Smooth Criminal

Jun 27, 2011

shirt, pants and blazer H&M; socks American Apparel; shoes Bata
/
košile, kalhoty a sako H&M; ponožky American Apparel; boty Baťa

I have been having problems effectively managing my time lately again plus we have been quite occupied with preparations for our pre-sale event at work but I really cant wait for next month. Im taking a business trip to London and small trip to Karlovy Vary and maybe I will finally get to go to a sunday brunch which I was wanting so long. Oh well, what you guys are up to?

/

Poslední dobou mám opět problémy si efektivně zorganizovat čas a navíc jsme byli v práci zaneprázdněné s přípravou na slevovový předprodej ale už se nemůžu dočkat na příští měsíc. Čeká mě pracovní cesta do Londýna a taky menší výlet do Karlových varů a třeba mi vyjde i můj vysněný nedělní brunch:). A na co se těšíte vy?


Currently loving

Jun 26, 2011


MaxFactor - Lipfinity Lasting Lip Tins #90

I fell in love with this lipstick (or lip tint rather) at the Elle photo shoot I did few weeks ago. You need to apply few layers for full color and you also need to be careful since it is a lot more precise then regular lipstick (so its the best to use it as lip liner first and then just fill in the rest) but man it really does last! The only bad think is it doesn't come in more of variety of colors.
If you have dryer lips make sure they are well moisturized before you apply it.
Tomorrow i will update an outfit which goes with it:).

/

Do téhle rťenky (teda radši fixy) jsem se zamilovala na posledním focení pro Elle. Je třeba nanést několik vrstev aby měla plnou barvu a taky si člověk musí dát pozor při nanášení, protože je o hodně přesnější než bežná rtěnka takže je nejlepší ji nejdřív použít jako kontukrku a pak vyplnit zbytek rtů. Jo a vydrží opravdu dlouho, co víc si přát a navíc se s ní určitě budou bezvadně nechávat vzkazy na zrcadle.
Zítra přidám outfit i s rťenkou:).

Behind the scenes: Anonym

Jun 22, 2011

ph. by Paulina

shorts H&M; shirt vintage
/
kraťasy H&M; košile vintage

Last sunday i spent with Paulina, Agnes, Teruna and Kaa doing a photo shoot for anonym magazine at Luke's place. The theme was "under the covers" and i think it is going to look all dreamy and cute. Agnes and Luke are the best hosts. Agnes gave us pizza she rolled flat with her buttox and Luke shared his beer with us (probably because he felt guilty he saw Teruna's breasts when she was changing).
Here is one Paulina took in between the shots it is quite dreamy but not as cute.
PS: Do you see the blue vains on my thies? Im real aristocrat.
PPS: I will post the photos when once they come out.
/
Minulou neděli jsme s Paulínou, Agnes, Terunou a Kaa fotili u Luka doma pro anonym. Téma bylo "pod peřinou" a myslím, že to bude snové a roztomile. Agnes s Lukem jsou nejlepší hostitelé dostali jsme pizzu uválenou půlkama Agnes a pivo od Luka...asi proto, že se cítil provinile že viděl prsa Teruny, když se převlíkala.
Tuhle fotku pořídila Paulina mezi focením. Taky snová ale rozhodně ne roztomilá.
PS: Vidíte ty modré žíly na mých stehnech? Jsem opravdový aristokrat.
PPS: Fotky sem přidám, až to vyjde.
PPPS: S Joshem se objevíme až v Srpnovém ne v červencovém číslem Elle jak jsem původně psala. Jsem tak zmatená, že ani nevím, který je měsíc.

Versace for H&M

Jun 21, 2011

Donatella Versace wearing dress from the collection





So what do you think?
/
Tak co na to říkáte?

Witch

Jun 17, 2011




all H&M; necklace svartsvanur
/
vše z H&M; náhrdelník svartsvanur 

I really had to take some pictures of my outfit with this wild hair and dark make up from Wednesdays photo shoot. I wear eye make up once in a blue moon so it always makes me feel very different when i have some. I look kind of like a witch.

/

Ve středu jsem se prostě musela vyfotit s těmi divokými vlasy a tmavým líčením co mi udělali na focení. Oči si maluju opravdu jednou za uherský rok tak je to pro mě vžycky zvláštní se vidět takhle namalovaná. Připadala jsem si trochu jako čarodejnice.

Eye Candy

Jun 16, 2011


Yesterday Josh and I did a photo shoot for Elle. I was really excited to try all these babies on.
It is coming out next month I will post hi-res pictures when I have them.

/

Včera jsme s Joshem byli na focení pro Elle a tyhle všechny jsem si mohla vyzkoušet. Navíc jsem na sobě měla šaty burrbery, tak počkejte na příští vydání.

PS: Mě se nejvíc líbí bíle lodičky vepředu a bílé na platformě vlevo vzadu. 

Meet us

Jun 14, 2011


shirt H&M; vintage pants and bow tie; suspenders ebay; boots somewhere from Texas
/
košile H&M; kalhoty a motýlek vintage; kovbojské boty odněkud z Texasu

There you go man behind the camera finally in front of the camera.
Yup that's him, my love. He is an artist and he has a gallery show coming up so if you want see him (and me) live and are in Prague the 30th of June make sure you make it to MeetFactory.
/
Tak to je on, muž za objektivem před objektivem. Je to umělec a navíc bude mít tento měsíc vernisáž. Tak se na něj (a na mě) přijdtě podívat naživo. 30.6 v MeetFactory doufám, že se ukážete.  

Nothing is happening

Jun 13, 2011

skirt, shoes and glasess H&M; bag Topshop; t-shirt ??
/
sukně, boty a brýle H&M; kabelka Topshop; tričko ??

