Nevýhodou je, že si stejně jako o běžném víkendu naplánuji seznam věcí, které chci/musím udělat ale ve skutečnosti z nich udělám při nejlepším tak půlku. Jo! Co teda ale dělám?

1. Normální válečka v posteli...pinterest,bloglovin,stalkerville to mi klidně zabere několik hodin.
2. Sjíždění seriálů (american horror story, masters of sex, homeland...) na které jsem se nestihla podívat přes týden ideálně se sklenkou dobrého alkoholu v ruce (prosecco+apperol+soda+led = apperol spritz <3 comment-3--="">
3. Pečení, pečení, pečení! Každý víkend 1 nový paleo recept!
4. Na paleo pancakes je čas vždy!

PS: Hlavní cíl je samozřejmě to, že ať už děláte cokoliv ideální je to dělat v posteli.

Hollywood forever

Oct 28, 2013

tee Vans, shirt Zara, heel H&M

Ráda chodím na hřbitovy, ne proto, že bych byla morbidní ale protože jsou prostě součástí naší kultury a je pro mě velmi fascinující jak se v ruzných zemích nebo oblastech můžou lišit. Navíc je to jedno z míst, které si obvykle zachová svoji historii mnohem déle než všechno ostatní.
Navíc na tomhle hřbitově byl nejen pohřben dlouhý seznam slavných osobností ale i hřbitov sám se objevil v několika filmech.


PS: Poslední dvě fotky jsou z LACMA za dne.


So Martina Vackova

Oct 19, 2013

H&M shirt and purse, Zara jacket, Cheap Monday jeans

Jsem z těch lidí (žen), který si může jít naprosto odhodlaně pro dlouhý kabát a v cestou ven se na poslední chvíli rozhodnout pro krátký kabátek. Ugh.
Nebo z těch, co se na letišti ukážou s prošlým pasem (a pak si musí ZNOVA přebookovat let). 2x Ugh.
Ale hlavně jsem žena, která už od základky miluje ze všeho nejvíc pánský styl a toho se držím!

PS: Doufám, že tohle pěkně podzimní počasí ještě vzdrží (abych unsila ten kabátek obivously).



Universal

Oct 15, 2013

shirt M&S, pants Zara

Tady je další série fotek z LA z jednoho dne kdy jsme stihli super turistické Universal Studios, zacvičit si s Rebeccou Voight z Valley Crossfit, burger v In and Out (v salátu místo housky, což je ten nejlepší vynález na světě), zajet na obrovské molo do Santa Monicy s restauracemi a zábavním parkem a vidět světelnou instalaci Chrise Burdena před LACMA.






Absolutely, Designblok

Oct 10, 2013

H&M suit, H&M pro Designblok tee

Designblok miluju a chodím už třetím rokem pravidelně a teď jsem nejvíc nadšená z nové lokality v Nákladovém nádraží Žižkov, kde se nachází jedno ze superstudií ale taky ze spolupráce H&M a Designbloku na těhle skvělých tričkách! Btw 6 fotka je právě instalace H&M home, které je teď k dostání Na Příkopech. No jo, jsem prostě úplně H&M/Designblok poster girl, zabte mě.

Naštěstí se může někdo z Vás vyhrát novou designovou láhev Absolutky a vouchery na drinky v baru právě v Superstudiu na Nákladovém nádraží a to se to pak vše jistě bude zdát snesitelnější :).
Takže pokud jste z Prahy a zrovna se nechystáte abstinovat, tak komentujte se svým kontaktem a já zítra vyberu náhodného výherce.



Downtown LA

Oct 5, 2013


H&M man's shirt worn as a dress

I am a huge fan of sleepwear inspired looks and wearing menswear so this one is the perfect combination of the two it is definitely on the man repelling side but who cares.
I made the hard decision of packing only one jacket but than again the weather was great (as you would expect from California) and biker jacket does go with everything.
/
Jsem velký fanoušek jak pyžamové módy, tak pánského stylu takže tahle pánská košile je vlastně jednou dokonalou kombinací obojího. Jasně, je spíš muže-odpuzující ale koho to zajímá?
Navíc jsem při balení do USA učinila to těžké rozhodnutí, vzít si jenom křiváka, ale naštěstí počasí bylo skvělé (jak jsem od Californie očekávala) a křivák se stejně hodí ke všemu.

Konečně jsem měla šanci zase vidět své staré přátele, které jsem neviděla 5 let ale bylo to tak přirozené, jako kdybychom se nikdy vídat nepřestali. 
Byly jsme v těch nejlepších barech, kdy vám barman připraví jakýkoliv drink podle seznamu vašich oblíbených ingrediencí. Večeřeli jsme to nejčerstvější sushi, se kterým se nédá vůbec nic srovnávat (a jedli ho se zavřenýma očima) a obědvali skvělé burgery v levném fastfoodu kam běloši asi moc nechodí. Byli jsme na živém natáčení talk show Conana O'Brien s Diane Kruger, koupali se v bazénu na streše v centru LA a každý den stihli jen polovinu věcí, kterou jsme si naplánovali. 
LA ve všech svých protikladech, kde jste v centru obklopení aministrativními budovami, restauracemi a drahými obchůdky a přejdete přes ulici a ocitnete se na největší kolonii bezdomovců v céle USA, která je dlouhá několik bloků.

...pokračování příště.



ShareThis