Kido

Feb 29, 2012

Last week Tereza and I decided to try new bistro Kidó. They serve home-made meals  made from only localy sourced ingrediences. We had goat cheese quiche, stuffed pirog and cheesecake and it was trully amazing. So if you are like us constantly looking for new great places to go to here is a tip.
...and of course my new fish-eye lense finally came in handy.
PS: next post will be all fashion again, I promise 
/
Minulý týden jsme se rozhodly s Terezou vyzkoušet nové bistro Kidó s domácími jídly jen z čerstvých lokálních surovin. Daly jsme si každá slaný koláč z kozího sýra, plněný piroh a cheesecake a bylo to opravdu naprosto báječné. Takže pokud jako my stále dychtíte po nových místech, tady máte tip. 
...a taky se mi konečně hodil můj širokoúhlý objektiv.
PS: příště už zase o módě, slibuji 

photos by: Tereza

Denim

Feb 25, 2012


H&M WaterAid skirt, H&M silver clutch, American Apparel denim shirt, Zara coat and Topshop heels

Yesterday I went to the H&M showroom to preview their denim collection so of course I went with blue outfit. There is certainly lot to choose from so lets go denim!
/
Včera jsem byla v showroomu H&M na prezentaci jejich džínové kolekce, takže jsem samozřejmě zvolila modrou. Mají opravdu hodně druhů tak si přijdťe vybrat.

photo: Terezia and me

Im hooked

Feb 22, 2012

image source parkandcube.com

...on Pinterest which is by far the best way to organize awesome and inspiring photos (like the one above) you like without ever having to save them on your computer again. Kudos to their team for creating such an useful platform!
You can follow my pinterest here and if you don't have an account feel free to request an invitation from me. I also started using Instagram which is now linked to my facebook fan page  so they are more updates then ever for those hungering for new updates!
Im doing two photo shoots on analog tomorrow so new post coming up soon until then enjoy all the other social platforms I am using.
PS: also check out  parkandcube.com it is my new blog love
/
Stala jsem se závislá na Pinterestu, je to naprosto nejlepší způsob jak si zorganizovat fotky které vás baví (jako třeba tuhle) bez toho, aniž byste je kdy museli ukládat na počítači. Takže sláva jejich týmu, že vymysleli takovou skvělou stránku.
Muj pinterest můžete sledovat tady a pokud nemáte na pinterestu účet klidně mě můžete požádat o invite přes email. Taky jsem začala používat Instagram, který jsem propojila se svojí fan page na facebooku, takže teď na něm mám víc příspěvků než kdykoliv předtím pro ty, co stále touží po nových příspěvcích.
Zítra mám taky konečně naplánované focení na analog, takže brzy přidám i nový příspěvek sem.
PS: mrkněte taky na parkandcube.com je to moje nová blogová láska


Icone

Feb 16, 2012

I am wearing all H&M

Today I went to Icone Store on Vezenska 6 to check out their picks for spring. There was lot of grays and browns which I am ready to be done with as soon as the winter is over but they had some awesome leather jackets and of coarse I liked this beautiful chunky cardigan. Check it out if you feel spendy.
/
Dneska jsem se byla podívat v novém butiku Icone na Vezenske 6 na jejich výběr kolekce na jaro. Vesměs převažovaly hnědé a šedé barvy, na které se těším, až s nima konečně po zimě skoncuju ale objevila jsem pár skvělých křiváků a hlavně se mi líbil tenhle hrubý cardigan. Běžte se tam mrknout, pokud máte zrovna náladu utrácet.

Smoke

Feb 12, 2012

shirt American Apparel, jeans and hat Cheap Monday, necklace H&M

I would like to say that American Spirits are the best cigarettes of all. All natural tobacco naturally tastes very different. I hope their PR is reading this right now and I will become the fist blogger to be sponsored by a tobacco company.
....yeah yeah it is bad for me i know.
/
Musím říct, že American Spirit jsou nejlepší cigarty na světě. Opravdový tabák bez chemických přísad opravdu chutná jinak. Doufám, že si tohle přečte jejich PR oddělení a já se stanu první bloggerkou na světě sponzorovanou tabákovou společností.
...jo, jo není to zdravé, já vím.

Bare necessities 8

Feb 4, 2012


1. American Apparel Nail Polish - the best neon nail polish I have seen so far
2. MAC Mineralize blush (shade: Subtle Breeze) - I have tried both regular and mineral blush and I am definitely in favor of the mineral one. It has a lot stronger pigment and it is very easy to apply.
3. Bobbi Brown Natural Finish Long Lasting Foundation (shade: Porcelain) - I finally found shade I am happy with but unfortunately I was suggested kind which is not for my skin type so I am not perfectly satisfied with the texture. Next time then!
/
1. American Apparel lak na nehty - nejlepší odstín neonově žluté na jaký jsem zatím narazila!
2. MAC Mineralize blush (odstín: Subtle Breeze) - Vyzkoušela jsem od MACu oba typy tvářenky - minerální i klasický a musím říct, že minerální mi vyhovuje lépe. Má výrazněji silnější pigment a dobře se nanáší.
3. Bobbi Brown Natural Finish Long Lasting Foundation (odstín: Porcelain) - Konečně jsem našla odstín, se kterým jsem spokojená. Bohužel mi ale doporučili typ, který úplně nevyhovuje mému typu pleti. Tak příště snad už budu stoprocentně spokojená.

Gearing up for summer

Feb 3, 2012

 Here are my favorite pieces from the H&M summer 2012 collection.
From left: 
1. golden jacket - is it just me or is this jacket looks like the one Ryan Gosling worn (and got all bloody over and over again) in drive?
2. hotpants - for hot summer
3. pencil skirt - well simply because i love them and this one is gorgeous
4. and 5. to pair with something elegant
6. swimsuit - i can picture myself in it lying by a pool in Dallas sipping on margarita
7. wedges - more comfortable as heels but equally awesome 
8. bikini - i love both the cut and the pattern
/
Tady jsem vám vybrala svoje oblíbene kousky z letní kolekce H&M.
Z leva:
1. zlatá bunda - zdá se to jen mě nebo i vám tahle bunda nápadně připomíná tu, co měl na sobě Ryan Gosling v Drive?
2. hotpants - pro spalující vedra
3. pouzdrová sukně - jsou úžasné a já mam jen jednu, takže potřebuju rozšířit arzenál
4. a 5. protože budou vypadat skvěle v kontrastu s něčím elegantním
6. plavky - už teď si dokážu představit jak v nich ležím v Dallasu u bazénu a popíjím margaritu
7. boty na klínku - jsou pohodlnější než podpatky ale stejně skvělé
8. bikini - protože mají hezký střih i vzor

Mint

Feb 1, 2012

coat, blouse, skirt and shoes H&M; sweater Asos

I guess I cant really complain because there is no better time to be on sick leave then when -7°C (20°F) is considered ok. Also tonsillitis is a great diet. 
Im trying to stay positive here.
/
Říkám si, že si asi nemůžu úplně stěžovat, protože lepší čas na nemocenskou, než když jsou venku třeskuté mrazy a -7° je považováno za přijatelné, jsem si asi vybrat nemohla. A angína je samozřejmě skvělá dieta.
Prostě se snažím být pozitivní. 

ShareThis