Sky High

May 29, 2012

H&M shirt, shoes and clutch; vintage pants (Origami)
/
košile, boty a psaníčko H&M; kalhoty vintage (Origami)


I feel like I am high lately. My life is happening without me being present and days are just flying by. I wear fabulous outfits drink lot of red wine and my muscles are constantly sore.
/
Poslední dobou si připadám jako bych byla v kuse na drogách. Můj život se odehrává ale ja nejsem zcela přítomná a dny ubíhají strašně rychle. Nosím skvělé outfity, piju spoustu červeného vína a mám neustále namožené svaly.


polaroid by Theresa

More from Italy

May 25, 2012

Zara shirt, H&M shorts and clutch, Bershka jacket
/
košile Zara, kraťasy a psaníčko H&M, bunda Bershka

Did I also mention it was raining in Milan?
Also I would like to say that is funny how I hate taking photographs while on vacation. It is probably because I feel like that if I do I will become a mindless tourist so I always end up taking ridiculously small number of photographs. So as odd as it may seen I have posted all of the photos I took except for one.
/
Zmiňovala jsem už, že v Miláně pršelo?
Taky bych chtěla poznamenat, že je až směšné, jak moc nesnaším focení na dovolených. Přijde mi totiž, že kdybych to dělala zařadím se mezi bezduché turisty a tak vždzcky skončím se směšně malým počtem fotek. Vím, že je to dost divné ale dala jsem sem vlastně všechny fotky z Milána, které mám, až na jednu.

Postcard from Italy

May 23, 2012

Zara shirt, H&M skirt and clutch, Mel shoes
/
košile Zara, sukně a psaníčko H&M, boty Mel

To be honest with you Milan was not what I expected. It was good but not enough. Then again if my day ends with drinking prosecco and having fresh sea food I can't really complain.
/
Abych byla upřímná, Miláno nebylo tak okouzující, jak jsem očekávala. Bylo fajn, ale ne úžasné. Na druhou stranu, když můj den končí pitím prosecca a večeřením čerstvých mořských plodů, fakt si nemůžu stěžovat.

say what you want

May 19, 2012

H&M shorts,shirt and clutch, Zara jacket

Me and my pajama style. Say what you want but I love it. Im Milan right now so have a good day I gotta run.
Já a moje pyžamové outfity. Říkejte si co chcete ale já je miluji. Pravě jsem v Miláně takže hezký den, já musím bežet.

What's inside?

May 15, 2012


There was whole bunch of requests for revealing the content of my purse...so here it finally is.
Let me explain few of the items:
first of all I always have a magazine or newspaper on me so I have something to do while using prague's public transportation and if I don't I buy another. Which leads to me having lots of half read magazines lying all around my house (and no I don't buy fashion magazines because the articles suck and I buy magazines for reading not for pretty pictures even though I must say the colorful covers are pretty tempting).
50SPF sunblock because I am pale and I like to keep it that way
Chanel - Allure
bandaids for blisters
and of coarse bobbi brown corrector and creamy concealer kit
/
Dostala jsem hodně žádostí na odtajnění obsahu své kabelky...takže tady to konečně máte.
Nechte mě vysvětlit pár následujích položek:
tak za prvé mám sebou vždy nějaký časopis nebo noviny abych se měla čím zabavit v pražské hromadné dopravě. Pokud u sebe žádný magazín zrovna nemám, koupím si ho, což pak vede k tomu, že se mi doma válejí spousty na půl rozečtených magazínů (a ne nekupuji si modní časopisy, protože články v nich nestojí za nic a mě zajímá víc četba než pěkné obrázky. Na druhou stranu musím přiznat, že jejich barevné obálky jsou velmi lákavé)
krém proti opalování s SPF50 protože jsem bíla a chci si to urdžet
Chanel - Allure
náplasti na puchýře
a samozřejmě korektor a creamy concealer kit od bobbi brown

Wild side

May 12, 2012

all H&M, heels Zara

I want to waste my days away drinking wine in parks.

Mel

May 11, 2012


I am sure most of you know the sweet smelling eco-friendly Melissa shoes. Well the good news is that now there is their other brand called Mel available in Prague (Destroy Store, Na Prikope 31) which is just as fun but more affordable. I could not resist and got this pair. They are really comfortable and the heel is only like 5cm so to me they are pretty much flat.
/
Jsem si jistá že sladce vonící eco boty Melissa znáte. Dobrá zpráva ale je, že teď je u nás (Destroy, Na Příkopě 31) k dostání i jejich druhá značka Mel, která je stejně skvělá ale vyjde levněji. Nemohla jsem odolat a hned jsem si koupila tenhle pár. Jsou fakt pohodlné a podpatek má sotva 5cm což pro mě znamená, že jsou v podstatě rovné.

Why so serious?

May 7, 2012

H&M skirt, jacket and clutch; America Apparel

Yeah I don't know why i look so serious.
/
Fakt netuším proč se tvářím tak vážně.

fotky: Tereza

Origami Opening

May 2, 2012

shoes and shirt Zara, pants H&M, clutch Asos
/
boty a košile Zara, kalhoty H&M, psaníčko Asos 

I worn this outfit last week for an opening of Origami vintage store. I wish Eva all the best with her newly opened business and you guys make sure you stop by because they have really amazing selection of clothing. I already made my first purchase there last week. 
/
Tohle jsem měla na sobě minulý týden na otvíračce Origami. Přeju Evě hodně uspěchů s novým obchodem a vy se tam určitě zastavte, protože mají opravdu skvělý výběr oblečení. Já už si u nich poprvé nakoupila minulý týden.

ShareThis