Wake me up when Spring comes

Mar 27, 2013

H&M women's pajama top, bag and heels; Nike man's jacket, Levi's jeans

1. We can't brake up because I would lose his half of wardrobe.
2. I wear pajama tops instead of shirts.
3. I wear sandals with socks and I love it.
4. I yell at the wind.

PS: Somebody asked me if my bangs were always so perfect. Picture n. 4 is your answer.

/

1. Nesmíme se s Jurajem rozejít, protože bych přišla o jeho půlku šatníku.
2. Nosím pyžama místo košil.
3. Nosím ponožky do otevřených bot a líbí se mi to.
4. Řvu na vítr.

PS: Někdo mi tu psal, že jestli mám stále tak dokonalou ofinu. Tak leda ve snu (viz. 4 fotka)



If I were a boy

Mar 24, 2013

shirt Marks&Spencer, Topshop heels and sweater, jeans mens Levi's

Well, I don't know if I would be more understanding to women if I was a man but at least Beyoncé knows.
/
Nejsem si jistá, že bych byla chápavější k potřebám žen kdybych byla muž ale alspoň Beyoncé má jasno.

Consciously timeless

Mar 23, 2013


April 4th is H&M coming with new eco friendly collection Conscious Exclusive. They did one last year when they added to the regular Conscious collection a line of party wear which was quite amazing but this year they upped their game! Elegant white suit fulfills the idea of a perfect outfit for me on a several levels - first of all it is timeless (therefore perfect investment), the pieces can be worn separately (therefore perfect investment), i love pant suits, it is white and has the added value of being made from organic cotton. I mean I am drooling on my keyboard and I am worried I will ruin my laptop.
There is also beautiful long dress with open back (and for great price) or light grey princess dress.
See for yourself here.
/
H&M přichází 4. dubna (u nás k dostání pouze v Praze, Na Příkopech) s novou kolekcí šetrnou k životnímu prostředí Conscious Exclusive. Už minulý rok přidalo k běžné H&M Conscious kolekci ještě party edici, která byla opravdu nádherná ale tenhle rok si myslím, že ji ještě o něco překonali. Elegantní dámský bílý oblek pro mě naplňuje představy o perfektním outfitu hned v několika rovinách - jednak je to naprosto nadčasová záležitost (tudíž skvělá investice), kousky se dají perfektně kombinovat i zvlášť (tudíž skvělá investice), miluju kalhotové kostýmky, je bílý a navíc má tu přidanou hodnotu, že je vyrobený s biobavlny. Slintám si tady nad ním na klávesnici a bojím se, že si zkratuju počítač.
Jinak má kolekce taky krásné dlouhé šaty s otevřenými zády jak na červený koberec (a ještě za dobrou cenu), světle šedé šaty jako pro princeznu nebo třeba snové bílé krajkové. 
O pánské se ani nezmiňuji!
Podívejte se sami, třeba tady.


The Weekender

Mar 17, 2013

H&M sweater and sunglasses, Cheap Monday jeans, Nike sneakers

Sorry for your inconvenience the spring is under construction.
/
Omlouváme se za dočasná omezení jaro je ve výstavbě.

The importance of being square

Mar 13, 2013

Topshop sweater, Zara skirt, zoot.cz watches, Coach bag, H&M heels, sunglasses Ebay

Well this was what the weather looked like last sunday and now I am looking out the window and everything is covered in snow again. Oh well, I sure hope that it is just winter in its last post mortal twitch.
I thought that I will loose this black&white obsession with first sings of spring but I am still loving it and actually I would say that 90% of latest additions to my wardrobe are either black or white or both.
Try to get used to it before I decide otherwise.
/
Dívám se ven z okna a nemůžu uvěřit tomu, že o víkendu bylo takhle hezky. Dokonce jsem sebou měla i bundu ale sundala jsem si ji, protože mi v ní bylo teplo. No nic doufám, že tohle je zima v poslední posmrtné křeči.
Myslela jsem, že mě s jarem tahle černo-bíla obsese přejde ale zatím mě to pořád baví a vlastně 90% nových věcí v mém šatníku jsou černé nebo bíle popřípadě jejich kombinace viz svetr. Zvykejte si, do odvolání.

