ADR for H&M

Sep 27, 2012

i was wearing H&M dress and Zara heels / měla jsem na sobě šaty H&M a boty Zara

I am convinced that there couldn't be a better time for this collection when massive jewelry is celebrating its comeback. I love it and just like Anna says fashion is excess and I am starting to enjoy the blink blink sound jewelry makes.
The collection will be available from october 4th. 
/
Vážně si myslím, že tahle kolekce přichází přesně v pravou chvíli, kdy masivní šperky slaví velký návrat. A mě to baví, ostatně jak říká, Anna móda je o přehánění a ten cinkavý zvuk, který šperky vydávají mi taky začíná připadat příjemný.
Kolekce bude v prodeji od 4. října a vidět ji můžete tady. Já už svoje favority mám, co vy?
PS: Nechápu, proč můj zadek v těch šatech vypadá tak malý, přijde mi že normálně je větší.

Love in the time of prohibition

Sep 24, 2012

jacket, shirt, clutch and necklaces H&M; skirt Mango

It is kind of like love in the time of cholera only less romantic and more sober. Just kidding, we still have wine. However it still surprises me to see names of liquor brands blackened out on menus in bars and restaurants. (if you don't know whats going on read here). Oh well it will be over soon...we hope.
/
Je to skoro jako láska za časů cholery akorát méně romantická a více střízlivá. Kecám, stále přece máme víno. Je ale zvláštní, že mě stále pokaždé zaskočí začerněná nabídka tvrdého alkoholu v restauračních menu. No to je fuk, jiště už to brzy skončí...alespoň doufáme.

Dreft Fashion Week - VSUP ateliér Josefa Taptucha

Sep 22, 2012


Tohle byla jedinná přehlídka, kterou jsem za celý Dreft Fashion Week stihla (respektive on stále ještě pokračuje, ale já už sem doma v Karviné). Ani to nebyl jeden z hlavních taháků DFW, jistě nedoceněně, protože tvorba studentů pod vedením Josefa Ťapťucha je kvalitní a viděla jsem spoustu kousků, které bych sama ráda vlastnila. Ostatně moje nejoblíbenější můžete vidět na fotkách výše. Co na ně říkáte vy?

Shining

Sep 20, 2012

 dress Sheinside; heels Sarenza.eu; bag H&M, sexy male accessory made in Nitra, Slovakia 

White dresses are like crack to me. I am not sure what I find so terribly appealing about them but I feel like I could have like 50 and it would perfectly fine. There must be something rooted deeply in my psyche which makes me crazy about white. Freud would know.
Anyways I have been sick in a past week so that explains the lack of posts. I have added yet another unexplainable disease I have suffered to my list. I must be from outer space since no one ever knows what is wrong with me.
/
Bílé šaty jsou pro mě něco jako crack. Nejsem si jistá, co přesně mě na nich tak silně přitahuje ale přijde mi, že bych jich klidně mohla mít tak 50 a bylo by to naprosto v pořádku. Myslím, že musí být něco hluboce zakořené v mém podvědomí, kvůli čemu jsem posedlá bílou. Freud by to byl jistě schopen identifikovat.
Jinak jsem poslední týden byla nemocná, tak to vysvětluje ten nedostatek příspěvků. Začínám se utvrzovat v tom,  že jsem z vesmíru, protože nikdo nikdy nedokáže jasně určit, co je se mnou špatně.

Awesome pants guide pt 3 - Chatty

Sep 14, 2012

H&M pants, blazer and heels, thrifted shirt, Asos clutch / kalhoty, sako a boty H&M, košile ze sekáče, psaníčko Asos

This time I choose white denim pants (and I really surprised myself with the choice since I was never really a fan of light pants) and paired them with my thrifted oversized shirt. I wore this for Chatty store opening which I would love to recommend to you if you are looking for original pieces made from quality materials from czech designers. Some of them really reminded me of Acne which is exactly that kind of clean esthetic that I adore so much.
/
Tentokrát jsem si vybrala světlé kalhoty (čímž jsem překvapila samu sebe, protože jsem nikdy nebyla fanouškem světlých džínů) a vzala si k nim svoji velkou bílou košili ze sekáče. Oblékla jsem se takhle k příležitosti otevření obchodu Chatty, který bych vám chtěla doporučit, pokud hledáte českou autorskou tvorbu z kvalitních materiálů. Stylem mi vážně některé kousky připomínali Acne, což je přesně ta geometrická čistota, která prostě nestárne.

