You gotta go bright

Nov 14, 2012

Nike Free Training shoes, Nike Vicotory Contour bra, H&M sports bra

Sure I am crazy about neon sport wear I swear doing sports is much more exciting wearing it. I am especially excited about my new training shoes which are extremely light and flexible. 
Nike bra has more support and it is suitable for more dynamic workouts like running and jump rope. The H&M one has less support so it is suitable for slower workouts with weights for example.
So no excuses ask Santa for some pretty sportswear and give me 200 squats for time. 
Feel free to post your results bellow.
/
Jasně, že jsem ujetá na neonové sportovní věci, hned mě to v nich baví víc. Hlavně jsem nadšená z toho, že mám konečně pořádné boty na tréning - jsou ultra lehké a ultra ohebné.
Nike podprsenka je pevnější a vhodná hlavně na dynamické cvičení jako běh nebo skákání přes švihadlo. Hmková zase na lehčí zátěž a méně dynamické cvičení třeba s činkama.
Takže žadný výmluvy, řekněte ježíškovi o epesní sportvní oděv a jděte si dát 200 dřepů na čas. Výsledky prosím do komentářů.

17 comments:

Anonymous said...

prosimte prestan postovat tydle tvoje stupidni sportovni clanecky. Nikoho to nezajima a a korat to przni tvuj FASHION blog...

Klára said...

Mě to třeba zajímá a Martinu tak obdivuju ještě víc :-) Jinak dřepy bych klidně udělala, ale bohužel mi ruplo v zádech a jsem na neschopence, tak někdy jindy :D

Czech Blondýn said...

Tak to se pleteč milý Anonyme, i mě to zajímá a nemyslím si, že by tyto články nějakým způsobem Martině a jejímu blogu škodili..

Eva said...

Proč se pořád všichni negativisti závistiví schovávají v anonymitě ? I mně se příspěvek líbí, nehledě na to, že je to taky móda :)

Martina said...

Anonym: Tak nečekám, že se všechny příspěvky budou vždy líbit všem ale za celou historii blogu je tohle muj druhý(!) příspěvek, který se týka sportu a ostatně je taky o módě, protože samozřejmě chci vypadat a cítit se dobře i tělocvičně. Ale ok :D

Eva said...

mne tieto články vôbec neprekážajú - som rada, keď mi niekto pripomenie, že by som mala viac cvičiť :)

Anonymous said...

Nejaky tip, kde koupim presne tyhle tenisky Nike? Je to aktualni kolekce? Strasne se mi libi ta kombinace barev a v obchode jsem je vubec nevidela :( Diky, Nela

Sinnamona said...

Super, páči sa mi tá červená :)

www.seesimona.blogspot.sk

Katelin. said...

Tak zrovna takové sportovní podprsenky bych potřebovala! Děkuji za typ pro Ježíška!

http://nothing-about-all.blogspot.cz/

Monika Z. said...

Napríklad ja mám takéto články strašne rada a kľudne by som si ich prečítala častejšie :D PS: 04:37 haha ďakujem za challenging úlohu :D

Bobiknannie said...

veľmi pekné :D Hneď by mi to cvičenie išlo ľahšie :D

Karolína Benkova said...

Hraju basket a mám taky tuhle podprsenku je fakt super :)

Unknown said...

Díky za tipy, chci si koupit novou sportovní podprsenku a tahle od Nike je moc hezká.
http://a-drop-of-style-from-brno.blogspot.cz

Martina said...

Anonymous: JJ, aktualni kolekce k dostani v Nike Prague:)

véčko said...

juuu ruzove tenisky! ou jee kedy si spolu zacvicime? :D

Anonymous said...

Diky moc, stavim se tam :) Nela

wacklodge said...

Ahojte maminky a všichni ostatní, kteří čtete tento komentář. Já jsem si nedávno také pořizovala novou podprsenku a spodní prádlo také a bylo to úplně úžasné, to co jsem našla... Narazila jsem totiž na tuto stránku zde , kde jsem si pořídila naprostou bombovou mateřskou podprsenku za suprovou cenu a jsem z ní úplně unešena :) asi si jich vezmu ještě pář do zásoby.

Post a Comment

ShareThis