Damn you

Jan 29, 2013

coat and jeans Cheap Monday, bag Coach, shoes Zara, scarf C&A

Sure pictures with snow covered Prague as a background are nice but I am more than happy seeing that fucker is finally melting. The sneakers and skirts time is coming but I am not holding my breath yet...just in case.
/
Jasně, že fotky na sněhu vypadají pěkně ale jsem ráda, že už ten parchant konečně taje. Čas tenisek a sukní přichází ale zatím se na to snažím příliš neupínat...pro jistotu.

Insta January

Jan 28, 2013


instagram randomness



Jesus walks

Jan 23, 2013

 sweater and bag H&M, shoes Destroy, coat afakeartist's

Byli jsme na obědě v Můj šálek kávy (a mají tam nejlepší kávu, jak jinak).
Poslední dobou už vůbec nesleduju českou politickou scénou, protože mě to nekonečně štve, a tak sleduju radši tu americkou, která mě přímo neovlivňuje. Kdysi mě vážně vytáčela právě americká politika a to jak se její představitelé často ohánějí vírou ale postupem času jsem se tím nějak smířila, protože víra je součástí každého aspektu americké kultury. My češi tomu nerozumíme ale američani opravdu mají mnohem častěji sklony být přívětiví k cizím lidem. Každá mince má dvě strany.
PS: Zima mě už vážně nebaví. A moje kabáty už mi taky nestačí, tak si pujčuju Jurovi.
/
It is funny how I prefer to follow American political scene rather than the czech one not because I think American is better but simply because it angers me less since it doesn't affect me directly although it annoys me great deal how American politicians use faith as a tool to gain votes.
However I am more in peace with it now because I realized that it is not just politics but every aspect of American culture that faith is part of. We czechs don't understand but americans truly are more prone to random acts of kindness. There are two sides to every coin.

What girl needs in 2013

Jan 21, 2013


Tohle je takový můj nákupní seznam pro 2013.
1. Dlouhá sukně (American Apparel) - měla jsem bílou z H&M Conscious kolekce ale zničila jsem si ji a teď za ní hledám náhradu(/y). Na léto je to nejlepší věc.
2. Matchy-matchy(H&M, Topshop) - stejný vrch a spodek, ať už v jedné barvě, nebo v jednom printu, je jeden z mých nejoblíbenějších trendů už druhou sezónu. Tak doufám, že se mi konečně tento rok podaří sehnat i tu druhou variantu.
3. Basics (svetr a tričko COS, boty Dr. Martens a bílé Levisky) - kvalitní základ šatníku potřebuju jako sůl. Hlavně ať mi vydrží déle než jednu sezonu.
4. Dlouhý světlý kabát (COS) - extrémně nepraktická věc ale já po jednom bláznivě toužím

...jo a dalších x desítek věcí jak jinak. Hlavně priority.


Engineered for destruction

Jan 17, 2013

shirt Zara, sweater H&M, skirt Topshop, bag Coach

This is what I wore yesterday for Converse spring summer collection presentation. Kind of japanese school girl style right?
This collection is all about Converse being the only shoe which are made to get dirty and I think it is spot on. Who can keep them clean right?
/
Tohle jsem měla včera na sobě na prezentaci jarní kolekce Converse, tak trochu japonská školačka ne?
Prezentace byla v The Chemistry Gallery a celá byla pojata jako instalace. Navíc letošní kolekce nese v duchu hesla, že Conversky jsou jediné boty, které se můžou nosit špinavé.

No BS

Jan 13, 2013

jacket H&M, shirt American Apparel, jeans Cheap Monday, bag Coach, sneakers Nike

It is not all skirts and heels for me. Sometimes it is more like shirts, sweatshirts, jeans a sneakers. Which is good too, right?
/
Tak ne, že bych stále nosila jen sukně a podpatky. Někdy je to spíš košile, mikiny, džíny a tenisky. Což je taky dobrý, ne?