Before Josh left to work at his studio today he made this breakfast. He is the best.
/
Než dnes ráno Josh odešel do studia, udělal mi tuhle snídani. Je nejlepší.


Today I have day off so i finally get invest some time in my blog and well just chilling out wohoo. Other than that I have to say last week was pretty uneventful. Nothing is happening whats up with that?
/
Dneska mám volno a tak se věnuji důkladnému povalování a blogu wohoo. Jinak poslušně hlásím, že se za mé hlídky nic významného nestalo. Vůbec je to zvláštní...ono se prostě nic neděje. Asi přišla okurková sezóna, můžeme jen doufat, že nejsou infikované.

Making of

Jun 9, 2011

ph. by Paulína

t-shirt Asos; skirt American Apparel; shos and clutch H&M
/
tričko Asos; sukně American Apparel; boty a psaníčko H&M

Few weeks ago we were shooting promotional video for new fashion addition to zoot.cz. I really can't wait to see the results and considering that Paulina was the creator I have a feeling it is going to look pretty awesome. This weekend we will do few more shoots and I will post the video as soon as it comes out.
/
Pár týdnů zpátky jsme o víkendu natáčeli promo video pro nový projekt zoot.cz. Tak uvidíme, jak to dopadne. Už jsem fakt zvědavá, ale vzhledem k tomu, že autorkou je Paulina si jsem jistá, že to bude stát za to. Tento víkend budeme jěště dodělávat pár záběru a pak ho sem přidám, jakmile ho zveřejní.

H&M Fall 2011

Jun 7, 2011




I know that most of us doesn't even think of fall yet. However seeing this collection from H&M I really cant wait. It has this classy old feel to it I really love and goes well with fall mood.
/
Vím, že většina smrtelníků nemá zatím na podzim ani pomyšlení, ale mě podzim a podzimní móda fakt baví a myslím si, že podzimní kolekce jsou nejazajímavější z celého roku. Tahle od H&M mě opravdu baví hodně, má prostě takový klasický šarm, který se k podzimu hodí.

Shop updated!

Jun 5, 2011


Dnes jsem doma dělala velký úklid a tak jsem nezbytně musela zase trochu provětrat šatnu. Dobře pro vás třeba si něco vyberete:).
Chtěla jsem si udělat tento měsíc radost a vrátit se ke svému oblíbenému očnímu krému od Clinique, který mi tolik vyhovoval. Použila jsem všehovšudy dvakrát a dostala jsem na něj alergii. Nechápu to. Mám extrémě suchou pleť a prostě ji nemůžu nemazat ale poslední dobou mám alergii i na věci, které jsem byla zvyklá používat léta. No nic. Krém je výborný, vřele ho doporučuji. Bežně se prodává od 800 a výš u mě ho můžete mít třeba už za 600.

Nebo třeba tohle opušťené tričko. Měla jsem ho na sobě jednou. Nesmírně mě zaujaly "pradovské" pruhy, ale pak mi přišlo, že s mými černými vlasy vypadá moc tmavě.

Topshopácká brašna - myslím, že už jsme si spolu užili dost. Posílám dále.

Summer reading

Jun 4, 2011


shorts, bag and glasses H&M; bra Agent Provocateur
/
kraťasy, taška a brýle podprsenka H&M, podprsenka Agent Provocateur

Im so glad I finally started to read again. There was a long period of time I felt like no book was worth reading or was lazy to even go look for to library. So my thanks goes to Agnes who finally suggested me a book I really felt like reading - On Chesil Beach by Ian McEwan. 
Im enjoying my weekend hanging out in a park near by reading and eating ice cream.
PS: Im wearing a bra because I somehow lost both of my bikini tops last year. Im not quite sure hod did it happen since I would never go topless on public but thats ok I already picked new swimsuit from American Apparel:).

/

Jsem moc ráda, že jsem konečně zase začala číst. Dlouhou dobu jsem totiž neměla chuť číst a připadalo mi, že nemůžu najít knížku, která by za to stála. A pak jsem potkala v Agnes v showroomu H&M a ta mi připoměla knížku od autora, na kterého jsem už dávno zapoměla. Díky!
Takže trávím svůj víkend na dece v parku se zrmzlinou a knížkou Na Chesilské pláži od Iana McEwana.
PS: Mám na sobě podprsenku, protože jsem minulý rok záhadně ztratila oba vršky od bikin, což je zvláštní, protože ho na veřejnosti zásadně nodkládám. Ale to nevadí, už jsem si stejně vyhlídla nové plavky od American Apparel:).

White

Jun 2, 2011




linen blazer, shorts and shoes H&M; top American Apparel; vintage clutch
/
lněné sako, kraťasy a boty H&M; tričko American Apparel; vintage psaníčko

When I started my blog I worn mostly black and dark colors in general. Then I got few negative but constructive comments about it and it made me think and there I am now little over a year later all in white. How impractical. At least you can see I pay attention to your feedback. I have also learned that dish washing soap works magic on makeup stains. My white shorts were saved! Don't ask me how did they get there I have no clue.

/

Tak to vidíte, když jsem s blogem začínala v mém šatníku jasně dominovala černá a tmavé barvy vůbec. Na to jsem dostala pár negativních leč ve skrze konstruktivních komentářů a tady mě máte. Celá v bílé! Jak nepraktické! Aspoň vidíte, že si vaše komentáře beru k srdci a jsem za to ráda. Taky jsem se naučila, že skvrny od make-up nejlépe vyčistí prostředek na nádobí! Bílé kraťasy zachráněny! Jen se mě neptejte jak se mi na ně ten make-up dostal, vůbec totiž nemám tušení.

Elle Street style 2: klik!

ShareThis