Hangover is the next big thing

Feb 27, 2011



Sako, náhrdelníky, kabelka H&M / Blazer, necklaces, purse H&M
Košile Zara / Blouse Zara
Kraťasy Mango / Mango Shorts


my dear aquarius

his new haircut

 girls are chatty

 Paulina and her man

Kaa + Agnes 

boys (Luke&Joshua)

Fashion Against Aids

Feb 24, 2011

The 26th of April is H&M lunching their unisex Fashion Against Aids collection and 25% of sales will be donated to youth HIV/AIDS projects around the world. I really love the idea as well as the collection. Here are my favorite pieces.
/
Od 26 dubna se bude v H&M prodávat unisexová kolekce Fashion Against Aids a 25% prodeje bude věnováno na projekty boje proti HIV a AIDS zaměřené na mládež po celém světě. Nejen, že miluju tenhle nápad ale taky jsem úplně nadšená ze samotné kolekce. Tady jsem vám vybrala své oblíbené kousky.


Palazzo pants

Feb 20, 2011




kalhoty H&M / pants H&M
košile H&M showroom/ shirt H&M showroom
kšandy ebay / suspenders ebay


I bought these pants about 3 years ago when i went to New York to meet up with my man which was then living in Chicago. They cost me  about 15$ and they are one of my most favorite things in my wardrobe. Palazzo pants also have two great advantage of being very feminine and i can be sure they will never go out of style.
/
Tyhle kalhoty jsem si koupila asi před třemi lety v New Yorku, když jsme si tam dali sraz s Joshem, když jěšte bydlel v Chicagu. Stály mě asi 15 dolarů a jsou jedním z nejoblíbenějších kousků v mém šatníku. Mají taky dvě nezenadbetelné výhody jsou velmi ženské a nikdy nevýjdou z módy.

Insult Eva

Feb 16, 2011





My dear man had his baggage lost on his way back to Preague. There is no way to get hold of anybody from SAS but there was virtual Eva to insult. 
...She didn't really deny it anyways.
/
Mému drahému ztratili v lednu cestou zpátky do Prahy zavazadla. Nemohli jsme se dovolat nikomu z SAS, nezbylo nic jiného než urážet virtualní Evu.
...navíc, ne že by se bránila.

Don't mess with Texas

Feb 13, 2011

Kabát a boty Topshop / Jacket and shoes Topshop
Joshovo staré tičko / Josh's old t-shirt



...and especially not on Sunday.
/
...a už vůbec ne při lenivých nedělních potravinových nákupech!

23

Feb 9, 2011


Yup it's my birthday today. Do you think people would believe me if say im 21?:D
I hope somebody will get me this jacket...seriously!

UGGLY

Feb 8, 2011

Dont you just hate them as much as i do?
/
Taky je nesnášíte tak moc jako já?
,

Friday

Feb 5, 2011

hippie kalhoty H&M / hippie pants H&M
košile H&M / shirt H&M

Seven

Feb 3, 2011

přihrála mi to Eva tak tady to máte:
/
Eva choose me to be one of the bloggers to tell their readers seven things about themselves so there you go:


1. Hrozně bych si přála vyzkoušet jaké je to být chlap...aspoň na den. Myslím že by to bylo hrozně zábavné. Pravděpodobně bych občurala kdejaký roh - ve stoje a za bílého dne haha.
/ I really wish to try how does it feel to be a man for a day. I think it would be hilarious. I would probably pee on every corner - during broad day light, standing haha.


2. Kdybych si mohla vybrat místo a časové obdbobí, ve kterém bych mohla žít, vybrala bych si USA v 60.letech. Ne proto, že jsem nějak extra nadšená pro hippie módu, ale proto, že lidi hodně pili a kouřili a nikdo to nepovažoval za nic špatného, či nezdravého. Naopak, Camelky vám v relamě doporučoval lékař. Sladká nevědomost.
/ If i could choose place and period of time i would live in i would go for USA in sixties. Not because I'm so much into hippie fashion but just because everyone was drinking and smoking and no one thought there was anything wrong with it and not even that! I mean Camels were recommended by a doctor!


3. Barvit vlasy jsem si začala už ve druháku na gymplu a od té doby jsem už vyzkoušela kdeco. Nejdýl jsem zatím zůstala u černé, už si je mám černé asi třetím rokem a všichni v mém okolí mě vytrvale přesvědčují, že se ke mě hodí nejvíce.
/ I started dying my hair second year of high school and i have tried pretty much everything since then. I have been dying my hair black for the longest i started about 3 years ago and everyone claims it's the most suitable color for me.


4. Mela jsem několik piercingů. V 15ti jsem si nechala propíchnout jazyk ale rodiče mě donutili si to zase nechat vytáhnout. Ve 20ti jsem měla "marylin". Před rokem a půl jsem si nechala udělat septum a časem jsem si "marylin" vytáhla. Septum mám propíchnuté stále ale většinu času mám kroužek schovaný v nose, kvůli práci.
/ I had several piercings. I had my tongue pierced when i was 15. My parents made me take it out though. When i got "marylin" when i was 20. About a year and a half ago i got my septum pierced as well then i took out the "marylin". I still have my septum pierced but i almost never show it because of my job.



5. Před pár lety jsem se objevila v beuty story cosmo girl. Potkala jsem šéfredaktorku na párty a požádala mě o spolupráci.
/ Few years ago i appeared at Cosmo Girl beauty story. I met the chief editor at a party and she asked me to model for their beauty story.


6. Začátkem září se budeme stěhovat do USA.
/ Im moving to states at begging of august.

7. Zběžně jsem se oběvila ve dvou klipech:
/ I vaguely appeared in two music videos: 


Druhý byl součástí projekcí výstvavy "Dekadence Now"
The second one was part of the Decadence Now exhibition.

A to je pro dnes vše přátelé!
:)
And thats all folks!


PS: Nevím komu dalšímu to ještě přihrát, tak si poslušte!

ShareThis