Gone with the wind

Jan 10, 2013

 sweater H&M, jeans Levi's, shoes Zara

These photos were taken couple of days after new year's when I was still in Slovakia. It was very pleasant lazy time but I am glad to be back with few extra pounds included.
My after new year's resolution was to finally do something with my flat and I have started right away. You can see the progress on my instagram and I will surely post the results here once I am finished but that will be a while.
/
Tyhle fotky jsou ještě ze Slovenska. Bylo to příjemné ale jsem ráda, že už jsem zpátky, a pořádně vykrmená, doma v Praze.
Moje ponovoroční předsevzetí bylo, že konečně pohnu z rekonstrukcí a redekorací bytu a taky jsem se do toho vrhla. Moje jednotlivé kroky můžete sledovat na instagramu. Pochlubím se až to bude všechno hotové, ale nemyslete, že to bude hned. Musím si to rovnoměrně rozplánovat.


Material side

Jan 7, 2013


These are some of my material possessions which are making me happy lately.
/
Tady máte pár mých materialních radostí za poslední dobu.

1. Inglot - O2M Nail Enamel
2. Chanel - Coco Noir
3. iPad mini -  Yes I hate apple because it doesn't have retina display, faster chip and better camera because they are saving it for the update but it fits in my purse perfectly and I already have everything else apple so my devices are all synced at all times. 
/ Ano, nenávidím Apple za to, že nemá retinu, rychlejší čip a lepší foťák, protože si to nechávají na příští verzi ale krásně se mi vejde do kabelky a hlavně už mám všechny ostatní přístroje Apple, takže je mám stalé všechny nádherně synchronizované.
4. Bamboo Volume Shampoo and Conditioner - all natural and makes my hair all smooth and shiny 
/ Z přírodních ingrediencí a navíc mám z něj neuvěřitelně lesklé načechrané vlásky.
5. Nike shorts - these have another soft pair inside them and its awesome
/ tyhle kraťasy mají uvnitř další super jemné kraťasy a celé jsou skvělé

NYE

Jan 5, 2013


This is what my New Year's Eve looked like. Nothing glamorous just good people&food&music. There is nothing more to ask for.
/
Takhle vypadal můj Silvestr. Nic nóbl, jen super lidi, dobré jídlo, skvělá hudba a dostatek alkoholu. Co víc si přát.
Jo a samořejmě naprosto nevyhnutelné focení se s Baboc a Veckem na instagram tady.

photos Daniel Szöllösi (největším protože je nejlepší)

That was it, right?

Jan 2, 2013

Zara shirt, Levi's pants, H&M coat, Coach bag, Nike sneakers

Polkadot pajama like blouse is obviously clear winner in my eyes and I have sweater tied around my waist like Kanye because I was trying to keep my lower back warm but it doesn't look half bad as I found out.
Anyways our flat was robbed just before New Year's but I am trying to stay positive and tell myself that it was like one last thing in that not exactly successful year of 2012 and there are much better times ahead in 2013...please?!
/
Puntikovaná pyžamokošile je pro mě jasná výhra, od jara ji nesundám, a svetr kolem pasu jak Kanye mám proto, aby mi netáhlo na ledviny ale nevypadá to takhle navrstvené vůbec špatně. 
Jinak ještě před Silvestrem nás vykradli ale snažím se to brát pozitivně a říkám si, že snad to byla taková tečka za ne moc povedeným 2012 a už to bude jen lepší...prosím?!

So 2012


Konečně jsem si nechala vyfolat film, který už mám už od Halloweena ale dofotit se mi ho podařilo až na Silvestra. Takže tady máte výběr fotek ještě z minulého roku.

1. Já a Pau na oslavě narozenin Jul
2. Halloweenska SingStar party
3. Narozeniny Jul - Pau smutně ukazuje svoje "bomby" a ja se chlubím tím, jak jsem plochá. Můžeme si je vyměnit prosím? :)
4. Juro a jeho slavný "iggy pop" převlek (Halloween SingStar party)
5. Jul a její dort (nejlepší jaký jsem měla v roce 2012 s čokoládou a mascarpone)
6. jediná fotka která vyšla z oslavy narozenin mých kamarádů v Karviné
7. momentka ze silvestra Baboc & Vecko
8. Ka
9. 1.1 2013 nčkdy krátce po půlnoci omylem vyfocená asi 8x

ShareThis