Goodbye and Hello

May 28, 2010

Laptop stále v jablečné nemocnici a navíc jsem teď přijela volit domů do Karviné, takže žádnou smršť fotek tentokrát nečekejte. Zase na druhou stranu už teď vás můžu navnadit na příště, nafotili jsme s mužem fashion story na Holgu a taky novy botičky s 10cm podpatkem od mámy. Tentokrát to bude teda spíš povídací.

Modní svět poslední dobou přinesl spoustu převratných trednů ...některé vítám s otevřenou náručí, na jiné pohlížím poněkud s rozpaky.

1. Moje jednička v módních trendech jsou věci s vysokým pasem. Už v zimě 2008 jsem si koupila v New Yorku kalhoty s vysokým pasem a jsem ráda, že se konečně věci s vysokým pasem začali prodávat i u nás. Pamatuju si, když jsem ješte nosila červené kalhoty s obrázky flinstounovýma, že mě osvícenější spolužačka poučila, že kalhoty se nosí na bocích a to určilo pozici a vzhled mých kalhot na mnoho let dopředu. Naštěstí se v módě vrací osmdesátky a já už si nemusím obávat, že mi ze super nízkých džínů leze zadek:

2. Z návrátu body jsem nadšená uplně. V tomhle je naprostá jednička American Apparel a já se jich prostě nemůžu nabažit.
Zatím jsem nashromáždila tyhle:


Tenhle kousek mám v černém i červeném.

Jsem ráda, že jsem si to pořídila, protože tenhle vzor, už neprodávají a já si myslím, že je jeden z nejgenialnějších vůbec.

Sexy se zipem...



No a aby má kolekce byla kompletní tak mi schazí ještě naprosto ikonický kousek:

Jak já sem do tohodle zblázněná! Ale už brzy! :)

A snad možná i tenhle:


3. Co jsem fakt nečekala je, že se vrátí byly lacláče, takže jsem nejdřív dost váhala jak s tím naložit. Před pár měsíci jsem dostala kraťasy s laclem a až do minulého týdne jsem je neměla na sobě ani jednou. Nakonec jsem sebrala odvahu a došla k závěru že ve správne kombinaci vypadají fakt dobře. (důkaz příště:)
A jak to vidíte vy? Svěřte se:)

PS: už se nemůžu dočkat až sem dám fotky své multifunkční šatosukně...je to fakt úžasnej kousek.

Danny Rose out!





Feeling blue

May 20, 2010

Venku je hnusně a mě to spíš uspává, než motivuje k přípravám na zkoušky. Kupodivu ani nadměrná konzumace kávy a vysoká spotřeba cigaret nijak zvlast nepomáhají. Navíc držím smutek za svůj nemocný laptop, který je teď v servisu a modlím se, aby technici nepřišli na to, že jsem na něj nakapala vodu, která mi následně zatekla do touchpadu. Nejhorší je, že můj problém s tou vodou vůbec nesouvisí a objevil se před incidentem, ale pokud na to přijdou, tak se mi tím automaticky zruší záruka. Jo, jo kdybych nebyla blbá a odnesla ho tam včas, tak to teď vůbec nemusím řešit. Meh, whatever.


Múj outfit z dneška:
Mé nové oblíbené šortky do pasu A.A. a tričko Vero Moda.



Picture Overload

May 17, 2010

Today i got SwankoLab app for iPhone/iPod touch and i love it so much.


Holgagraphy

May 16, 2010

I got my Holga few months ago and i finally started using it. It is so much more fun then using digital camera because this way you have all the excitement of taking pictures and then waiting for the results and then being really happy when they turned out great.

i tried to take this picture 3 times...eventually it worked out prefect

Prague Burlesque

May 8, 2010

Nemohla jsem se rozhodnout jestli bych měla napsat tenhle blog anglicky nebo česky, ale nakonec to vyrála čeština.
Dokážu si představit, že spousta z vás slyší termín burleska asi porpvé a pokud tápete doporučuji pár linků o historii burlesky, o současné burlesce a o nejznámější tváři současné tváři burlesky Ditě Von Teese

Neplťte si prosím burlesku se striptýzem. Burleskní tanečnice se nikdy úplně nesvlékaji a velkou částí show je vtip, ironie a nadsázka. Vzhledem k tomu, že soubor Prague Burlesque, ve kterém vystupuje mé zlé dvojče Margaret Catcher, je jediný v čr, mi přijde, že je třeba dostat burlesku a Prague Burlesque víc do podvědomí lidí.

Chlapci a devčata - Prague Burleque!


VIDEO
(mě můžete poznat na začátku při přípravách a v černém korzetu)


Fotky z jednoho z našich posledních vystoupení:


Margaret "vyšetřuje" na místě činu.

Zlé dvojče Margaret se zbavilo převleku jeptišky a dovadí s tím, čemu říkáme Moby-Dick.


Ze zákulisí:



skupinovka části posádky před vystoupením


s mužem





Tak doufám, že jsem vás touhle ochutnávkou o čem je Prague Burlesque zaujala a přijdete na naše příští představení.

Přidejte si Prague Burlesque nebo mé zlé dvojče Margaret Catcher na facebooku a sledujte update ať neprošvihnete naše další vystoupení. 

Za fotky z vystoupení děkujeme Terezce.


PS: S mužem se neustále dohadujeme, kdo z nás je větší narcis. Nedávno jsem projížděla fotky pořízené webkou na jeho počítači a přišla sem na to, že jsme na to nejspíš stejně.

