Car seat dress

Jul 29, 2013

Maison Martin Margiela with H&M Car seat dress, heels Topshop


This was the first time I wore this MMM for h&m car seat dress. I guess I was afraid that I would be cold in it in winter and when it got warmer there was no good  occasion to wear it. However it might be wrong the way I think of it. Perhaps you wear a dress like this whenever you feel like it and people just have to deal with it. Everyone loved it anyways except for him, naturally.
/

Tohle bylo úplně poprvé, co jsem měla tyhle šaty na sobě. Nosila bych je už dávno ale v zimě jsem se obávala, že mi v nich bude zima a pak se na ně nenaskytla žádná dobrá příležitost. Ale možná o tom jen špatně uvažuji, možná bych je měla nosit kdykoliv se mi zachce a vykašlat se na to, co si myslí ostatní. Navíc mi je všichni strašně chválili, všichni kromě Juraje.

Sweetheart

Jul 26, 2013

shirt, purse and heels H&M, skirt Zara

I don't wear girly outfits like these much anymore but maybe I am making a mistake. What do you guys think?
/
Poslední dobou tyhle holčičí outfity už moc nenosím, ale možná dělám chybu. Co si o tom myslíte?

High on life

Jul 22, 2013

choies.com swimsuit, American Apparel shorts

Poslední dobou přispívám určitě méně, než bych si přála ale je léto a já se málokdy dostávám domů před devátou. Pijeme na Náplavce, sportujeme a chodíme se koupat a taky pořád něco peču.V pátek jsme byli v Nota Bene na nejlepším jídle na světě, zajděte si tam.
...a to mě ještě čekají dvě dovolené.

Living Paleo

Jul 15, 2013




If you are following me on instagram you surely noticed that cooking is great part of my life. I decided to go Paleo about two months ago and give up on so many kinds of food was easier than I thought it would. I was used to eating great amounts of dairy products and I would easily drank a liter of milk a day and I thought it was fine. However I feel much better since I stopped. Other things like pastry or pasta I hadn't been eating much for years so I didn't have problem giving them up at all.
I dont want to write long article about what paleo is though, we all have google right?!
If you feel like that maybe its little too extreme just read Good Calories, Bad Calories by Gary Taubes and you will very quickly give up all your assumptions you have about what is healthy eating.
 
/
 
Pokud mě sledujete na instagramu tak jistě víte. že jídlo a vaření je velká součást mého života. Přejít na Paleo dietu (neděste se, dieta znamená způsob stravování) jsem se rozhodla asi před dvěma měsíci a vzdát se tolika věcí bylo mnohem jednudušší než jsem očekávala. Byla jsem zvyklá jíst velké množství mléčných  výrobků a klidně jsem vypila i litr mléka denně a myslela jsem si, že je to v pořádku ale od té doby, co jsem je jíst přestala, se cítím mnohem lépe. Jiné věci, jako například pečivo nebo těstoviny nejím už dlouho, takže s tím jsem neměla nejmenší problém.
Nebudu vám tady psát dlouhý článek o tom co paleo vlastně, když skvělý popis najdete například v rozhovoru tady.
A pěknou tabulku o tom proč jsou vajička se slaninou zdravá volba tady.
Pokud vám to přijde jako trochu extrém přečtěte si knihu Good Calories, Bad Calories od Garyho Taubes a myslím, že se hodně rychle vzdáte všech predpokladů, které jste měli o tom co je zdravé stravování.
Ps: recepty na mrkvové cupcakes a cuketové brownies najdete na mém pinterestu a takovou domací salsu nebo cuketové těstoviny zvládne úplně každý:)



Went too far to give up who we are

Jul 13, 2013

shirt, bag and heels H&M, shorts American Apparel

Here is another version of my obsession with pajamas. After all the bottom actually is pajama. 
Lately I spend lot of time thinking if being adult means slowly loosing my wild nature and becoming another calmer version of myself. Aren't I giving up on some things way to soon? I guess I have identity crisis:)...
/
Další variace na moji posedlost pyžamy...ostatně ten spodek vážně pyžamo je. Není outfit ve kterém bych se cítila lépe.
Poslední dobou přemýšlím, jestli být dospělá pro mě znamená postupně ukrajovat z mojí divoké osobnosti a přecházení na nějakou utlumenější verzi. Nevzdávám se některých věcí předčasně? Asi mám krizi identity:)...


Nothing ever changes

Jul 9, 2013

tshirt Asos, skort Zara, heels Topshop

Další z mých uvolněných víkendových outfitů. Pánské tričko s číslem na zádech ala Margiela byl bezpochyby správný kup.

Walk the line

Jul 4, 2013


tee Topshop, skirt Zara, heels and bag H&M

I have realized that there were not enough pencil skirts in my life. Which I should definitely do something about because there are for sure the right type of skirt for me considering I do have booty and hips to show even though Paulina claims otherwise. I kind of feel like Joan Harris from Mad Man but without the boobs. Someone should make me their sexy secretary.
/
Uvědomila jsem si nedávno, že v mém životě není dost pouzdrových sukní, což se samozřejmě chystám napravit. Jsem totiž přesvědčena, že je to pro mě naprosto perfektní typ sukně vzhledem k tomu, že na to mám pořádný zadek i boky (i přesto, že Paulina nesouhlasí). Trochu si v ní připadám jako Joan Harris z Mad Man ale bez těch obřích prsou. Někdo by měl ze mě měl udělat svoji sexy sekretářku.

Rag & Bone

Jul 1, 2013

shorts Zara, H&M men's shirt, Nike sneakers

This and even better (see my instagram) is how it looked at Hotel Zochova Chata, where I spent the weekend. The shorts are another find from sales at Zara and i think that with the tshirt and sneakers they make perfectly appropriate outfit for wellness weekend. I actually packed only two pair of shoes and both sneakers - one to exercise in and one to wear, which is so unlike me. I always pack twice as many things as necessary just because I cant decide what I want to wear and I like to have some options.
Well, if I had the choice I would stay for whole week without a doubt.
/
Tak takhle božsky a jestě lépe (viz můj instagram) to vypadalo na Zochově Chatě, kde jsem strávila víkend. Kraťasy jsou můj další úlovek ze slev v Zaře a myslím že v kombinaci s teniskami a tričkem to byl naprosto vhodný oděv na odpočinkový víkend. Vlastně jsem sebou měla jen dvoje boty - jedny tenisky na cvičení a jedny na nošení, což je u mě naprostá vzácnost, protože si obvykle balím 2x tolik věcí než potřebuju jen proto, že se neumím rozhodnout a radši si vybírám podle nálady. 
Kdybych měla na výběr, tak tam klidně strávím třeba i týden, protože mít jako jediná důležitá rozhodnutí dne, v kolik si zajdu na masáž, to je opravdu úplně jiný druh starostí.
PS: poslední fotka je moje zátiší s cestovatelskými pomůckami - kartáček je z urbaluxu a hrozně se mi líbí jak působí pánsky.


ShareThis