Joining the military

Jun 28, 2013

jeans Cheap Monday, shirt Zara, heels Topshop

Košile je můj úlovek ze slev a jsem z ní vážně nadšená. 
Právě jsem v autobuse směr Bratislava, kam se mířím setkat s Jul, zacvičit si v kettlebell gymu a pak pokračuji už s mámou dál, na wellness weekend. Sledujte můj instagram, jistě budu přispívat jak šílená:).

PS: Podle počtu komentářů u posledních dvou příspěvků odhaduji, že buďˇ vás už můj blog vážně nebaví nebo nastala doba blogového temna. Jestli to není čas zabalit?:)

Keep it motion

Jun 23, 2013

all H&M except for shoes

I guess these pants are just one of those garments which look more impressive in motion. I really hope the good weather will last because these pants are perfect to wear during warm days.
/
Tyhle kalhoty jsou jeden z těch kousků, které vypadají mnohem působivěji v pohybu. Doufám, že dobré počasí jestě vydrží, protože tyhle kalhoty jsou na teplé dni perfektní.



Heat wave

Jun 20, 2013

H&M pajama top, American Apparel pajama bottom, sandals Colors of California (urbanlux.cz)

Já vám povím, co nosím v těhle vedrech - pyžama. Nic lepšího asi není (ani šaty). Včera jsme se byli poprvé tento rok koupat a já doufám, že je před námi ještě hodně těhlě horkých dní, mě si totiž po té neskutečné zimě ani nenapadne stěžovat.

Jinak se omlouvám za menší výpadek, trpěla jsem nedostatkem inspirace a chmurnou náladou ale snad už to bude všechno zase lepší. Léto je přece před námi.

Rainy days

Jun 9, 2013

H&M long coat, Cheap Monday jeans, Nike ID Airmax

Sneakers and long coat is certainly the perfect outfit for rainy weekends but lets hope those are behind us.
/
Tenisky a dlouhý kabát jsou perfektní dvojka pro deštivé víkendy, ale ja samozřejmě doufám, že ty už jsou za námi.




Le Petit getting bigger

Jun 5, 2013


Naše holky z Le Petit Brunch uspořádaly jednu krásnou májovou sobotu první český Restaurant Day a my jsme je nemohli  příjít nepodpořit neřízeným obžerstvím, ehm ochutnáváním. Kdo je z Prahy a ještě nebyl tak ehm styďte se, protože tak výborné jídlo jako grilovaný flank stake s guacamole nebo rebarborovo-mrkvový dosrt plněný mascarpone fakt nenajdete a mě nejvíc baví, že mě pokaždé překvapí něčím novým. Dozvídat se o dalších místech konání se můžete přes jejich facebookovou stránku tady.
A jestli nejste z Prahy určitě se stojí zastavit pokud si zorvna plánujete udělat výlet.

H&M Autumn 2013

Jun 3, 2013

Zara shirt and skirt, Nike ID Airmax, clutch H&M

You can expect lot of sexy autumn clothes from H&M this autumn.
For obvious reasons I am hoping I will be able to get my hands on this coat and of coarse I am drooling over these boots hoping that maybe they will look good on me but most of all the clothes from the collection are not any less exciting so yes, H&M managed once again put together very cool collection.
On other note once again unlike the rest of the female guests I was wearing sneakers and embracing it with this rather simple outfit.

/

V podání H&M můžete letos očekávat opravdu hodně sexy podzim.
Já samozřejmě z očividných důvodu doufám, že se mi podaří zmocnit tohoto kabátu a taky zaslouženě slintám nad těmito kozačkami, u kterých si moc přeju, aby mi slušely. Ale i zbytek kolekce není o nic méně působivý, takže nezbývá než přiznat, že se H&M zase podařila naprosto skvělá kolekce.

Jinak jsem samozřejmě zase na rozdíl od zbytku dámského osazenstva měla tenisky a ještě jsem to podtrhla jinak jednoduchým outfitem.

ShareThis