Bobbi's Secret to perfect skin

Mar 10, 2013


Kosmetiku Bobbi brown jsem objevila asi před rokem v USA na své úmorné cestě za tím správným make-upem pro mě a konečně jsem našla značku, která má perfektní výběr odstínů a jejíž produkty jsou i pěstící a pečující.
Rozhodla jsem se proto vyzkoušet lekci líčení BB, něco nového se naučit a zcela nevyhnutelně i rozšířit škálu produktů, které používám. Zašla jsem tedy na Nový Smíchov, kde otevřeli svůj první vlastní obchod v ČR, na lekci Tajemství dokonalé pleti.
Lekce jsou zadarmo, trvají asi 20 min a nákup produktů není podmínkou. Vizážistky vás odlíčí, přiraví pleť krémem, pomůžou vám vybrat správný odstín makeupu (testuje se nejlepší ze tří odstínů na tváři a čele a já jsem se například dozvěděla, že jsem používala příliš světlý) a kompletně vás zase namalují. Během celé lekce navíc máte v ruce zrcátko, abyste mohly sledovat, jak vizážistka postupuje (a taky se můžete zvědavě celou dobu vyptávat na věci, které vás zajímají, jako já). Nakonec vám předají face chart se seznamem všech použitých produktů a ty, které se vám líbily si můžete zakoupit.
Fotky výše jsou postup, který jsem se při lekci naučila.
1. Aplikuji korektor pod oči Bobbi Brown Corrector, který neutralizuje tmavé kruhy pod očima (pro mě nepřítel č.1) včetně oblasti koutků oka.
2. přes korektor jemně vklepu do očního okolí Bobbi Brown Creamy Concealer, který sjednotí korektor s makeupem
3. směrem od středu obličeje aplikuji makeup v mém případě Bobbi Brown Extra Repair Foundation SPF 25 (extra zvláčňující:)
4. podle potřeby přepudruji s Bobbi Brown Sheer Finish Loose Powder - bradu a lesklé čelo
5. tváře (a místa, kde na obličej dopadá slunce) orámuji bronzerem - ne, není to sprosté slovo! 
přidám tvářenku a řasenku a to je můj kompletní denní make-upu.

PS: Miluju, že mají korektory a makeupy sjednocenou paletu odstínů! Stačí vybrat jeden a máte správně všechny.
PPS: Na fotkách jsem upravovala jen jas a černou jinak žádný photoshop!

Off duty

Mar 7, 2013

H&M men's jacket, H&M shirt and necklace, levi's jeans, Nike sneakers

I don't take these sneakers off much these days. They are almost ungodly comfortable and light so I lack the motivation to wear different shoes. On the other hand I am really looking forward to the weather getting warm enough for me to wear heels again (and skirts and shorts and everything else).
 Good night and sweet dreams.
/
Tyhle tenisky teď moc nesundávám. Jsou až hříšně pohodlné a lehké takže nemám vůbec motivaci nosit jiné boty (a taky jsem pořád unavená - jako vždy). Na druhou stranu se těším až se pořádně oteplí a já zase budu nosit podpatky, které jsem si celou zimu odříkala (a kraťasy a sukně a vůbec).
Dobrou noc a sladké sny.

Not as perfect

Mar 3, 2013

H&M pants and jacket and clutch, vintage fur

Last photos from Milan.
I wish things were half as good as they seem and that would be perfect.
/
Poslední fotky z Milana.
Přeju si aby věci byly alepsoň z poloviny tak dobré jak vypadají a pak by byly perfektní.

ShareThis