Oba totiž máme někdy potřebu se rychle před odchodem vyfotit, abychom měli důkaz, jak nám to děsně sekne.

Garggghhha

May 6, 2010

Jsem si vědoma, že mnoho z vás je fanoušků Lady Ga Ga a tak je dost pravděpodobné, že vás tímto článkem urazím. Neberte si to osobně, rozhodně vás nemám v úmyslu nijak napadat. 


Každopádně tady jsou mé důvody proč ji nežeru.


1. Hudebně mi nepřijde nijak vynalezavá. Hidebnící a interpreti, kteří se vrací/vraceli k disco osmdesátkám je spoustu a ja nerozumím tomu proč se někteří lidě snaží tvrdit opak.


2. Lacinost. Nevím jestli lidi opravdu poslouchají, co to vlastně zpívá, teda respektive alespoň tady v čechách. 


Protože tohle opravdu není kvalitní text:


Let's have some fun,
This beat is sick
I wanna take a ride on your disco stick
Don't think too much just bust that kick
I wanna take a ride on your disco stick



...krom toho, že je to neskutečně laciné, samozřejmě.


Vtipné a s tématem korespondující video č. 1


S tím jde také ruku v ruce fakt, že spoře oděné zpěvačky mě obvykle neoslovují už z principu. Jestli musí být minimálně třetina videa zaplněná vrtícím se zadkem, tak je jasné, že se snaží vybalancovat nedostatek něčeho jiného...obvykle kvalitní hudby nebo textu. 
Aneb zadek Róisín Murphy jsem nikdy neviděla, a přesto se na ní ráda koukám.


3. Její videa obsahují tolik reklam, asi jako D1 bilboardů mezi Brnem a Prahou. Dokážu si představit, že jiní tomu třeba nevěnují pozornost, ale mě to neskutečně vytáčí.


Telephone:


Lady GA GA používá telefon značky LG...přece byste nechtěli, aby vám její vyzvánění nehrálo na špatném telefonu. Kromě toho nezapoměňte, že byste si měli vybrat operátora Virgin Mobile, ať máte s Gagou levné volání v rámci jedné sítě.




A tady máme stejný telefon podruhé, ale tentokrate zaplňuje celou obrazovku, v případě že by vám to napoprvé ušlo.




Reklamní prostor ve videích lady Ga Ga je drahý a tak se společnosti spojily a v jednom dostatečně dlouhém záběru nám stihli představit stránku plentyoffish.com a laptop HP.




Co se týče pořizování kvalitních snímku v autě má Ga Ga jasno také a volí foťák značky Polaroid a jak už je zvykem, zabírá celou obrazovku.




Ani Ga Ga sandwich není z žadného obyčejného chleba. Naopak Ga Ga vám hned ve 3 záběrech ukáže jakýžeto chleba (a majonézu) je třeba používat. 









Další klipy:


Hodinky Baby-G se objeví hned ve dvou klipech v celkem pěti záběrech.

(Love Game a Eh, Eh)




Až se bude chtít taky projet na disco stick nějakého rozkošného chlapce určitě u toho pijte Campari. Lacinost jen těžko přijde sama.








Bad Romance a první kousek od designéra Philippa Starcka (wi-fi přehrávač).




Bad Romance a druhý kousek od Philippa Starcka (dock pro iPod) i s iPodem (jak jinak).



Bad Romance a vodka Nemiroff hned v prvním záběru.




Bad Romance a další záběr na Nemirnoff.




4. ...a ti co říkají, že mají rádi kvůli módě co nosí...no fajn. Ale já budu radši obdivovat úžasné modely někoho, kdo nepotřebuje být polonahý v každém klipu a nepotřebuje ani zaplnit své videa reklamami (a nemá uplně hloupé texty s jediným námětem - sexem).


Chlapci a děvčata, představuji vám Polomu Faith!



















A Couple

May 3, 2010

Dneska pro změnu česky, nakonec anglicky mluvím denně, tak je příjemné si od toho občas odpočinout a užít si rodný jazyk:).


Tentokrát bych ráda zmíníla, jak může být praktické a hlavně ekonomicky výhodné, mít partnera. Zejména pokud se jedná o módu, ta současná tomu dost přeje. Něvěřte těm, kteří se snaží tvrdit opak. 
K tématu mě přivedl můj ůlovek z H&M z minulého týdne. Užasný šedý svetr z dětské sekce (což je obecně výhodná strategie, protože tam lze nalézt celou řadu úplně skvělých věcí za polovinu). 
Tak kromě toho, že byl ve slevě za dvě stovky, ho můžeme s mým drahým nosit oba.





Dalším případem je jedna z fotek z mých dřivějších příspěvků, kdy mám na sobě jeho košili.

Věcí, které nosíme oba je však víc. Značka Ammerican Apparel je k tomu přímo stvořená a my od nich máme taky tenhle cardigan.


Ale i když zrovna nevyrážíte do zemí kde se tahle značka prodává (což je téměř všude jen ne u nás), tak se dá i v českých obchodech najít spoustu věcí, co můžete nosit oba (kromě toho se dá vždy sehnat na ebay:), ostatné vyjde tam o moc levněji).

Příště speciál o ebay, mece levných nákupů.

PS: Pro ty co se chcou pobavit doporučuju stránku Failbook, aneb čeho se na facebooku vyvarovat.






ShareThis