Night ride

Sep 11, 2012

  Sheinside dress, H&M dress, jacket his, Zara shoes / šaty Sheinside, kabelka H&M, bunda Jurova, boty Zara

Yes, I rediscovered this bag and now I wear it all the time and also we argue over this jacket so this is the time for you to step up and say who looks better in it. 
/
Jo, jo znovu jsem objevila tuhle kabelku a teď ji nosím pořád a hadáme se o tuhle boží bundu ale tohle je příležitost pro vás se vyjádřit k tomu, komu sluší víc.



Awesome pants guide pt 2 - Home Depot

Sep 9, 2012

shirt Zara, everything else H&M / košile Zara, vše ostatní H&M

Same day and same shirt as in previous post I just changed it up a bit from the waist down. I mean boyfriend jeans are definitely more appropriate attire for home depot. Thank you, fashion world for coming up with something which is comfortable (and man repelling, of coarse) to wear every once in a while. 
Kudos to home improvement and guys in home depot.    
/
Stejný den a stejná košile jako v minulém příspěvku jen odpasu dolů jsem to trochu obměnila. Do Hornbachu se boyfriend jeans určitě hodí mnohem víc. Děkuji modnímu světu za to, že občas přijde s něčím co je i pohodlné nosit (a odpuzuje muže, samozřejmě). 
Sláva klukům z Hornbachu a zvelebování domacnosti.

Awesome pants guide pt 1 - Interview

Sep 8, 2012

pants and clutch H&M, shirt Zara, shoes sarenza.eu
/
kalhoty a psaníčko H&M, košile Zara, boty sarenza.eu

This is what I wore for my job interview today. The company the interview was for is very young so I wanted to look elegant but not too formal.
Anyways since the pants season is coming I would like to do a short series of posts focused on different styles of pants and how they can change outfit. All you need is white shirt few really cool pants and voilà you have completely different style outfit.
/
Takhle jsem byla dnes ráno na pohovoru. Jednalo se o velmi mladou společnost, a tak jsem se chtěla obléct elegantně ale ne příliš formálně.
Jinak bych tím chtěla začít takovou menší sérii o kalhotách, když už nám na ně začala sezona. Jedna bílá košile ale s různými typy kalhot dokažou změnit celý styl outfitu.

Vaudeville

Sep 3, 2012

shoes Topshop, everything else H&M

Forgive me for neglecting it here lately but first there was no one around to take my photos and then early morning on thursday i left with Tereza and Bruno Ferrari to be kind of there substitute dancer at their concerts in Bratislava and Brno. From there I went straight to Usti nad Orlici to a crossfit competition (only as a moral support of course) and I came back yesterday evening.
Well I am sure from now on my activity here will be more frequent and of course if i find and good photos from those two gigs I did I will post them.

/
Omlouvám se za menší výpadek, ale nejdřív mě neměl kdo fotit a pak jsem ve čtvrtek ráno odjela s Terezou a Bruno Ferrari jim dělat křoví na koncertech v Bratislavě a Brně. Z Brna jsem pak pokračovala (jako morální podpora) na crossfitovou soutěž do Ustí nad Orlicí a vrátila jsem se včera pozdě večer. Tak už to teď bude zase lepší a budu přispívat jako blázen a kdybych náhodou našla pekně fotky z koncertů určitě je sem přidám.
PS: Tenhle svetr tady asi s ochlazujiícím se počasím budete vídat častěji, je totiž příjemně teplý ...a ta barva!

ShareThis